- 8 Aralık 2015
- 805
- 843
- 23
3 yasinda oglum var ve bezi biraktirmaya çalışıyorum.İlk 3 4 gun iyidi ben isten izin aldim ilgilendim.İstediği lazimligi aldik.Tuvalet ihtiyaci olunca hemen gelip soylemeye basladi.Ödüller veriyordum.Gece de kuru kalmaya baslsmisti oh be dedim bu is tamam.Pazartesi bi iftara davetliydik.Orda esimin teyzesi de vardi oglusu görür gormez elini oglumun poposuna atti oh oh bezi birakti degil mi dedi.(Kv herseyi millete anlatmaya bayilir bunu bile soylemis teyzeye.)Ben de yok teyze daha degil ufak ufak calismaya basladik gibilerinden gecistirdim.O geceden itibaren cocugum hic bir sekilde tuvaleti geldigini soylemiyor ve altina yapiyor tekrardan başa döndük.4 gundur sürekli bu sekilde.Neden soylemiyorsun annecim diyorum guzel guzel konusuyorum gezmelere goturdum aksamlari yok yok diyor bir bakiyorum altina yapmis.Dun aksam sinir krizi gecircektim inatla buyuk tuvaletini altina yapti ve bi daha yapmicam soz diyor.Bu gun yine ayni..Üstüne simarikligi söz dinlemezligi de tavan yapti.Esim de kendini yedin bitirdin bağla bezi tekrardan diyor..Siz ne önerirsiniz tecrübeli anneler?