Selam kizlar.
Nerden başlayacağimi bilemiyorum. Okadar uzgun ve sinirliyim ki gecmiyo sinirim bi turlu.
gecen hafta kv nin evi boyandi bende temizliğine yardım ettim. Etmez olaydim.5 odali evin butun temizligi bana kaldi tek basima sildim supurdum yerlestim buraya kadar tek sikintim yakinda oturan gorumcemin yardima gelmemesiydi ( hamileyim agir kaldiramam diye gel dedik ama gelmedi) neyse kaba isler bitti dolabin icini yerlestirirken benim basortulerimden gordum 5 tane. Gecen ay Mevlüt okuttum mevlutte dagitmak icin almistim. Her renginden birer tane c-almis! Benim evimin anahtari vardi onda bende calisiyodum demekki evime girip rahat rahat karistirmis ki ben o basortuleri kiyafet dolaboma koymustm ortada degildi yan. Gorunce basimdan asag kaynar sular dokuldu. Bnde dedim ki ' neden hep ayni model aldin basortuleri' hani ne dicek bakalim diye. Oda panikledi once sonra onlar bana hediye geldi ordan burdan dedi sastim kaldm dahada bisey soylemedim. Ama kizlar felaket sogudum ondan resmen evimden benden habersiz biseyler alms. Esime soylemedim uzulur diye ama simdi nasil davranmaliyim bilmiyorum yuzunu gordugumde tuylerim diken diken oluyo. daha oncede buzdolabimdan kis icin hazirladigim seylerden almisti ama onu onemsemedm. Dunde gorumcemle benim arkamdan konusurken duydum onlari
telefondan yazdigim icin hatalr olabilir k. Bakmayin
not. Anahtarimi aldim ordan