kafayi yememe az kaldi.

Anlattiklarini aynen yasadim doktor 4.ayda gecmesi beklenir ama bu süre 6 ay 8 ay da olabilir dedi sükür 4.ayinda bitti elektrik süpürgesiyle fön makinasiyla uyutuyordum hic bir sekilde memnun edemezdim ama disarida ve arabada cok guzel uyurdu ,tavsiyem karnina ayaklarina aci elma yagi ile masaj ,anne sütü ile besliyorsan cok dikkat et yediklerine ama gececek merak etme yipratiyor ama geciyor gaz ilacida kullanmadim hic bir sekilde

Kafan mi guzel ne diyorsun sen? Sivri yorum yapicam diye sacmalamissin net ....yok yok gercekten normal degilsin su yazdigin cidden hic normal insanin yazacagi sey degil

Emzik gercekten bir hayat kurtarici. Zorla da olsa ver bi sekilde tuttur canim. Birde telefonuna white noise programini indir. Kolik bebekler icin dinlendirici oluyo. Benim bebis toksa alti temizse uyutmak icin once emzigi veriyorum (tabi 10-15 kere atiyo sabirla tekrar veriyorum) sonra uygulamayi aciyorum. Kendisi uyuyor artik

Tam 1 buçuk yasına kadaaaar ne uyku uyudum nede bi bebek gıbı sevebıldım agu gugu yoktu bızde cunku devamlı aglıyordu aksıydı huysuzdu ne dışarıcıkınca keyf alıyordu ne evde durunca ne arabada ne pusette. Gece gunduz uyumuyordu da. Inan ne yemk yıyebılıyordum ne wc ye gıdebılıyordum. Taa ki aglarkn morarmaya baslıyana kadar. Doktra gıttım. Asırı kansız cıktı. Kan ilacı kullanmaya baslayınca düzeldi çocuk. Şaka gıbı yani 1 bucuk sene ne çekmişim sadece kansızlık yuzunden. Cektıgım bı yana en sevımlı gunleri en sevimsiz gunleri oldu. Kan degerıne kesınlıkle baktrın.

Kanguru öneren arkadasi destekliyorum, ancak yüze dışa dönük olan degil ergonomik kanguru secin. Bebeğinizin karnını doyurup, kanguruya koyup yürüyüşe, AVM ye vs gidebilirsiniz. Yüze size dönük olan ergonomik bir kanguru da bebek hem sizin koynunuzda olduğu için rahat eder, hem pozisyonu çomelir gibi olduğu için gazını rahat çıkarır, hatta içinde uyur bile..
Dışa dönük olanlar kalça pozisyonu açısından sağlıklı değiller malesef. Ayrıca bebekler çok hassas olduğu için aynı anda bir çok uyaran oluyor, ses ve o şekilde uyumasi mümkün değil. Gürültü, görüntü renkler yürürken rüzgar vs .. bebege çok fazla.

Aslinda bence onu sosyal ortamalara daha cok sokmayya calisin ama bu disarda olsun yani biraz sosyallesin

Valla disariya alistirmyi deniyorum ama her denememde bin pişman olup eve döndüm . Şimdi ise hiç çıkmak istemiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…