Kafayi yemek uzereyim

iki oğlunuzda mı sorunlu?

ben size inanmadım.kusura bakmayın.sanki kelimeleri bilerek yanlış yazıyorsunuz.konularınız tutarsız ve yazım tarzınız ,özellikle hata yapar gibi.örneğin.oğlum=olum gibi.
Canim kudura bakma turkcem pek iyi degil alnanyada dogdum buyudum isteyerem olmadi

Kiz ailenize yakismiyor ama belliki oglun kizin ailesine yakisiyor??? Evet cok gerikafalisiniz cünkü erkek kiz ayrimi yapiyorsunuz. Benim oglum veya kizim farketmez eve o kücük yasta sevgili getirip gece saat 10 lara kadar takilamaz bende istemem. Ama siz direkmen kizi ve annesi sucluyorsunuz ozaman bizde diyelimki sizde yetisdirmekte hata yapmissiniz. Bana kalirsa oglunuzu yeniden kazanmak istiyorsaniz onunla konusun birazcik rahat birakin 19 yasinda kendi kararlarini verebilmeli ve ona genede destek olun. Esiniz ne diyor oglunuzun durumuna

Surekli oglunuzu her gordugunuzde bunu soyler durursaniz eger kaybeden kotu olan siz olursunuz. Kendisi gorecektir elbet. Yasak getirmeyin surekli soylenmeyin ki kendisi anlasin

Babasida uladamiyo konusulmuyo gercekten
Kızla iletişim kurup ailenize yaklaştırın. 3 yıl uzun süre. Demek ki iyi anlaşıyorlar. Bugüne kadar gösterdiğiniz tepkinin tersini gösterin. Zaten çok gençler bu yaştaki aşklar gelir geçerdir. Diyelim ki geçmedi zaten oğlan sizin kız sizin olmuş artık. Sevin. Sadece oğlunuz sevdi diye bile sevebilirsiniz.

Üstüne çok gitmeyin ,inatlaşmayın.Gece uyumaya eve gelmesini rica edin.Merak ediyorum uyuyamıyorum oğlum deyin.Genelde bu ilişkiler askerde kıskançlık sebebiyle bitiyor.Hayırlısı olsun.

Oglunuzu her gordugunuzde serzeniste bulunursaniz iyice sizden ve evden uzaklasir. Eve geldigi zamanlarda darlamayin. Ozledim sizi deyin. Bazen arayip, en sevdigin yemeği yaptım kaçta gelirsin diye sorun. Hatta bazen,kiz arkadasini da getirmesini isteyin. Sizin oglunuz gidiyorsa, onlarin da kizi gelebilir. Sacma sapan yerlerde olacaklarina ailelerin yaninda olmalari daha güvenli. Kizin ailesiyle de tanısın bence. Ama hemen bi duzelme beklemeyin, zamanla açılan mesafeler birden kapanmaz.
Oglunuzun da keyif alacağı programlar yapin, alışveriş gibi, sinema gibi. Hatta oyun konsolu alın, maç yapmayı öğrenin gerekirse. Çocuk 19 yaşında bi aileye sığınmışsa,illa ki sizin de eksikleriniz olmuştur bugüne kadar. Bunlari düşünün objektif şekilde ve telafi yollari arayın

Konu sahibi yanlış bir şey yazmamış ki , gerçekten bazı arkadaşlar yoldan çıkarabiliyor kişileri..

Bazı kişilerin hayatı zehirlidir , tanıştığı kişilere de bulastirir o zehri. Istemese bulaşmaz diye de bir durum yok. Yoldan çıkarmak çok kolay.

Biraz daha ustune gitsem tamamen cekip gidecek tamamda kuzin annesi diyemezmi hadi olum satt 10 evine yuru oyle rahatligi niye veriyoki
Nerden biliyosunuz demediğini belkide onun kızıda sizin oğlunuz gibi onu dinlemiyodur kavga ediyodur annesini yargılamayın lütfen. Annesi iki gün sonra kapınıza gelse oğlunuz bizim evde kalıyor kovuyorum yine geliyo dese napacaksınız olayın aslını bilmiyosunuz

Biraz daha ustune gitsem tamamen cekip gidecek tamamda kuzin annesi diyemezmi hadi olum satt 10 evine yuru oyle rahatligi niye veriyoki
Cunku kizini kaybetmek istemiyor ,cunku onlar ergen mantiklari yok,
Cunku gozunun onunde tutuyor kontrol edebilmek icin ,
Siz kendinize gelin lutfen ,acil bir psikolojik destek alin ,cocugunuz sizden ayri bir birey kendi kararlari olan ,
Ustelik 19 yasinda bir delikanli ,
Degisik seyler deneyecek ,hata yapicak hemde bolca ,
Siz cocugunuzu egitimli sus kopegimi saniyorsunuz her komutunuzu dinlesin ,en buyuk hatayi karsindakinin birey oldugunu unutarak yapiyorsunuz ,
Hirsa kapilmissiniz ,bern onun annesiyim beni dinleyecek hirsi ,

+1
Kız bar içki parti takılıyor ama çocuk eminiz tekke derhah cami takılıyordur. Elbette el değmemiş kız gözü açılmamış! kız hakediyor!!!

Ergenlik gerçekten zor ve sıkıntılı geçen bir süreç. Maalesef birçok hata tam da bu dönemde yapılıyor. Kötü alışkanlıklar edinmek, hormonların etkisiyle kontrolsüz cinsel birleşmeler ve istenmeyen sonuçları, büyümenin vermiş olduğu kimlik karmaşası vs..Bir anne olarak tedirgin olmanızı gayet iyi anlıyorum fakat sakin olun. Kız arkadaşını falan suçlamayın bunlar ergenlikte olabilecek durumlardır, şuan onlar kimliklerini oluşturmaya çalışıyorlar. Hatalar, aşklar,asilikler elbette olacak, hepimiz yaptık. Sadece uyanık ve bilinçli olun. Oğlunuzu kendinizden uzaklaştırmayın ki haberdar olun kendisinden. Ergenlik dönemi hakkında okuyun, bilinçlenin, oğlunuzu kazanın.

Bu yasta çocuklar ergenlik etkisi ile aile ile zıtlasıp arkadasa yakınlaşıyor
Siz yapma etme dedikçe daha cazip geliyor
En iyisi kızla tanısın çok iyi kız vs gibi sözlerle belki soğur ..
babası konuşsun birde oğlunuzla
Ins yanlış sonuçlanacak işler yapmazlar
Okulunu işini aksatıyorlar mı
Eğer çocuğunuz Da kotu alışkanlıklar edindiyse iki aile olarak konusun ...

Laf geçiremiyormuşsunuz işte, kadın da laf geçiremiyordur. Asıl kız annesi napsın sokağa mı atsın kızını. Bizde olsunlar en azından diye düşünüyordur. Meraklı değildir oğlunuza merak etmeyin.

Bence 3 yıl az değil oğlunuzun hayatında bu kadar zamandır yer alan birini daha yakından tanımaya çalışın. Evladınızı kaybetmemek için onunla savaşmayı bırakıp onu anlamayı deneyin. Annesinin fikirlerini hiç önemsemiyorsa nerde hata yaptığınızı bulup düzeltmelisiniz. Sürekli eleştiri ters teper.

Aslında bize uymuyor vs serzenişiniz ve oğlunuzun sizden uzaklaşması aynı şey

Yurt dışındasınız siz orda doğdu iseniz oğlunuz üçüncü kuşak

Yaşınız 40 üstü özetle sizin aileniz 70 li yıllar Türkiyesi kültürü ile gitti

Doğrular o yıllara ait

Sonra aman bizi kendilerine benzetmesinler diye yeniliklere kapalı getirdiği kültüre sıkıca bağlı sizi yetiştirdi

Dıştan entegre olunsa da içte bu hep kaldı

Siz de kendi çocuklarınızı 70 lerde kalan kültür ile 2010 larda yetiştirmek istediniz

Küçükken sıkıntı yoktu deneti mümkündü dışa açık olmayınca da sizin dediğiniz dört dörtlük konumda idiler

Büyüdüler dışarıyı gördüler ve sizin doğrularınızı onlara hitap etmediğini öğrendiler sizden uzaklaşıp yeni bir hayat kuruyorlar

Yaşım 37

Ben aileme uymuyorum benim çocuğum da bana uymayacak zira her şey değişiyor

Çocuklarımız değişip bizi aşmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…