• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayi yemis bu adam..

cok sagolun neguzel seyler yazmissiniz cok tsk ederim biraz olsun yardimci olmaya calismaniz nekadar guzel..
pasaport ve nufus cuzdanim onun dukkaninda kalmis lazim olmustu hesap acmistik bana
aksama getiririm gidersin diyo..turkiyede kalmak yok ben seninle ayni sehirde yasayamam cek git almanyaya dedi..
okadar zoruma gittiki..
daha nedenilirki boyle bir adama..

Aç telefon kayınvalıde böyle bır oğlunuz var de utanma. sen sessız kalma konuş. tapulu malımıymıs buralar sanane de. bukadarmıs yüreğin de. ne denılırki böyle birine.. üzülme canım Rabbim yanında inş

cok sagolun neguzel seyler yazmissiniz cok tsk ederim biraz olsun yardimci olmaya calismaniz nekadar guzel..
pasaport ve nufus cuzdanim onun dukkaninda kalmis lazim olmustu hesap acmistik bana
aksama getiririm gidersin diyo..turkiyede kalmak yok ben seninle ayni sehirde yasayamam cek git almanyaya dedi..
okadar zoruma gittiki..

Daha fazla küçük düşürme kendini arkadaşım o "adama".
Yalvaracağını falan sanıyor galiba "ne olur beni gönderme" diye.
Onu sevindirme,dim dik dur ve çek git.

Malesef bi insanı hayatınızın odak noktası haline getirirseniz o insan size yüz çevirdiğinde sanki sizin hayatınız da bitmiş gibi oluyor.
Hele bir erkek için geride herşeyi bırakıp başka bir ülkeye gitmek durumu bence aşırı cesaret gerektiriyor. Adam buna değmediği zaman da olanlar oluyor.
Bence ilk baştan hatayı yapmışsınız. Ama artık evlisiniz. Böyle bir adamdan asla ama asla çocuk sahibi olmayın. Sizi resmen evden kovmuş gitmekten başka çareniz yok. Bence durumu ailenize bildirin. Ne olursa olsun onlar sizin aileniz, eşiniz gibi size yüz çevirip evden kovacaklarını sanmıyorum. Evlat sevgisi herşeyden başkadır.

o öyle bagrınırken diyemedin mi

işte sen böylesine kötü bir adam oldugun için senden cocugum olsun ıstemıyorum

senın gibi bir insna baba olmayı haketmıyor bunu bana bır kez daha gösterdin dıyıp odanın bırıne kılıtleseydın kendını

parcalasın dursun kendını... gıcıık...
:47:

evde olsaydi soylicektim bunlari telefonda ve bi kisminida mesajla iletti bana gerizekali..
calisiyor aksam gelicek..geldiginde alicam pasaportumu pilimi pirtimi toplicam gidicem..
bana bikez daha boyle konusmustu sonra gonlumu almaya calisti surekli aradi nerdesin diye bende ciktim gidiyorum dedim ama oylesine soylemistim aslinda evdeydim
sacmalama nereye gidiyosun ben oylesine soylemistim kizginliktan senin gitmiyecegini bildigim icin demisti
yani gitmiyecegimden okadar eminki hic umursamiyo..

Aç telefon kayınvalıde böyle bır oğlunuz var de utanma. sen sessız kalma konuş. tapulu malımıymıs buralar sanane de. bukadarmıs yüreğin de. ne denılırki böyle birine.. üzülme canım Rabbim yanında inş

bu olayda yapılması gereken son şey bence bu...kvalidesini karıştırmak..

gitmek istiyorum cok hemde ama gidersem bunun geridonusu olmaz..cok uzuluyorum okadar cabaladik ettik 5 ay sonra ayrilma noktasinami geldim yani..sebebide ailesine olan bagimliligi yuzunden..
tasinamazmis ailesini birakmazmis bende bunu firsat bilmisim..
nekadar aci bisey..benim ailem yanimda bile degil..arkadasim bile yok..sadece o vardi..nekadar salagim ben ya..

işte hiç bir erkek için hatta insan için ailenize sırtınızı dönmeyeceksiniz..değmez çünkü. önce kan, can yani ailen olmalı bakın o hiçbir özveride bulunmamış. hep yapan sizmişsiniz.
sonuç işte bu.

Son düzenleme:
okadar zoruma gittiki..

Ben senin yerinde olsam giderdim. Ailenle durum ne?

O senin gidemeyeceğini düşünüyor ve blöf yapıyor. Blöfünü gör ve oyunu boz.

okadar kirildimki..okadar cok canim aciyoki..hic böyle hissetmemistim..öncedende kavga ederdik ama busefer cigrindan cikti..
5 aylik evliyim konu bebek istemekle basladi..borclarimiz var dedim evimiz musait degil dedim kaynanamda yanimda oturuyo hemen.
neymis cocuk istiyomus arkadaslarinin hepsinin cocugu olmus evlenir evlenme bi arkadasinin esi daha hamileymis bnde suan dusunmuyorum sonucta durumumuz ortada e ben ne hayaller kurdum cocugumun ayri odasi olsun isterim suslim puslim nebilim hayaller iste..
bana neler dedi..ben bunu bile firsat olarak degerlendiriyormusum..nekadar igrencmisim ailesinden uzaga tasinmak icin yapiyomusum tasinmicakmis felanda filanda..
neler demedi..evlendigime pisman oldum yurtdisindan avrupadan esmi alinir keske akrabalarimi dinleseydim..
aksam eve geldigimde seni o evde gormicem s...ol git dedi..defol git dedi..ve daha neler demedi..
beni ilk kez kovmuyor bu evden..
napicam ben simdi..
daha neler neler demedi ozetledim suanda sadece..
ben onun icin ailemi arkadaslarimi isimi biraktim geldim..o bana nasil boyle davranabiliyor..
insanin hicmi ici acimaz bunlari soylerken..
okadar kotuyumki..cok yalnizim..neyapacagimi bilmiyorum..

gidemeyeceğini bildiği için yapıyor. Ona gidebileceğini hissettir. Aynısını benim eşimdi yapmıştı , kapı orda! demişti.
Çağresiz durma. Zaten sen gideceğin zaman durdurmuyorsa ha 5 ay ha 5 yıl ne fark eder, hayat boyunca yanında olmayacak zaten

evde olsaydi soylicektim bunlari telefonda ve bi kisminida mesajla iletti bana gerizekali..
calisiyor aksam gelicek..geldiginde alicam pasaportumu pilimi pirtimi toplicam gidicem..
bana bikez daha boyle konusmustu sonra gonlumu almaya calisti surekli aradi nerdesin diye bende ciktim gidiyorum dedim ama oylesine soylemistim aslinda evdeydim
sacmalama nereye gidiyosun ben oylesine soylemistim kizginliktan senin gitmiyecegini bildigim icin demisti

Böyle şeylerin şakası olmaz! o cesareti verme gittiğini görsün bakalım napıcak kolay o öyle!

gitmek istiyorum cok hemde ama gidersem bunun geridonusu olmaz..cok uzuluyorum okadar cabaladik ettik 5 ay sonra ayrilma noktasinami geldim yani..sebebide ailesine olan bagimliligi yuzunden..
tasinamazmis ailesini birakmazmis bende bunu firsat bilmisim..
nekadar aci bisey..benim ailem yanimda bile degil..arkadasim bile yok..sadece o vardi..nekadar salagim ben ya..

bence çabalayan sadece sensin sen niye düşünüyorsun ki gidersem geri dönüşü olmaz diye.
bırak çek git o düşünsün.
hatta şimdi gitmezsen gururun kırıldıktan sonra asıl bunun geri dönüşü olmaz.

nasıl bir evlilik bu herkes birbirine blöf yapıyor. aynen yalancı çobanın hikayesi gibi. "gitmek" ağızda sakız yapılırsa ağırlığı kaybeder. şekil A,örnek 1 gibi..

İşte bu cümle herşeyi anlatıyor.
o kadar emin ki kendinden,ne yaparsa yapsın gitmeyeceğini biliyor.

kimsesiz olmadığını gösterirse evliliğini kurtarabilir ama kocasını adam etmeye yetmez bence. çünkü adamın maya sorunu var ki namusu sayılan karısını sokağa atabilme mantığına sahip erkek müsvettesi.

Canım sokağa bırakmıyor ki blöf yapıyor, o cahil de kendince karşı tarafı adam edip yola getirmeye calısıyor.

İlk kez kovmuyo demişsin
Daha ilk kovduğunda çıkıp gitsen zaten buralara gelmezdi iş
Çık git cidden ne oluyosa olsun artık

Gitmeyeceğinden emin olduğundan yapıyo zaten

Mahcup olması açısından tam bikapak olur. olgun olması gerekır ama bir okadarda misilleme. o küfürleri kayıt altına alıp şikayet bile edebilirsin caım

O kadar şeyini cıkarmaya da gerek yok :)

KVyi aileyi fln karıştırmasın işler iyice dallanıp budaklanır. KV ne yapacak ki, oğlu sonucta.

kesınlıkle gitmelısın öyle blöf falanda yapma eğer senın bır daha cekıp gıdecegını bılırse cek gıt senı ıstemıyorum laflarını duymazsın

birazcık sürünsün yalvarsın , aksamı da bekleme getir ben şimdi gidicem senınle aynı sehırde kalmaya benım de tahammulum yok de..

bakalım bu sözlerı duymak nasıl hısseetırıyormus anlasın

en iyi erkek pişman olmus erkektir derler...

Canım sokağa bırakmıyor ki blöf yapıyor, o cahil de kendince karşı tarafı adam edip yola getirmeye calısıyor.

haklısın da.. bu gittim demiş. adam "şakasına git demiştim" demiş. ya kadın ciddiye alıp gerçekten gitseydi...ama birbiriyle blöfleştikleri için adam gitmeyeceğinden emin..
bu tür şeyler evlililerde sakız edilmemesi lazım. sağlıklı evliliklerde tabi..

Back
X