- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Koşarak kaçın. Ama koronodan sonra
Taşınma konusu tamamen buna bütçe ayırıp ayirmamaniza bağlı ama gelip gitme için bir cinnet herşeyi çözer...
Evet altını laf etmemelisiniz insanların insiyatifidr söylemiştir takmamıştır zaten hediyedir bu içten gelir.....
Keza corona olmasa taşının diyecegım ama coronadan sonra ben ülkecek ekonomik olarak zor gunler yaşayacagız ondan dolayı taşınmayın
bir de bebek 3 aylık anne ve babası dısında zaten öyle kimsenin yaklaşmaması gerekıyor mikroplara açık
Kaldı ki virüs var
eşiniz neden konuşmuyor?
Onların evınde yaşıyorsunuz siz bir şey deseniz git evımden derse bu zamanda nerden ev bulacaksınız
Eşinizin annesiyle konuşması lazım
Bunu da yapamıyorsa yuh diyorum
Corona olmasa çık git derdimYani gercekten bu konuyu başkasi yazsa sizin yazdiklarinizi yazardim. Ama birebir yaşarken olmuyor.
Bakın. Öncelikle bu kadar rahat olunmaz. Genç yaşlı çocuk demeden ölümlere sebep olan, tüm dünyayı etkileyen bir hastalık var. Siz ve kv için çok büyük bir risk, yeni bebeğinizi düşünemiyorum.kv ev nasılsa bizim diyerek kendi evi gibi girip çıkabiliyor. Bu çok çok yanlış. Eşiniz anneci gibi geldi biraz. Ne bir müdahalesini, ne bir tepkisini yazmamışsıniz. Şimdi kv diyorum siz anlayın eşinizin ailesini kastediyorum. Onlara karşı gelmeyin kimseyi almıyoruz eve diyebilir misiniz?Artık korona olayim daha iyi demeye başladim. En azindan hastanede yatarim ama oglum var işte O kadar zor ki hicbir yere çikamamak. Evde degilim dersin günu kurtarirsin ama malum koronadan biyere gidemiyorum da
Corona olmasa çık git derdim
İnan ama çocuk bezi fiyatları bile uçuyor ne olacagı belli değil
Ama burada devreye ya eşin çok pis girecek ya da gideceksiniz
Merhametli derken eşiniz nasıl bir evlat biraz açar mısınız?Işte ben çok kotu cinnet geçiriyorum yani kendimi tutamiyorum. Olur olmaz şeyler söyluyorum ofke kontrolüm var o yuzden kendimi surekli telkin ediyorum. Onlarin bana soyleyecegi 1 kelimeyle eşimle aramida acarim sogukluk girer boşanmaya kadar gider diye korkuyorum. Cunku allah bozmasin eşimle aram iyi... Ama ailesine karşi çok merhametli...
Corona bu yahu insanlar ölüyor 3 aylık bebegı var siz değilsiniz şuan mesele onun ailesi de değil sağlıkEşime çok kez bu konudaki rahatsizligimdan bahsettim. Zoruma gidiyor ailem onlar benim demekten öteye gidemiyor. O da hakli üzülüyor. Ben senin ailene söylesem zoruna gitmezmi diyor. Hergun gelsin senin ailen sesimi çikarmam diyoro yuzden bende cikmaza giriyorum. Keske benimle kavga etse diyorum bazen. Ama boyle konuşunca elim kolum baglaniyor.
Bakın. Öncelikle bu kadar rahat olunmaz. Genç yaşlı çocuk demeden ölümlere sebep olan, tüm dünyayı etkileyen bir hastalık var. Siz ve kv için çok büyük bir risk, yeni bebeğinizi düşünemiyorum.kv ev nasılsa bizim diyerek kendi evi gibi girip çıkabiliyor. Bu çok çok yanlış. Eşiniz anneci gibi geldi biraz. Ne bir müdahalesini, ne bir tepkisini yazmamışsıniz. Şimdi kv diyorum siz anlayın eşinizin ailesini kastediyorum. Onlara karşı gelmeyin kimseyi almıyoruz eve diyebilir misiniz?
Can sıkıcı bir durum olmuş. Şu salgın olayı bitince bir ev arayın bence sürekli dip dibe rahat vermeyecekler belli. Altın konusuna gelince normalde tabiki adet yapılması gerekir ama siz bedavaya evde otururken altın parası gündeme getirmek bence normal olmaz. Eltinize belki bir geçmişi yoktur kayınvalidenizin size olduğu kadar gaza gelmeyin derim.
Merhametli derken eşiniz nasıl bir evlat biraz açar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?