Kafayi yememek icin zor duruyorum ;(((

Konudan hiçbir şey anlamadım. Ankaradasın tedavi için. Anakarada ailen normalde ama köye gittiler. O yüzden ailenin evinde kalamıyosun misafirhanede kalıyosun. Köye ailen gelme dedi. Acaba yedavi gördüğün için köyde yorulacağını mı düşündü? Annene dedin mi ben gelmek istiyorum diye. Neden gelmiyim diye sordun mu? Annen sana gıcıklık olsun diye demedi ya, ya da seni görmemek için? Köye gitsen tedavini aksatacak bir durum mu var yoksa?
Ailen normalde ankrada yaşıyosa sen neden len yokken onların evinde kalamıyosun? Öyle üstün körü anlatmışsın ki. He evlatlıksın diyesim geldi.

Oyle yapiyorum ama canim iste bayram gunu gelmeyin dedi ya bu bana cok koydu iste esime karsi cok utandim
Bence gelme demesinin sebebi insanlar neden ankaraya geldiniz vs diye sorar yalan söylemek zorunda kalınabilir vs diyedir. Bilirsin bizim insanimiz tüp bebek tedavisi gören kisilere üzülerek bakıyor vah vah diyor. Orada daha çok canın üzülebilirdi boşver

Bence gelme demesinin sebebi insanlar neden ankaraya geldiniz vs diye sorar yalan söylemek zorunda kalınabilir vs diyedir. Bilirsin bizim insanimiz tüp bebek tedavisi gören kisilere üzülerek bakıyor vah vah diyor. Orada daha çok canın üzülebilirdi boşver
Canim orasi da dogru ama beni bu durumda neden attilar gittiler ben buna cok icerleniyorum iste ayrica sizi istemeyen ailenin evinde nasil kalmayi dusunursunuzki bazi arkadaslar soruyor ya

Canim orasi da dogru ama beni bu durumda neden attilar gittiler ben buna cok icerleniyorum iste ayrica sizi istemeyen ailenin evinde nasil kalmayi dusunursunuzki bazi arkadaslar soruyor ya
Ya gerçekten çok saçma olmuş neden demedi annen "kızım biz köye gidelim siz evde kalın diye. Ben de çok üzülürdüm ne duygusuz bir anneymiş...
Beni de bayram günü annem hiç merak edip aramadı diye konu açtım insanlar saçma buldu.. Ama bu benim duygularım seni çok iyi anlıyorum. Peki annen tam olarak bunu nasıl söyledi "biz köye gidiyoruz siz misafirhanede kalın mı dedi direk ?

Ya gerçekten çok saçma olmuş neden demedi annen "kızım biz köye gidelim siz evde kalın diye. Ben de çok üzülürdüm ne duygusuz bir anneymiş...
Beni de bayram günü annem hiç merak edip aramadı diye konu açtım insanlar saçma buldu.. Ama bu benim duygularım seni çok iyi anlıyorum. Peki annen tam olarak bunu nasıl söyledi "biz köye gidiyoruz siz misafirhanede kalın mı dedi direk ?
Canim biz ailemin yanina geldik onceden gelcegimi ne annem hep biliyodu neyse geldik iste babam koye gidip gelceklerini soyledi bende kizdim ben ne yapcam siz benim durumumu bilmiyormusunuz diye aslinda sucun buyugu babamda annemde gitmem ne dedi once sonra babam aklina girmis annemin neyse koye giittiler biz hastanedeyken bide ramazan bitmemisti daha sonra bizde koye gitmek zorunda kaldik evde kimse olmayinca sonra babam bize siz gidin amcangil gelecek rahatsiz olurlar diye yeminle aynen bu sekilde es cok sinirlerndi beni birakip gitcekti esim izni vermedikleri icin ondan sonra esim hadi gidiyoruz dedi ciktik polisevine geldik sonra aradigimdada kalin iste orda gelmeyin dedi:( insanlar bu durumu sacma buluyor bende bulurdum ama insan yasamayinca anlamiyor iste

Sacma bulan arkadaslar neden sacma geliyor ben ne kadar zor durumdayim bil
Yahu kızı tedavi için kalkıp Ankara ya geliyor, kostur kostur köye gitmek zorunda mıydı ailesi? Otursalarmis evlerinde de destek olsalarmis azıcık. Vallahi şaşırdım yorumlara, aile kavramı çok farklı demek ki herkesin.
Allah senden razi olsun aynen bunu anlaak istedim ama kimse anlamiyor sacma buluyor bunu bi turlu anlatamadim sonucta köy kacmiyor ya geldim geleli 30. Ignem oldu canlarim yaniyor hafta sonu anestezi olcam kimsem yok yanimda :( kimse kizini merak edipte sormuyor benim bu gunumde yanimda olmayan ne zaman yanimda olcak soruyorum size ya:(

Kendimde ameliyatliyim zaten pskolojim alt ust oldu tedavi yi cok kolay goruyorsun herhalde maddi manevi tukendik stresten tedavi kotuye gitti neden anlamiyorsunuz arkadaslar :(

Bundan sonra eşinize ve tedavinize odaklanın.Maalesef siz evlat hasretiyle yanıp tutuşurken, aileniz evlat kıymeti bilmiyor.Allah hayırlı bir evlat nasip etsin inşaallah sizede.

Ailem yanimda olsaydi esim ise gidecekti biz asker ailesiyiz bize bayram tatilide yok yaz tatilide yok hafta sonuda yok esim ailem yuzunden gidemedi isiyle sorun yasiyor
Bundan sonra eşinize ve tedavinize odaklanın.Maalesef siz evlat hasretiyle yanıp tutuşurken, aileniz evlat kıymeti bilmiyor.Allah hayırlı bir evlat nasip etsin inşaallah sizede.
Insaallah sagolasin canim

Ya ne demek ailenden bişey bekleme.. adı üstünde aile. . Babası hastalansa onların yaşadığı şehre gelse hastane dışında nerde kalacak. Tabi ki kızında. Kızı onlara dese ki bizim misafirimiz gelecek rahat edemezler siz gidin.. olacak şey mi bu? Birde bu şekilde bakın olaya.. Ayrıca konu sahibi tedavim için para vermiyorlar demiyor manevi destek olmuyorlar diyo.. evleri şu anda boş en azından kızım gidin bizim şehirdeki evde kalın desin. Bide demişsiniz ki açıklama olarak ne yapılacak diye belki istememişlerdir. Yaww bayram.. bayramda gelene kimse neden geldin der mi? Ki bayram olmasa bile insan baba evine giderken izin kağıdı mı veriyor? Her şekilde konu sahibi haklı.. ama bence susmayın. Açıp söyleyin annenize böyle böyle diye.. siz üzüleceğinize onlar üzülsün. Inşallah hatalarını telafi ederler. .

Ya ne demek ailenden bişey bekleme.. adı üstünde aile. . Babası hastalansa onların yaşadığı şehre gelse hastane dışında nerde kalacak. Tabi ki kızında. Kızı onlara dese ki bizim misafirimiz gelecek rahat edemezler siz gidin.. olacak şey mi bu? Birde bu şekilde bakın olaya.. Ayrıca konu sahibi tedavim için para vermiyorlar demiyor manevi destek olmuyorlar diyo.. evleri şu anda boş en azından kızım gidin bizim şehirdeki evde kalın desin. Bide demişsiniz ki açıklama olarak ne yapılacak diye belki istememişlerdir. Yaww bayram.. bayramda gelene kimse neden geldin der mi? Ki bayram olmasa bile insan baba evine giderken izin kağıdı mı veriyor? Her şekilde konu sahibi haklı.. ama bence susmayın. Açıp söyleyin annenize böyle böyle diye.. siz üzüleceğinize onlar üzülsün. Inşallah hatalarını telafi ederler. .
Allah bin kere razi olsun ben para istemedim pul istemedim sadece yanimda olsunlar istedim ben babamin evi dururken polisevinde kaliyorum neden evimizde kal diyen olmadi bayrami polisevinde gecirdim aksama kadar agladim ya bir baba evladina nasil baskalarinin rahati icin gelme der :( benim bu tedavim sonuc vermezse eger ikinciye baslamam icin uzun sene beklemem gerekecek bu tedavi icin 15. Bin lira kredi cektik neden kimse bunlari da dusunmuyor:(

Çıkım biraz gezin. Moralinizi yükseltin. Bu konuyu muhakkak gündeme getirip hesap sorun sonrasında.. rahatlarsınız inş.

Allah bin kere razi olsun ben para istemedim pul istemedim sadece yanimda olsunlar istedim ben babamin evi dururken polisevinde kaliyorum neden evimizde kal diyen olmadi bayrami polisevinde gecirdim aksama kadar agladim ya bir baba evladina nasil baskalarinin rahati icin gelme der :KK43: benim bu tedavim sonuc vermezse eger ikinciye baslamam icin uzun sene beklemem gerekecek bu tedavi icin 15. Bin lira kredi cektik neden kimse bunlari da dusunmuyor:KK43:
Canımm senin şu an düşünmen gereken tek sey tedavin. Çok zor ama boşver babanın ne dediğini ne düşündüğünü şu an hassas donemindesin onun da payı var bak ne güzel esin hep yanında destekcin birbirinize smski sarılıp bu dönemi hayirla güzel haberlerle atlatmaya bakın . Bende Polis esiyım ve çalışma şartları çok zor seni çok iyi anlıyorum. Hiç kimse için üzülme biraz umursamaz ol En kaliteli şekilde geçir günlerini tadını çıkarın iznin. Şu saatten sonra baban donse köyden yine de geçmicek kirginligin o yüzden boşver rabbim yumuk yumuk elleri olan bi kuzucuk nasip etsn sana

Arkadaşım üzülme demesi kolay biliyorum anlamaya çalışıyorum seni çok haklısın. Yalnız maddi manevi herseyinle bebebinize odaklanmıssınız bu tür prüzleri yok saymaya çalış. Eşinle iyice kenetlenin birbirinize. Bu günlerde geçer elbet kimin kime muhtaç olacağı hiç belli olmaz.

Sacma bulan arkadaslar neden sacma geliyor ben ne kadar zor durumdayim bil

Allah senden razi olsun aynen bunu anlaak istedim ama kimse anlamiyor sacma buluyor bunu bi turlu anlatamadim sonucta köy kacmiyor ya geldim geleli 30. Ignem oldu canlarim yaniyor hafta sonu anestezi olcam kimsem yok yanimda :KK43: kimse kizini merak edipte sormuyor benim bu gunumde yanimda olmayan ne zaman yanimda olcak soruyorum size ya:KK43:

Konunun detayını vermiyorsun ki sacma bulalim? Burda herkes sadece bir kişinin bakış açısına yorum yapiyor. Sana biri "ailemle cok iyiyiz(ki normali bu) ama dün aradi gelme dedi" diye bi olay anlatsa "yok arkadasim tek tarafli olmaz ne oldu sen hic mi Bisi yapmadin" demez misin sen olsan. Kötü bi durumda olduğun aşikar. Ama ne biliyim bunun bi geçmişi olmali. Annenler aniden karakter degisimine ugricak hali yok ya? Önceden de boyle SACMALIKLAR yapmadilar mi? Sen onlari kendi isteginle hayatindan ötele güzel arkadasim. Hasta olurlarsa senden bisi isterlerse yap ama ekstra hicbisi yapma. Insallah Allah sana hayrli bi evlat verir. Sen de hayirli bi anne esin de hayirli bi baba olursunuz. Veeee kitap okuyabilirsin bu süreçte. Kendini gelistir. Ilgini odağını kendi guzel minik ailene ver. Annene benzeme. Kendini gelistir ki cocuklarina akilli bi anne ol.

Canim esim calisiyordu izin vermiyorlardi isiyle sorun yasadi sorunlu bi sekilde izin alip geldi yanima zaten ikimiz herseyin ustesinden geliyoruz ailemden beklentim yok zaten sadece biraz ilgi istedim Allah kimseye vermesin arkadasim evlat hasretini babam kardesleri icin yaptiklarini benim icin yapmadi
Demekli sadece hayırsız evlad olunmuyormuş ama bunu dile getirmesi gerçekten çok zor Rabbim kendinden başkasına seni ,beni burdaki bu konuyu okuyan arkadaşlarımızıda muhtaç etmesin diyorum amin

Back
X