- Konu Sahibi balikesir10
-
Canim kudura bakma turkcem pek iyi degil alnanyada dogdum buyudum isteyerem olmadiiki oğlunuzda mı sorunlu?
ben size inanmadım.kusura bakmayın.sanki kelimeleri bilerek yanlış yazıyorsunuz.konularınız tutarsız ve yazım tarzınız ,özellikle hata yapar gibi.örneğin.oğlum=olum gibi.
Surekli oglunuzu her gordugunuzde bunu soyler durursaniz eger kaybeden kotu olan siz olursunuz. Kendisi gorecektir elbet. Yasak getirmeyin surekli soylenmeyin ki kendisi anlasinValla benmi geri kafaliyim bilmiyorum oglumun bi kiz arkadasi olum orda kaliyo nasil kalabiliyo evlenmeden anbwsi cok rahat nasil izin veriyo bi kiz annesi olarak onu kafam almiyor oglum 19 yasinda kuz bizim aileye hic yakismiyo alkol bar hepsi var ogljmun gozleri resmen kor olmus napicami bilmiyorum nolur bisey soyleyin benmi geri kafaliyim oglumun gozu bizi dusman goruyo 3 senedir bu kizla beraber
Kızla iletişim kurup ailenize yaklaştırın. 3 yıl uzun süre. Demek ki iyi anlaşıyorlar. Bugüne kadar gösterdiğiniz tepkinin tersini gösterin. Zaten çok gençler bu yaştaki aşklar gelir geçerdir. Diyelim ki geçmedi zaten oğlan sizin kız sizin olmuş artık. Sevin. Sadece oğlunuz sevdi diye bile sevebilirsiniz.Babasida uladamiyo konusulmuyo gercekten
benim oglum 4 dortluktu
Nerden biliyosunuz demediğini belkide onun kızıda sizin oğlunuz gibi onu dinlemiyodur kavga ediyodur annesini yargılamayın lütfen. Annesi iki gün sonra kapınıza gelse oğlunuz bizim evde kalıyor kovuyorum yine geliyo dese napacaksınız olayın aslını bilmiyosunuzBiraz daha ustune gitsem tamamen cekip gidecek tamamda kuzin annesi diyemezmi hadi olum satt 10 evine yuru oyle rahatligi niye veriyoki
Cunku kizini kaybetmek istemiyor ,cunku onlar ergen mantiklari yok,Biraz daha ustune gitsem tamamen cekip gidecek tamamda kuzin annesi diyemezmi hadi olum satt 10 evine yuru oyle rahatligi niye veriyoki
ailemize uygun değil diyorsunuz ama zannetmiyorum ki oglunuz da 3 yıldır bu kızla birlikte olup barlara vs gitmemiş olsun. He tabi siz simdi oglunuz bi kizla ayni evde kalacak, içki vs kullanacak. Ama gelin olarak da el degmemis bir gonca istersiniz ailenize layık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?