- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Sırtını cifle???? Cif bildiğimiz hani küvet falan yikadigimiz cif????
Ben de bilemedim ki. Sabah dörtte zorla kaldıran adam nihayetinde. Oğlumu çamaşır suyuna yatır da da diyebilir. Bilemedim ki.Kesele herhalde o
Cifle nedir ya ..
Sırtını cifle???? Cif bildiğimiz hani küvet falan yikadigimiz cif????
Haha ne guldum ya . Tovbe konu sahibi kızmasın.. Gerginim zati:)Kesele herhalde o
Cifle nedir ya ..
Haha.. Ay cok yasayın..Ben de bilemedim ki. Sabah dörtte zorla kaldıran adam nihayetinde. Oğlumu çamaşır suyuna yatır da da diyebilir. Bilemedim ki.
Kendi evine zorla kabul ettigin cici kaynananin evine 3 (uc) gun boyunca kalmaya gidiyorsan
Mecburen kaldigin evin kurallarina uyacaksin tatlim
Sabah 4 te yatan insan pekala 11 de uyanabilir ayrica ..
Yatacaksa evinde yatsin kocanda
Hem 1 +1 degil mi bu ev ?
Ben de bilemedim ki. Sabah dörtte zorla kaldıran adam nihayetinde. Oğlumu çamaşır suyuna yatır da da diyebilir. Bilemedim ki.
Misafirliğe gittiniz evde 11 e kadar nasıl yatıyorsunuz ki oraya takıldım
Yok canım 2+1. Taşındılar .
Biz 6 gün tatil ypcaktık .kardeşi söylemiş antalya ya gelecekleer diye onun yüzünden geldik bağıra çağıra zorla illaha gelecwksiniz yoksa ömür boyu evlatlıktan silerm drmş babası
Var mi bu gelinde o goz :)))
Bir yerden kisicam derken elinden gitmis para
Eeee oyle kolay degil elin evinde tatil yapmak azcik katlanmak lazim :)
En iyisi Arap sabunuBen de bilemedim ki. Sabah dörtte zorla kaldıran adam nihayetinde. Oğlumu çamaşır suyuna yatır da da diyebilir. Bilemedim ki.
Ya zaten kısa süre gitmişsiniz zaten . Bir daha da gitmeyinOruçlu oruçluyduk çünkü ve gece 5 de uyudu herkes
Burda boş boş konuşuyor herkes yok elin evinde tatil bilmem ne zaten keyiften geldik. Şimdi tatil yapıyo olacaktık burda eziyet çekiyoruz sırf eşimin kardeşi ağzından kaçırdı diye buraya geleceğimiziKeske ege ye gitseydiniz en azindan kafaniz rahat olurdu
Eşimin kardeşi yüzünden oldu bi daha ömür boyu konuşmasa bile gelmiycezYa zaten kısa süre gitmişsiniz zaten . Bir daha da gitmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?