kafayi yememe az kaldi.

Elif-Emir

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
107
59
18
43
Mrb arkadaşlar. Benim oğlum bir hafta sonra altıncı ayını bitirecek ve ben oğlundan dolayı altı aydır eve kapanmış durumdayım çünkü kolik bebekti ve bir yere gudemezdim şimdi yine aynı.Bi komşuya gitsem beş dk burnumdan geliyor avaz avaz bağırıyor . Dışarı ciksam bebek arabasında durmuyor . Eve misafir gelse onların yanında da avaz avaz bgiriyor.Gaz sancıları hala tam bitmedi.Uykusuda az . Benim durumumu yaşayıp sonrası hakkında bana akıl ve moral verin lütfen.Evde durmaktan robot gibi biri oldum.

Doktor normal diyor mu ?
Alıştı tabi eve yaramaz. .
Rabbim kolaylık versin. .

Ben çıldırırdım heralde caniçi. Hamile kaldığın zaman vardı bu ihtimal. Böyle şeyleri çok önceden düşünüp ona göre hareket etmek lazım. Bu sorumluluğu aldın çok önceden. Amiyane tabirle doğurmadan önce düşünecektin şekerim.

Benim kizimda kolikti bilirim eve kapanmanin ne demek olduğunu. Zamanla azalıyor hiç merak etme. Ben bol bol ogutulmus corekotu yemistim baya faydasini gordum. Allah kolaylik versin canim

Benim kızımın gazı 6.5 ay sürdü benim için de çok kötüydü ne gecem belliydi ne gündüzün sizinkide geçmek üzeredir diye tahmin ediyorum 8-9 aylık olunca her konuda daha rahat olmaya başlıyo biraz daha sabredin uyku konusunda bişey diyemeyecem çünkü ben daha ona çözüm bulamadım inşallah düzelir en kısa zamanda ...

Kiz keske dogurmasaydim dememis ki? Neden boyle dediniz simdi anlamadim

Merak etmeyin geciyor.Benim oglum 10 aylik oldu son 1 aydir dogru düzgün disariya cikmaya basladik.Ben de ne kimsenin evine gidebildim,ne disariya cikabildim.Cok huysuz bir bebegim vardi ve beslenmesi,tuvaleti her seyi sorundu.Cok şükür simdi yemek secenekleri cogaldi,disarida gezmeyi seviyor.Hala sorunsuz gezebiliyor muyum?Tabiki hayir.Her seyimizi ogluma göre ayarliyoruz,ev oturmasina hala gidemiyoruz fakat eskiye göre seyyah gibi hissediyorum kendimi.Allah kolaylik versin...

Ben de 10 aydir günde 3 saatlik uykuyla duruyorum.Katiyyen uyumayi sevmiyor oglum

Merak etme canim gececek. Bir kac ay daha sabret. Oncelikli tavsiyem corek otu tuketmen. Ama az degil, gunde burkac cay kasigi yemen lazim. Daha once burdan burkac arkadasa da onermustim, hepsi memnun kaldi. Bebisin gazi hafifler.
Kullaniyor mudun bilmiyorum ama hemen kaliteli bir kangru al. Bebisini yuzu disa gelecek sekilde oturt, gezelce giydir, tak kangruyu ve yuruyuse cikin. Kangruda ayaklarini sallayacak ve gazi daha kolay cikacak. Arabasinda sıkılır ama kangru kucakta oldugundan keyifle gezer. Benim kizimda 21 aylik, az daha sabret, birkac ay sonra tadindan yenmez o sıpa
Umarim yardimci olabilmisimdir..

Hakikaten arkadasa super moral vermissiniz

Atnı dertten bende muzdariptim artık evde kalmak çok normal gelıyodu dışarı çıkınca garipsitodum ama 4 aylıkken bitri çok şükür gaz dan başka bi problemi olabılırmı acaba afacanın

Benim 7 yasında birde KIZIM var.Yanı oğlum ikinci bebeğim.Kizimda böyle bir problem yaşamadığımı için oğlumun bu durumu hakkında bana yardımcı olabilecek birileri vardır diye yazdım . COCUK DOGURDUGUMA PİŞMANIM DEMEDİM. Aksine Hergun Allaha sukrediyorum sağlıklı ikievlat vverdiği için.Bu geçici dönemin uzun şurup surmedigini ve benim durumumu yaşayan birileri varsa bilgi almak istedigimi altını cizeek belirteyim.Yinede dikkate alıp kendinizce bir yorum yapmissiniz tesekkur ederim.

Çocuğum yok, hiç de büyütmedim ama kardeşimden biliyorum bu zor bebek durumunu, özellikle uyku problemi fena ama gördüğüm kadarıyla 8-9 aylık olunca toparlıyorlar. Moralinizi yüksek tutun, Rabbim yardım edecektir, ne büyük emektir verdiğiniz, sağlıkla hayırlı bir evlat olur inşallah

benim kuzenim vardı aynen böyleydi gaz sancısı hiç susmuyordu çocuk gerçekten insanı delirecek cinsten oda evde durmayı sevmeyen bir kız çok zorlandı ama şuan 1 yaşında ve düzeldi kuzenimde çok rahatladı sadece geçeceğine odaklanın üzülmeyin bol salavat okuyun(sıkıntıya düşen beni hatırlasın diyor Efendimiz(sallalahualeyhivesellem) ve la havle okuyun dua edın bunlar sizi sakinleştirir Allah cc yardımcınız olsun ve gerçekten hakkınız ödenmez

Yaptınız mı bilmem ama bir arkadaştan aldığım bir formül var şimdiden temin ettim ...kişniş kimyon rezene ve anason tohum hali aktardan..kaynar suya birer çay kaşığı koyup için sutunuze geçer bebeğinizede içirin..hem gazı alıyormuş hemde sütü arttırıyormuş..artı muskat annem de kardeşimde muskat kullanırmış...

hangi kafayla yazdınız bu cümleleri

Senin cocugun yok heralde bu nasil bi yorum boyle? Kadin pismanim mi demis? Sen ne hakla boyle bi yorum yapabiliyosun? Terbiyesiz...

Öncelikle Allah kolaylık versin benim kızımda öyleydi hele kış bebesi evden dışarı çıkamazdım,yıllarca okuyup gezip tozan ben evde kapalı kalmaktan boşanmanın eşiğine kadar geldim. Çok zor aynı anlattığınız modelin kız versiyonuydu. Altıncı aya kadar delirdik gaz sancısından hatta acaba başka bir sorun mu var diye gezmediğim doktor kalmadı ama zamanla azaldı. Şu an onüç aylık hala gaz sancısı diye kıvranır yavrum. Zaten gaz sancısı bitince diş aşı...vb derken devam ediyor hayat.ama zamanla herşey çok daha iyi olacak ve normal hayata adaptasyon gelişecek lütfen canınızı sıkmayın miniğide germeyin. Benim bebe nefret ederdi bebek arabasından ama hergün önce beş dakika sonra on dakika diye diye çıktım dışarı şimdide eve sokamıyprun haspayı Allah Yardımcınız olsun biraz sabır herşey çok güzel olacak gülüşleri herşeyi dümdüz edecek güle güle büyütün.
sizde çok güzel moral veriyorsunuz maşallah. Kimse bebeği yaramaz huysuz zırtlak birşey olmasını istemez o zaman kimse doğurmasın. Her annenin hakkı şikayet etmek bu kötü birşey değilki çok zor evet ama insanız. ne demek doğurmadan önce düşünecektin çocuk doğurmak ev hapsini yada izole bir yaşam mı demek oluyor böyle düşünceleri anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…