- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Saglam bi kavga cikartin ,sen benden vovugumdan dogum hediyesi esirge ,gel git sev diye ,git hangi gelinine hediye alditsan her gun onu gir ,ikiyuzlu olamiyorum diyin,kusun bayagi yuzlerine bakmayin
valla bir goz oda olsun sizin olsun ya.. huzurunuz yerinde basiniz dinc olsun.. evinde oturuyorsunuz diye mi bu kadar yuzsuzlerdi bilmem ki.. dugunu olabilecegini hic sanmam. olursa da sen de kalabilirler mi demesi lazim. haber vermis sagolsun.. simdi bos ev orada alsin misafir etsin kendi.
Allah herkesin rizkini veriyor. eminim guzel kapilar acilir sizin icin de.. nereden ev tutacaksiniz uzak mi? oraya da gelmesinler?Bende oyle dusunuyorum suan bebegime cok guzel sartlar saglayabiliyorum herseyin fazlasini aliyorum
Artik fazlasini alamayacagim yeterli olani alacagim o kadar. Ayrica ekonomimiz de bir kira odeyemeyecek durumda degilmjs hesap yaparken farkertttim
Allah herkesin rizkini veriyor. eminim guzel kapilar acilir sizin icin de.. nereden ev tutacaksiniz uzak mi? oraya da gelmesinler?
Otobusle 45 dk
Arabayla 20 dk
Gelemeyecek kadar uzak degil yani
Offf arabaları varsa değişen bir şey olmazsa diye korktum
Nasıl böyle sabırlı olup da bir kavga çıkarmadınız hayret ettim. Valla çok şaşkınımTebrik ediyorum.
Yeni evinize de gelip gitmezler umarım.
Siz çalışıyor musunuz? Eşim annesi ile çalışıyor demişsiniz, kaynınızda mı onlarla çalışıyor? Eltiye yapılıp size yapılmayanları ona göre yorumlayacam..
Onlarin daha cok ihtiyaci var diye mi oyle yapiyorlar demistim ama degilmis.. cok iyi olmus tasindiginiz.. sakin sakin kendi kafaniza gore buyutun bebeginizi hazir calismiyorsunuzda hani ilerde cocuk baktirma gibi bi durum da yok.. kafaniz rahat olur eltiyi sunu bunuda hic kaale almayin.. mesafe herzaman icin iyidir..
En azindan geliyorum dedikten sonra 5 dkda kapida bitmezler.
Birde aksamdan haberli gelirler
Of inşallah.
Geliyorum bile demeden pat diye kapıda bittikleri olmadı demi
Oldu tabiki ama dogumdan once hic olmadi dogumdan sonra sayamadim bile yok geciyorduk ugradim , yok skldim size gelyim dedim
Işte yine 20 dk lık mesafede de kapidayiz derler diye hala korkuyorum
Benim kaynana da gelmiyosunuz diye o kadar laf ettiki hamileyim 6aylik annemle aramizda bi bina var ona gidiyorum diye kaynanamla 1saatlik mesafedeyiz gittik dayanamadik gittikten 2 gun sonra küçük kaynimda covid 19 pozitif cikmis tum ev karantinada korkudan bize bisi dememisler 4 gun sonra ogrendik sakin gelmeyin diyolar simdi bizde bisj varmi yokmu bilmiyoruz test yapmiyolar çünküiyi geceler arkadaşlar. Hemen konuya gireyim yoksa kafayi yiyecegim.
Bizim ev kayinvalidemin. Hiç kira ödemedik.. Kayinvalidemler 10 dk mesafede oturuyor. Bilen bilir doğum yaptigim günden beri evim boş kalmadi. Artik korona da etkilemiyor onlari. Bazen ben gidiyorum gelmesinler diye yine geliyorlar. Malum korona olunca hiçbir yere çikamiyorum. 3 aylik bebegim var ve 3 aydir o kadar bunaldim ki anlatamamŞimdi gelmeyin de diyeceksiniz korona var gelmeyinn dedim bizim evden kimse disari cikmiyor birtek size geliyoruz dediler. Yani bıkmis durumdayim...
Taşinmak istiyorum uzaga ama eşim şuan oglumuzdan oturu ekonomimizin kaldirmayacagini biraz daha sabretmemi söylüyor.
nereye kadar sabredeyim bilmiyorum... çocugum olmasa evden kaçacam birkaç gün o dereceye geldim. Annemlere gitmek istiyorum. Hem çocuga da bakar biraz dinlenirim diyorum sonra evim daha rahat geliuyorçikmazdayim iyice. Bu arada annemlerle de ayni mahalledeyiz onlarla aramda 15 dk kadar var...
ikinci konuda benim ogluma altın takilmadi. Asla boyle seyleri konu eden biri degilim ama kaynvalidem israrla takacam deyince bişey demedim.
dun eltim bana " hani senin cocuga bisey takmadilar benim cocuga dogum yaptigim gun altin taktilar , bana da dogum hediyesi aldilar " dedi de farkettimm unutmuştum bile. Evet lafi edilmemeli asla ama resmen eltim beni gaza getirdi. Gelmemeliyim degil mi kizlar?
bencede gelmemeliyim bir altin icin huzur bozmaya degmez. Ama şu gelip gitmeleri beni bitiriyor artik. Sizce ekonomiyi hiçe sayip taşinmalimiyim ???
guncelleme 8.sayfA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?