- 27 Nisan 2018
- 1.105
- 2.287
- 48
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ya şaka gibisin gerçekten. Cevrendeki insanlara yazık herkesi böyle anlıyorsan. Nasıl anlarsan anla. Allah kalbimi biliyor.Saygisiz yorumlarınla baş başa bırakıyorum seni.Oh olsuna geliyor o yazı türkçen yok sanırım bi de bilmemezlikten gelme
Ayrıca kimsenin başına gelen kötü olaylardan zevk alan bir insan değilim.. Küfür falan da edemezsin. Yaptığım tek bir kötü yorum yoktu siz ters cevap verene kadar dön düzgünce oku ve okuduğunu anla
Merhaba eski konularınızı bilmiyorum.Iyi bayramlarr bayanlar ..
Bayram da antalya ya geldik üçgün kayınpederin yannda 3 gün de kendimiz tatil yapalım dedik .
Bin pişmanız kayınpeder yüzünden.
Ilk gün gece 3e kadar hiç uyumadk sahur filan uyuduk 4 de geri kaldırdı kalkın da nmaz kılın diye zorla kaldırdı ve adettim yani . Neyse sonra uyuduk tekrar 11 de zorla kaldırdı tamamen . O gece 3 de uyuduk şuan uyandrdı sabah 6 da uyandrdı hatta eşim de ben çok uykusuzum sen git nmaza dedi .
Nmazdan geldi yine başladı hadi kalkın .
Eşim de diğer odaya uyuma geçti oturma odasından yani . Bu seferde tam bir saat bağıra bağıra evde hiç susmadan konuştu. Eşim de Allah kahretsin geldiğim güne diye geri yattı . Ben kalktım .
Dün gecede eşim duşa grdi . Kayınpeder diyo ki gir de sırtını cifle. Herkes duydu .
Bende hiç birşey drmedim.
Gece 2 de 3 de yatıp sabah 6 da kalkıyolarmış hergün .
Kafayı yemişler bizi de zorluyorlar zombi gibiyiz iki gündür .
Arabamız bozuldu bi de ona para gtti bi ton of of.
Buraya da zorla geldik eşimin kardeşi antalya ya gelecekler demiş bunlar da duyunca gelnezseniz eğer evlatlıktan reddederim demiş babası.. Şimdşye tatil yapıyor olacaktık burda eziyet çekiyoruz
Sadece paylaşmak istedim ..
Kahkaha attım , Töbe est.Kesele herhalde o
Cifle nedir ya ..
Çitiledir o :)))))Sırtını cifle mi dedi cidden
AhahahahahhahahahaSırtını cifle???? Cif bildiğimiz hani küvet falan yikadigimiz cif????
Tabi olmaz tencere kapak misali. Anne baba evine geldiğim güne lanet olsun diyen bi evlat. İçler acısı bi konu.Durduk yere kimse bunları yazmaz aç bak bakalım neler yazmışlar davet böyle cevap veriyorum . Yapamaduğınız atarı burda yapmayın işinize bakın.
Eşime trip atacağım bi konu yok olunca da atarım sana sormıycam
Sanırım gece uyuyabilselerdi o saate kalmazlardi. Tabi onların olduğu yere tatile gitmek apayrı onu hiç söylemiyorum.Misafirliğe gittiniz evde 11 e kadar nasıl yatıyorsunuz ki oraya takıldım
Ya bilmiyorum ben öyle bir durumda yine de yatamam bizim ailede öyle olmuyor ondan dedim . Ama adamın böyle garip olduğu bilinmiyor mu da daha gidiliyor işteSanırım gece uyuyabilselerdi o saate kalmazlardi. Tabi onların olduğu yere tatile gitmek apayrı onu hiç söylemiyorum.
Sırtını cifle mi dedi cidden
Uykusuz kalma durumu yok ki altı saat gayette yeterli.Yazık günah ya, bayram da büyükleri mutlu etmiş oldunuz niye bu öfke? Ömür boyu konuşmasa bile bir daha gelmiyecegiz demenizi gerektiren tek şey 2 gün az uyumuş olmanız mi? Uykusuzluktan hic bir sey olmuyor insana.Buyuk konuşmayın dünya hali ne olacağını bilemezsiniz. Hayatta gelmem dediğiniz yere muhtaç bile olabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?