• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayi yemis bu adam..

Nickin bile Bizayrılamayız şeklinde
Senin ki sevgi mi saplantı mı bilmiyorum ama
Herkes ayrılabilir, ayrılık var ölüm var neticede

xtir git dediyse xtir olup gideceksin ama temelli gideceksin. Saygı olmayan evde ne evliliği ne çocuğu.

esyalarimi topladim ama nereye gidebilirimki benim ailemle aram cok iyi izinle istenildimde geldim bu ulkeye.
zaten babamin tarafi turkiyede ama orduda kaliyorlar bense istanbuldayim..
simdi otobusle orduya gitmeye kalksam 11 saat..pasaportla nufus cuzdanimda o pislikte zaten offf..
gorumcelerim benim tarafimda olurlar boyle durumlarda ama onlara anlatmak istemiyorum herseyide bilmesinler..

haklısın da.. bu gittim demiş. adam "şakasına git demiştim" demiş. ya kadın ciddiye alıp gerçekten gitseydi...ama birbiriyle blöfleştikleri için adam gitmeyeceğinden emin..
bu tür şeyler evlililerde sakız edilmemesi lazım. sağlıklı evliliklerde tabi..

Kesinlikle sana katılıyorum ama iyi bir dersle olaylar düzelebilir.

Bununla ilgili bir konu vardı burda.

Adam kızı sürekli kovuyordu, en sonunda kız eşyasını toplayıp gitti. Bir ay sonra yalvar yakar geri döndürdü kızı. Hayat normale döndü.

O kadar şeyini cıkarmaya da gerek yok :)

KVyi aileyi fln karıştırmasın işler iyice dallanıp budaklanır. KV ne yapacak ki, oğlu sonucta.

Katılıyorum...hatta KV "oğlumu üzüyorsun,bir çocuk veremiyorsun oğluma,oğlum haklı vs.." Cevaplar bile gelebilir.

Son düzenleme:
Mahcup olması açısından tam bikapak olur. olgun olması gerekır ama bir okadarda misilleme. o küfürleri kayıt altına alıp şikayet bile edebilirsin caım

iyi de kimi kime şikayet ediyorsun? zaten aile yapısı düzgün olsa eşi bunları yapmaz. kvalidesi destek mi olacak ki? mahçup olma erdemini taşıyan insan hatayı 1 kere yapar akıllanır. kaç kez olmuş aynı şey.

O kadar şeyini cıkarmaya da gerek yok :)

KVyi aileyi fln karıştırmasın işler iyice dallanıp budaklanır. KV ne yapacak ki, oğlu sonucta.

Yok ya gerçekten canım sen seviyeni düşürme ama oğlunuz böyle işte de kapatıyorum de kapat. yuva bozmak bukadar basitmi

okadar kirildimki..okadar cok canim aciyoki..hic böyle hissetmemistim..öncedende kavga ederdik ama busefer cigrindan cikti..
5 aylik evliyim konu bebek istemekle basladi..borclarimiz var dedim evimiz musait degil dedim kaynanamda yanimda oturuyo hemen.
neymis cocuk istiyomus arkadaslarinin hepsinin cocugu olmus evlenir evlenme bi arkadasinin esi daha hamileymis bnde suan dusunmuyorum sonucta durumumuz ortada e ben ne hayaller kurdum cocugumun ayri odasi olsun isterim suslim puslim nebilim hayaller iste..
bana neler dedi..ben bunu bile firsat olarak degerlendiriyormusum..nekadar igrencmisim ailesinden uzaga tasinmak icin yapiyomusum tasinmicakmis felanda filanda..
neler demedi..evlendigime pisman oldum yurtdisindan avrupadan esmi alinir keske akrabalarimi dinleseydim..
aksam eve geldigimde seni o evde gormicem s...ol git dedi..defol git dedi..ve daha neler demedi..
beni ilk kez kovmuyor bu evden..
napicam ben simdi..
daha neler neler demedi ozetledim suanda sadece..
ben onun icin ailemi arkadaslarimi isimi biraktim geldim..o bana nasil boyle davranabiliyor..
insanin hicmi ici acimaz bunlari soylerken..
okadar kotuyumki..cok yalnizim..neyapacagimi bilmiyorum..

bu kadar şey yüznden sana s... ol git dyosa dk durma bence.belkide burdan konuşması kolay geliyodur bizlere bilmiyorum,sen yaşıyosun sonuçta bunları.
ama çocuk yapmaman çok iyi olmuş,eger bu konus kapatılırsa bıle uzun bı sure düşünme..çocuk olduğunda da sana sen s... git ,çocugu bırak derse napıcaksın.. acın x2 olucak..
bence iyice bi otur düşün kardeşim..daha bi ömür önünde 5 ayda s....r gekiyo bu adam.

esyalarimi topladim ama nereye gidebilirimki benim ailemle aram cok iyi izinle istenildimde geldim bu ulkeye.
simdi otobusle orduya gitmeye kalksam 11 saat..pasaportla nufus cuzdanimda o pislikte zaten offf..
gorumcelerim benim tarafimda olurlar boyle durumlarda ama onlara anlatmak istemiyorum herseyide bilmesinler..

pasaportun ve nufus cüzdanın neden eşinde? artık 14 yaşındaki çocuklar sokağa çıkarken nufüs cüzdanı taşıyor. bir de sen yabancı bir yerdesin. ya lazım olursa? eşin seni bağlamış...yani bu da insanlık dışı.. gidiyorum desen de gidemezsin. git dese de gidemezsin. işin pratiği bu.. sanırım onun aldığı terbiye bu kadar. ben yaparım sen çekersin bu hayatı diyor. yoksa gitmeni isteyen insan pasaportuna neden angarya koysun:ssz:

Bak canım ortalıga malzeme verme ama güvendiğin bir yakının veya arkadasına gidebilirsin yerini söyleme o adama gerekırse.üşenme hiç bu konuda bunlar ciddi şeyler bukadarmı basit bu küfürleryaa
iyi de kimi kime şikayet ediyorsun? zaten aile yapısı düzgün olsa eşi bunları yapmaz. kvalidesi destek mi olacak ki? mahçup olma erdemini taşıyan insan hatayı 1 kere yapar akıllanır. kaç kez olmuş aynı şey.

Kızlar bunu söylemek gerekiyorki farkına varsınlar utansınlar bıraz. direk iş biterse oda işine gelir cabuk kurtulmus olur. sizin dediğinizde doğru.. tabi bu durumda nekadar ugrasmaya hal kalırsa..

Bi de ev kimin, eşinin ailesine mi ait
Yoksa siz ikiniz mi çalışıp yaptınız

Senin de hakkın varsa, onu kov o gitsin

Bak canım ortalıga malzeme verme ama güvendiğin bir yakının veya arkadasına gidebilirsin yerini söyleme o adama gerekırse.üşenme hiç bu konuda bunlar ciddi şeyler bukadarmı basit bu küfürleryaa

Kızlar bunu söylemek gerekiyorki farkına varsınlar utansınlar bıraz. direk iş biterse oda işine gelir cabuk kurtulmus olur. sizin dediğinizde doğru.. tabi bu durumda nekadar ugrasmaya hal kalırsa..

ya bence senin eşini yetiştiren o kadın. armut dibine düşer. eşin bu karakterdeyse ailesinden en az %50 kaynaklanıyordur.
o yüzden kvalidenin sana köstek olma durumu yüksek ihtimal. olay dağılır. ağzından çıkan ya da çıkmayan şeyler şekil değiştirir. ben olsam aramazdım...o da düşünsün dursun bu kız neden takmıyor beni diye..

Cnm şimdiye kadr burda,eşiyle sorun yaşayan o kadr çok insan yazdıki,içimden hiçbirine git,boşan demek gelmemişti,ilk defa birisine bunu yazıcam,bir an önce GİT,o adama zaten çocuk doğurulmaz,düşünsene ileride seni çocuğunla kapıya attığını yada seni çocuğundan ayırdığını.Belliki beyimiz işine gelince git işine gelince gel dicek,dünya onun etrafında dönüyorya!Birde gittikten senin nerde yaşayacağınada karar veriyor,utanmaza bak!Çok sinirlendim sen hemen şimdi tüm eşyalarını topla,akşam o gelincede pasaportunu al ve git dön ailenin yanına,çekilmez bu adam bir ömür!

ya bence senin eşini yetiştiren o kadın. armut dibine düşer. eşin bu karakterdeyse ailesinden en az %50 kaynaklanıyordur.
o yüzden kvalidenin sana köstek olma durumu yüksek ihtimal. olay dağılır. ağzından çıkan ya da çıkmayan şeyler şekil değiştirir. ben olsam aramazdım...o da düşünsün dursun bu kız neden takmıyor beni diye..

istanbul seni alıntıladım da konu sahibine hitaben yazdım. belirteyim de isimler karışmış gibi olmasın.

Aynen kişiye bağlı.. canım dik dur güçlü görün ses tonunu dahi ona göre kullan sessız durma

malesef bi insanı hayatınızın odak noktası haline getirirseniz o insan size yüz çevirdiğinde sanki sizin hayatınız da bitmiş gibi oluyor.
Hele bir erkek için geride herşeyi bırakıp başka bir ülkeye gitmek durumu bence aşırı cesaret gerektiriyor. Adam buna değmediği zaman da olanlar oluyor.
Bence ilk baştan hatayı yapmışsınız. Ama artık evlisiniz. Böyle bir adamdan asla ama asla çocuk sahibi olmayın. Sizi resmen evden kovmuş gitmekten başka çareniz yok. Bence durumu ailenize bildirin. Ne olursa olsun onlar sizin aileniz, eşiniz gibi size yüz çevirip evden kovacaklarını sanmıyorum. Evlat sevgisi herşeyden başkadır.

kesinlikle arkadaşa katılıyorum bence de birine aşık olup aileni,yaşadığın şehri hatta ülkeyi bırakıp gelmek ?
Bu çok büyük bir cesaret bana görede..

Akşam pasaportunuzu getirince hemen bir bilet alıp ailenizin yanına gidin de nasıl olurmuş gitmek görsün beyefendi..

bu kadar laftan hakaretten sonra orduya gidişin saatinin hesabını neden yapıyorsun anlamadım, önemli olan varacağın yerin mesafesi değil o adamdan bi an önce kaçmak. Bana sen pek gitmeye istekli değilsin gibi geldi insan yeterki gitmek istesin gider o işyerinden pasaportunu kimliğini alır yine gider :26:

iş yerine git kimliğini ve pasaportunu al eğer vermezse polise git zorla alıkonduğunu kimlik ve pasaportunu alamadığını söyle
polislerle git. ama o adama pabuç bırakma. kimliğin olmadan orduya da gidemezsin ayrıca.

bu kadar laftan hakaretten sonra orduya gidişin saatinin hesabını neden yapıyorsun anlamadım, önemli olan varacağın yerin mesafesi değil o adamdan bi an önce kaçmak. Bana sen pek gitmeye istekli değilsin gibi geldi insan yeterki gitmek istesin gider o işyerinden pasaportunu kimliğini alır yine gider :26:

istekli olabilir de sonuçta mutsuz.. ama en nihayetinde ilk adım zor olur. bu da çok normal..
yabancı bir yerde ve sadece 5 aylık evli... istiyor ama cesaret edemiyor bence. hani belki annesi babası görse bilse kucak açsa koşacak ama kimseyle paylaşamıyor.

Back
X