Kafayı yemek üzereyim..

Mervelf36

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
45
10
18
Ankara
Arkadaşlar yardım edin 18 yaşındayım ve 15 yaşından beri annemin babamın çalışmasından dolayı evde tektim hep abim dışarda üniversitede okuyo. ilk zamanlar annemsiz olmuyo diye çok ağlardım daha sonra alıştım tüm gün kafama göre takılıyodum evde. bi kaç arkadaşımdan başka kimsem yok çok asosyalimdir insanlardan falan kaçan biriyimdir ama 1 ay önce annem diz ameliyatı oldu ve 1 aydır gelen giden misafirin haddi hesabı yok sürekli ev temizlemekten yemek yapmaktan çok bunaldım 2 ay sonra sınavım var ve hiiç çalışamıyorum boş her vaktimde hep ağlıyorum durduramıyorum kendimi. sınavım olmazsa 2 yıl evde daha da kafayı yerim hem paraya ihtiyacım var hem çalışmaya gücüm yok çook bunaldım ne yapıcam hiiç bilmiyorum yardım edin nolur sürekli mutsuz halimden nasıl kurtulucam çözüm yolu bulamıyorum sinirimi annemden çıkarıyorum üzülüyorum onda da sucsuz yere bağırıyorum oda yük gibi hissediyo kendini keşke ameliyat olmasaydım diyor daha da kötü olutorum. offf

Universiteye gitsene neden iki yil daha evdesin anlamadim
Olmadi aciktan oku
Anneye de bagirma

aaaa ne kadar zorlansan da kadıncağıza göstermemelisin kırma kalbini yazık... hem bi kaç güne azalır misafirler azıcık sabret her gün silme de süpür iki günde bir sil kendini cok yorma onlarla annenin sana ihtiyacı var

senin yaptıklarını bu zamana kadar annen yaptı bunu düşündün mü hiç?
bu zamanda yardımın dokunmayacaksa bi' daha ne zaman dokunacak?
benim de annemin kolu kırıldı yataktan çıkmayan ben ona şunu yap kızım dedirtmedim bile duşuna kadar ben aldırdım
azıcık merhamet ya evlat büyüteceksin..

ameliyat olanın evinde 1 aydır boyunca ziyaretçi doluşması kadar saçma bişey yok. gelenler kesin çayıydı ikramıydı bilmemesiydi bekliyolardır. ne kadar saçma.

sende annenin kalbini kırma. evi tertemiz yapıcam diye de kendini paralama. olduğu kadar yap, olmayanı bırak. derslerinden önemli değil ya. bunalmışsın belli ki, yoksa her gün ağlayacak bi durum yok.

Evde yoklarken sorun evde olurlarsa sorun kadın ameliyat olmuş hemde dizinden sana muhtac olmus şimdide ona bir ton laf. Sorun sende canım anlaşılan herşey den şikayetçi sin. Yazık annene gerçekten çok yazık... Dersi onu bunu bahane etme bence çok zor şartlar altında okuyan insanlar var... Ki senin durum geçici hep böyle kalmaz annen Allah in izniyle ozaman yine yanlız kalır bol bol çalışır belki doktor olursun !!!

Ameliyat olan hastaya bakmak için gidilen evde 5 dakika oturulur 'geçmiş olsun bir ihtiyacın var mı diye sorulur'
insanlar rahatsız etmeden gidilir normalde ama bizlerde nerdeee.. Maalesef görgü kurallarına uymakla
ilgili ülkecek bir sorunumuz var.
Evdeki 18 yaşındaki çocuğun yemeğini yiyip saatlerce oturmak ekstra saçma olmuş.
Daha çok küçüksün bunalman daralman normal ama hiiç çok uğraşma gelenle gidenle..
Sen zaten annen ameliyat olmuş ona baksan kendi yemeğinizi yapsan yetiyor birde gelene hiç yemek
filan verme kusura bakmasınlar ama oraya hasta bakmaya geliyorlar 18 yaşında ki çocuğun yemeğini yemeye değil.

bol bol dua et de anacına daha kötü bir şey olmasın!
evde nalları dikmek varken temizlik yemek babanın abinin çamaşırı ütüsü felan çok zor olur..

Konu sahibinin derdi, sıkıntısı annesi değil bence. Zaten annesini üzdüğü için de pişman olmuş.
Sizin durumunuz tuhaf biraz.. Asosyallik, sürekli ağlama vs..

'çok asosyalimdir insanlardan falan kaçan biriyimdir' demişsin.

İnsanlardan kaçmanın nedeni Sosyal Anksiyete bozukluğu olabilir mi? Asosyalliği bilerek isteyerek mi
seçiyorsun yoksa kalabalık ve insanlar karşısında yaşadığın durumlar mı var?
Bu yüzden de bu kadar sıkılıp bunalmış olabilirsin.
Çünkü insan çok yoruluyorum diye ne kadar işten bıksa da söylediğin gibi 'her yalnız kaldığında ağlamaz'

Annene de ne durumda olursan ol bunu yansıtma. Kadın zaten şimdi ameliyat olmuş keşke
iyi olsaydım da ayağa kalkıp dünyanın işini ben yapsaydım yapabilseydim diyordur.
Allah kimseyi kimsenin eline bırakmasın.
Bakan kadar bakılana da o kadar zor bir durum ki bu. O zaten şimdi sana yük oluyorum diye içi içini
yiyordur o yüzden ona her zaman güler yüzlü davran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…