Kafayi yemek uzereyim

Canim kudura bakma turkcem pek iyi degil alnanyada dogdum buyudum isteyerem olmadi
almanyada doğup büyüyenler,böyle mi konuşuyor?konuşma diliyle yazsanız,yine kabulüm ama bariz hatalar var neyse.kabul edelim ki,öyle.
konunuza gelirsem.ben erkek çocuğu annesiyim.kızım yok.ama kusura bakmayın,sizi yanlış buldum.hele ki 2 oğlunuz da böyleyse,sorunu ailenizde aramanız gerekir.
oğlum,şu anda 33 yaşında evli.16-22 yaşları arası,kimlik arayışına girdi.hayır diyeceğim,birkaç kesin çizgi var.bunları bilir.diğer seçimlerinde tamamen özgür bıraktım.

bir dönem küpe takmaya özendi,ailemiz de hoş karşılanmamasına rağmen tamam dedim.birkaç ay taktı,hevesini aldı,çıkarttı.

kız arkadaş konusunda kesinlikle müdahale etmedim.kendine uygun olup,olmadığına kendisi karar versin diye bekledim.

iş kurmak istedi,giden para olsun dedik.denedi olmadı,niye başaramadın diye,bir gün bile kafasına kakmadık.

üniversiteyi istanbulda okumasına rağmen,(bizde istanbuldayız)ayrı ev macerası yaşamak istiyorum,arkadaşlarımla dedi,kabul ettik.ayrı eve çıktı.

şimdi tüm bunlar olurken,biz neler yaptık.iş kurarken babası yanındaydı,minimum hata yapması için,yardımcı oldu.banka,vergi,iş kurduğu kişilerle direkt temasa geçerek,az hasarla kurtardık.kız arkadaş konusunda, hiç bir kız arkadaşına önyargıyla yaklaşmadan,hepsiyle tanışıp,uzaktan izledim.şöyle ki,oğlum tam tersi görüşte olmasına rağmen,ilahiyat mezunu bir kızla da çıktı,sizin tabirinizle barlarda gezen kızlarla da,kendi kararlarını vermesini bekledim.ama hep takipteydim,çaktırmadan.
üniversite de ayrı eve çıktığı arkadaşlarıyla bir vesileyle tanıştım.gerek,tatlı pasta alıp,ziyaretlerine hittimşadıkları evi görmeye gittik.gerek temizlik bahanesiyle,gittim.arada ev yemekleri yapıp,akşam eşimle götürüp,kapıdan veriyorduk.onlar da içeriye buyur edince,tanışıyorduk.
çocuklarımız bizim herşeyimiz, ama malımız değil.kendi hayatları var.yanlış yapmalarına elbette üzülürüz ama
hata yapa yapa ,yapmamayı öğrenecekler.bence kabullenin,yoksa çocuklarınızı tamamen kaybedersiniz.

Oğlunuz tarzına uygun kızı bulmuş,ne güzel.. alkol alan bara giden ne oluyor size göre ? Oğlunuz götürüyor demekki !! Yetiştirdiğim evlat aileme yakışmıyorda diyeceksiniz ozaman.
Oğlunuz sizi dinlemeden kalıyorsa orda zaten ilişkinizde ciddi sıkıntı var demektir.

bence o kızda uyusturucu da vardır ama oglunuz sıgara bile içmiyordur cunku ne de olsa kız...her nane vardır dimi?

gelecekteki kaynana modeline şahane örneksiniz

bara da gittim zamanında..yeri geldi alkol de aldım.oooooh içime değsin emi...
ama cok da guzel evlendım cocuklarım da var.ama sızın gıbı yobaz bağnaz kafa kadın olmamaya yemınlıyım..ne kadar cınsıyetcı cumleler kullandınız sız farkında mısınız? yok bıze yakısmıyor yok barlara gıdıyor...ne var yanı gidince.o halde oooolunuz da baya uyusturucu satmaya da kullanmaya da musaıt.erkek sonucta ...bende bu yonden bakayım ne dersiniz teyzecimmmm

Bir kız annesi olsam, kızımın 3 yıllık bir ilişkisi olsa şahsen dışarıda benden uzakta olmasındansa sevgilisiyle evimizde takılmalarını tercih ederim. En azından ne yaptığını,ne yiyip içtiğini bilirim gönlüm daha rahat eder. Ben bunda bir sakınca görmüyorum. Sevgililer birbirlerinin evine gidiyolar diye illa ki +18lik şeyler yaşanması şart değil. Böyle klişe,genel,banel önyargılarla sadece çocuklarınızı ve çevrenizdeki insanları kendinizden uzaklaştırırsınız. Öncelikle önyargıları bırakın. İnsanları "içki içiyo,dövmesi var,eve sevgilisini alıyo, bara gidiyo,dans ediyo, göbeği açık giyiyo,mini giyiyo" diye genelleyip kötü şeyler düşünmeyin. Ben 19 yaşındayım ve ailemin bu önyargılı düşüncelerine tanık olduğumda ister istemez onlardan uzaklaşıyorum...

sızı takdır ettım harıkasınız..inşallah ıyı bır gelınınız olur :)

Biraz daha ustune gitsem tamamen cekip gidecek tamamda kuzin annesi diyemezmi hadi olum satt 10 evine yuru oyle rahatligi niye veriyoki
Daha kendi oğluna bile laf geçiremeyen birinin başka bir kadını böyle eleştirmesi çok komik. Belli ki "aman oğluşum" diye diye şımartıp tepenize çıkarmışsınız, çocuk ciddiye bile almıyor sizi.

kız ailenize uygun değil ama oğlunuza uygun demek ki, bu durumda size saygı duymak düşer.
kızın ailesi nasıl izin veriyor diyorsunuz ya belki kızın ailesi de oğlanın ailesi nasıl izin veriyor diyordur, sonuçta kız kendi evinde kalıyor, başkasında kalan sizin oğlunuz, farkındasınız değil mi?
ortada yanlış bulduğunuz bir şey varsa önce oğlunuzdakilere ve kendinizdekilere odaklanın, başkasının aile hayatını eleştirmek ya da düzeltmek size düşmez ama sizinkini değiştirmek sizin işiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…