Kafayi yemek uzereyim

balikesir10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2008
53
2
86
52
Almanya
Valla benmi geri kafaliyim bilmiyorum oglumun bi kiz arkadasi olum orda kaliyo nasil kalabiliyo evlenmeden anbwsi cok rahat nasil izin veriyo bi kiz annesi olarak onu kafam almiyor oglum 19 yasinda kuz bizim aileye hic yakismiyo alkol bar hepsi var ogljmun gozleri resmen kor olmus napicami bilmiyorum nolur bisey soyleyin benmi geri kafaliyim oglumun gozu bizi dusman goruyo 3 senedir bu kizla beraber

Ergenlik zamanları sayılır,ilk aşk gibi birşey.
Artık gençler çok rahat benimde erkek kardeşim 19 yaşında ve onunda kız arkadaşı evden çıkmıyor bizim.Söz dinlemiyorlar sizde üzerine gidip dahada uzaklaşmasına izin vermeyin derim.
Önemli olan genç yasta hata yapmamaları,alıp karşınıza bi konuşun.

Benim oglumda 19 yasinda hic anlamiyor dinlemiyor beni sanki ben onun dusmani gibiyim oglumda 19 yasinda evi otel gibi kullaniyo ne yapicami bilmiyorum valla anne olarak tirlaticam oglum oglum olmaktan cikti sanki benim oglum gitti yerine baska biri geldi insan bu kadar degusirmi ya icim aciyor

Ben izin vermiyorumki dinlemiyor o yuzden kac defa kavga ettim
Bin kere daha kavga edin o halde. Siz söz geçiremiyorsanız bu yine sizin eksikliğinizden. Karşı tarafı sorgulamayın. Kendinizi sorgulayın. Ergen bir erkeğe bu şeylerin yanlış olduğu nasıl anlatılır araştırın.

Alkol varsa sizin oğlunuzda da alkol var. Bar varsa sizin oğlunuzda da bar var. Buyrun bi de bu taraftan bakın. Aileye yakışmıyormuş??? Siz nereye yakışıyorsunuz peki alkol ve bar ile?

Bu tip zihniyetten tiksiniyorum.3 senedir eminim tertemiz kalmıştır oğlu(!) evleneceği kızda böyle olmalı..

Iç guveyi olmuş oglunuz resmen ya.Kendi kızımı da bırakmam oğlumu da bırakmam sevgilisinde kalmaya. Namusla falan alakası yok, güvenemem kimselere.

Kız bizim aileye yakışmıyor diye düşünmeniz o kızı oğlunuzun gözünde "zavallı, mağdur" konumuna sokuyor. Böylece oğlunuzun kıza daha çok yakınlaşmasına neden oluyorsunuz.

Kızın güzel yönlerini öne çıkarıp takdir etseniz, beğenmediğiniz yanlardan HİÇ bahsetmeseniz, zamanla oğlunuz onun yanında olmaktan vazgeçer, çünkü kız artık "mağdur"olmayacaktır.

Oğlunuza destek olun, "SEN bizim ailemize yakışmayan birini sevdiysen, onu seçtiysen, biz de SENİN kararına saygı duyarız" demeli ve bunu HİSSETTİRMELİsiniz.

Oğlunuzu yanınıza çekmenin tek yolu bu. Onunla inatlaşmayın. Kendinize telkin edin, "bu dünyada herkesin hata yapmaya hakkı vardır" deyin. Oğlunuz da hata yapıyor olabilir, belki de yapmıyordur. Belki o kız onu bu dünyadan herkesten çok ve samimi seviyordur.

Kızı yargılamayı bırakın. Oğlunuzun kararına saygı duyun.

Biraz daha ustune gitsem tamamen cekip gidecek tamamda kuzin annesi diyemezmi hadi olum satt 10 evine yuru oyle rahatligi niye veriyoki
Hala karşı tarafı sorguluyorsunuz.Size ne o anneden? Siz kendinize bakın.Oğlunuz o kızı nasıl kandırmış , oğlunuz ne kötü niyetliymiş.... Oğlunuz çok masum değil mi?

Yarın onların ailesi de sizin oğlunuzu kendilerini yakıştırmaz .
Oğlunuz 16 yaşından beri bu kızla beraber . 16 yaşından beri birlikte olduğu kişide olanlar oğlunuzda da vardır .
Yazım tarzınızın bende bıraktığı enerjiye dayanarak hatanın sizde olduğunu düşünüyorum .

Merak ediyorum oğlunuz 16 yaşında sevgilim var dediğinde ne yaptınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…