- Konu Sahibi balikesir10
-
Bin kere daha kavga edin o halde. Siz söz geçiremiyorsanız bu yine sizin eksikliğinizden. Karşı tarafı sorgulamayın. Kendinizi sorgulayın. Ergen bir erkeğe bu şeylerin yanlış olduğu nasıl anlatılır araştırın.Ben izin vermiyorumki dinlemiyor o yuzden kac defa kavga ettim
Alkol varsa sizin oğlunuzda da alkol var. Bar varsa sizin oğlunuzda da bar var. Buyrun bi de bu taraftan bakın. Aileye yakışmıyormuş??? Siz nereye yakışıyorsunuz peki alkol ve bar ile?Valla benmi geri kafaliyim bilmiyorum oglumun bi kiz arkadasi olum orda kaliyo nasil kalabiliyo evlenmeden anbwsi cok rahat nasil izin veriyo bi kiz annesi olarak onu kafam almiyor oglum 19 yasinda kuz bizim aileye hic yakismiyo alkol bar hepsi var ogljmun gozleri resmen kor olmus napicami bilmiyorum nolur bisey soyleyin benmi geri kafaliyim oglumun gozu bizi dusman goruyo 3 senedir bu kizla beraber
Bu tip zihniyetten tiksiniyorum.3 senedir eminim tertemiz kalmıştır oğlu(!) evleneceği kızda böyle olmalı..ailemize uygun değil diyorsunuz ama zannetmiyorum ki oglunuz da 3 yıldır bu kızla birlikte olup barlara vs gitmemiş olsun. He tabi siz simdi oglunuz bi kizla ayni evde kalacak, içki vs kullanacak. Ama gelin olarak da el degmemis bir gonca istersiniz ailenize layık.
Valla benmi geri kafaliyim bilmiyorum oglumun bi kiz arkadasi olum orda kaliyo nasil kalabiliyo evlenmeden anbwsi cok rahat nasil izin veriyo bi kiz annesi olarak onu kafam almiyor oglum 19 yasinda kuz bizim aileye hic yakismiyo alkol bar hepsi var ogljmun gozleri resmen kor olmus napicami bilmiyorum nolur bisey soyleyin benmi geri kafaliyim oglumun gozu bizi dusman goruyo 3 senedir bu kizla beraber
Hala karşı tarafı sorguluyorsunuz.Size ne o anneden? Siz kendinize bakın.Oğlunuz o kızı nasıl kandırmış , oğlunuz ne kötü niyetliymiş.... Oğlunuz çok masum değil mi?Biraz daha ustune gitsem tamamen cekip gidecek tamamda kuzin annesi diyemezmi hadi olum satt 10 evine yuru oyle rahatligi niye veriyoki
O zaman siz çocuğunuza kendi değerlerinize göre iyi bir eğitim verememişsiniz demektir hanımefendi.Siz beni yanlis anliyorsunuz her sey kizla tanistiktan sonra oldu
Herşey onun doğumuyla ve sizin verdiğiniz eğitimle başladı..Siz beni yanlis anliyorsunuz her sey kizla tanistiktan sonra oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?