Kafayı yemek ya da yememek işte tüm mesela bu :)

busrabusbusra

Umaykızım 💕
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
822
928
33
28
Kızlar merhaba, reglime dört gün var ve gece gece test yapma perileri geldi zaten artık kronikleşmiş bir test yapma deliliğine tutuldum her ay kendime bu ay asla diye söz veriyorum ama maalesef dayanamıyorum. Artık kendi kendime çizgi görmek istediğim için mi bilmiyorum çok hafif silik bir çizgi gördüm gibi. Telefon maalesef kendi gördüğümüz gibi göstermiyor ama acaba bir şey var mı sizce yoksa direkt negatif mi

Eklentiler

• IMG_20230427_232016.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 168
  • IMG_20230427_232001.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 157
  • IMG_20230427_231944.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 161

maalesef negatif canim ne kadardır demiyorsunuz olmuyor

Ay kendim gibi birini buldum yaz bana aşko benimde 4 gün kaldı 18i pik 19 u çatladı 2-3 mayıs adet inşallah gelmez çılgınlar gibi test yapıyorum bak çılgınlar gibi günde 4 tane falan

Ay kendim gibi birini buldum yaz bana aşko benimde 4 gün kaldı 18i pik 19 u çatladı 2-3 mayıs adet inşallah gelmez çılgınlar gibi test yapıyorum bak çılgınlar gibi günde 4 tane falan
Bu derece teste abanırsanız,sürekli aklınızda olursa maalesef ki olmaz. Denedim,yaşadım,gördüm. Hatta vücudumuz bize oyun oynayıp gebelik belirtisi bile veriyor. Birşeyi ne kadar kovalarsak o kadar kaçar. İnşaAllah gönlünüzce olsun sizin,benim,hepimizin

maalesef negatif canim ne kadardır demiyorsunuz olmuyor
4. Ay bitti
Ben hemen hamile kalırım sanıyordum meğer öyle değilmiş.
Bir de bu ars bütün arkadaşlarım hamile kaldı, kıskançlık gibi değil de yani benim neden olmuyor acaba kafasına giriyorum hani bir sorun mu var diye sonra diyorum ki bir seneye kadar normal dur daha az oldu.
Herkes patır patır hamile anacım çoğu da istemediği halde ben anlamadım

Evet canım hepsini biliyorum farkındayım da am işte bir türlü amaaan saldım kafasına giremiyorum ya. Her seferinde bu ay test falan yapmıycam diyorum ama olmuyor

Evet canım hepsini biliyorum farkındayım da am işte bir türlü amaaan saldım kafasına giremiyorum ya. Her seferinde bu ay test falan yapmıycam diyorum ama olmuyor
Emin ol ben de öyleyim
15 ay oldu bir sonuç alamadım. Ama bu ay hemen test yapmamaya söz verdim. Bakalım sözümü tutabilecek miyim

Emin ol ben de öyleyim
15 ay oldu bir sonuç alamadım. Ama bu ay hemen test yapmamaya söz verdim. Bakalım sözümü tutabilecek miyim
Peki olmaması için bir neden çıktı mı?
Benim de yaptığım stres bebiş olmayışından değil aslında 1 seneye kadar normal diyorlar biliyorum ama sürekli acaba bir problemimiz mi var da olmuyor diye düşünüyorum. Amaaaaan ne bileyim çok karışık işlermiş. Allahım hepimize nasip etsin

Hayır hiçbir neden yok. Bende pco vardı ama adetlerim düzenli
Yumurtlama da görüyorum
Ama olmuyor
Eşimin sperm testi de sorunsuz çıktı
Biraz kafayı takmamla alakalı
Çok stres yapıyorum

Doktora gittiniz mi kontrol hormonlara baktırdınız mu eşiniz spermlerine

Topluca kafayı yedik ama buna inanmamak için kendimizi zorluyoruz her ay belirti perilerinin sayesinde testler havada uçuşuyor yaptığımız çok yanlış ama bu çok değişik bir psikoloji 2 ayın sonunda ekim ayında kimyasal gebelik gecirdim. O gun bugundur bi daha hamile kalamadım yetmiyormuş gibi çevrede kendini bilmezlerin bilip bilmeden yapmış oldukları yorumlar vs artık iyice bunalttı. Hee bide aaa ben hemen gebe kaldım bi sorun mu var acaba sizde söylentilerini hiç demiyorum bile

Canım gerçekten öyle toplu kafayı yedik. Millet anca konuşuyor zaten.

Kızlar az önce erken gebelik testi yaptım hemen silik bir çizgi çıktı bir bakar mısınız yine mi hayal görüyorum ya?
Bugün 3 gün var reglime öğlen pembe akıntım oldu şüphelendim az önce test yaptım

En net çıkacak şekilde böyle çekebildim

Eklentiler

• IMG_20230429_004824.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_20230429_004803.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20230429_004739.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 87
En net çıkacak şekilde böyle çekebildim
Sonucunuz belli mi acaba? Benimde 3 gün geçti ama geç yumurtladım. Demin test yaptım sabah değil ama birkaç kez tuvalete çıktıktan sonra çok az idrarla. Bu şekilde çıktı umutlanamıyorum eziyet resmen böyle beklemek

Eklentiler

• IMG_3588.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 80
Evet canım ben hamileymişim, erken gebelik testinin silik çıktığı günün ertesi acilde kan verdim pozitif çıktı. Seninki de eğer 3-4 dakika içinde çıktıysa gayet pozitif görünüyor.
İstersen başka bir testle daha dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…