- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi balikesir10
-
O kiz ailenize ne kadar yakismiyorsa oğlunuz da o kadar yakismiyor demektir. Bunun kişi erkeği yok çünkü. O kiz nasil evli olmadigi bir adamla ayni evde kaliyorsa oğlunuz da evli olmadigi bir kadinla ayni evde kaliyor. O yüzden insanlari yargilamayi birakin. Bir kadim bara gitti diye, alkol aldi diye ya da sevdiği adamla birlikte oldu diye (ki birlikte olup olmadiklar da belli degil) namussuz olmaz. Ahlak bambaşka bir şeydir. Yalan söylüyor mu, hirsizlik yapiyor mu, milletin namusuna dil uzatiyor mu bunlara bakin derim ben.Valla benmi geri kafaliyim bilmiyorum oglumun bi kiz arkadasi olum orda kaliyo nasil kalabiliyo evlenmeden anbwsi cok rahat nasil izin veriyo bi kiz annesi olarak onu kafam almiyor oglum 19 yasinda kuz bizim aileye hic yakismiyo alkol bar hepsi var ogljmun gozleri resmen kor olmus napicami bilmiyorum nolur bisey soyleyin benmi geri kafaliyim oglumun gozu bizi dusman goruyo 3 senedir bu kizla beraber
+1Ar namus kısıtlama sadece kadına özel mi? Kısıtlanması gereken sadece kadın mı? Sorgulanması gereken sadece kız annesi mi burada ?
Malesef o buyuk olum bu kucuk olum18 ocak ta açtığınız konuda ,oğlunuz 23 yaşındaymış,şimdi 19 olmuş.nasıl bir matematik bu?
O buyuk olum bu. Kucuk olumÇocuğunuzu biraz rahat bırakın şahsi tavsiyem. Artık yetişkin olmuş bireylere bu kadar karışılmasını doğru bulmuyorum. Biraz da kendinize ayna tutmanız şart, çünkü sizi arayıp sormuyormuş bile neden kendinizden bu kadar uzaklaştırmış olabilirsiniz bunu düşünün. Mesela hayatına çok karışmanız yüzünden olabilir mi? Eski konunuzu da aynı mesele yüzünden açmışsınız. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/oglumla-anlasamiyorum.982294/
Olum nedir ya.Malesef o buyuk olum bu kucuk olum
Valla benmi geri kafaliyim bilmiyorum oglumun bi kiz arkadasi olum orda kaliyo nasil kalabiliyo evlenmeden anbwsi cok rahat nasil izin veriyo bi kiz annesi olarak onu kafam almiyor oglum 19 yasinda kuz bizim aileye hic yakismiyo alkol bar hepsi var ogljmun gozleri resmen kor olmus napicami bilmiyorum nolur bisey soyleyin benmi geri kafaliyim oglumun gozu bizi dusman goruyo 3 senedir bu kizla beraber
O buyuk olum bu. Kucuk olum
O kız ailemize uygun değil bardan çıkmıyor vs..derken asıl önyargılı davranan siz oldunuz hanımefendi. Aynı tavrı oglunuzuda gosteriyorsaniz yani onada o kız bu aileye uygun değil,onunla olamazsın gibi konustiysaniz emin olun oğlunuz en kısa zamanda o kızla evlenir.sizde burda yeni konu açarsınız oğlum beni dinlemedi diye..Me yapicami bilmedigim icin yazdim zaten belki beni yargilamadan bi care onerirsiniz diye ama hepiniz on yargili konusuyorsunuz
iki oğlunuzda mı sorunlu?Malesef o buyuk olum bu kucuk olum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?