- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Psikolojik Deliii
-
Keşke yese... Nasibim olduğuna inanıyorum...gizlice al eve... aaa kapidan atiyorum nasil girmis. askim kaderimiz.
Aynen. Kedim de tepki vermedi sadece peşinde dolaştı. Şuan evin içinde onu ariyoNe tatlisiniz ya. Hava buz gibi gerçekten alın eve bebise de arkadaş olmuş bile♡♡
Eltimden cekinmem zaten biraz cazgır tarafim var.. bende inanıyorum. Ben 9sene sonra anne oldum.İlk kedi aldığımda sokak kedisiydi 5senedir bizimle. Allahım bizi odullendirdi. Evlat sahibi yaptı.. binaya o kadar kedi geldi gitti ilk defa bu böyle çıktı..Tesadüf mü değil mi bilmiyorum ama böyle sokakta bulduğu, kapısına gelen kedileri sahiplenen arkadaşlarımın başına hep güzel olaylar geldi. Mesela sokakta bir başına bulduğu bir kediyi sahiplenen yıllardır işsiz arkadaşım kurumsal bir firmada iş sahibi oldu. Bir başkası kapısındaki kediyi sahiplenip nasıl bakacağını öğrenmek için Facebook gruplarından birine üye oldu ve orada mesajlaştığı çocukla sevgili oldu. Belki bu kedi de sizin uğurunuzdur. :) Eltinizden çekinip atmayın sokağa yazık. Eşinizi de ikna edebilirsiniz.
Eltimden cekinmem zaten biraz cazgır tarafim var.. bende inanıyorum. Ben 9sene sonra anne oldum.İlk kedi aldığımda sokak kedisiydi 5senedir bizimle. Allahım bizi odullendirdi. Evlat sahibi yaptı.. binaya o kadar kedi geldi gitti ilk defa bu böyle çıktı..
Eşimi ikna edebilsem.. o çıkar dedikce gözünün içine bakıyorum. Aglicami anladığı için bakmadı yüzüme... inşaallah kabul eder..Ne güzel, belki bu da başka bir kısmetle gelecektir. Bunu da sahiplenin zaten bir kediniz daha varmış, birlikte anlaşırlar. Bir de beybitoş var oh mis tam aile saadeti. :)
Eşimi ikna edebilsem.. o çıkar dedikce gözünün içine bakıyorum. Aglicami anladığı için bakmadı yüzüme... inşaallah kabul eder..
Zorluğu illa ki oluyor ama. Kızım o kadar seviyo kii, sevgisinden bunaltio artık.. oglusum diye diye peşinde sürekli..zor olmuyor mu canim bebekle , kedi ben zor ogluma bakiyorum :)
Tesadüf mü değil mi bilmiyorum ama böyle sokakta bulduğu, kapısına gelen kedileri sahiplenen arkadaşlarımın başına hep güzel olaylar geldi. Mesela sokakta bir başına bulduğu bir kediyi sahiplenen yıllardır işsiz arkadaşım kurumsal bir firmada iş sahibi oldu. Bir başkası kapısındaki kediyi sahiplenip nasıl bakacağını öğrenmek için Facebook gruplarından birine üye oldu ve orada mesajlaştığı çocukla sevgili oldu. Belki bu kedi de sizin uğurunuzdur. :) Eltinizden çekinip atmayın sokağa yazık. Eşinizi de ikna edebilirsiniz.
oy minosum yerim kucuk yasta arkdas yapmis. ay bizim bahceyede giriyor yavru kediler cok korkuyorum cikarmaya bile esime kaynanama cikartiyorum ne guzel siz evde bakayorsunuzZorluğu illa ki oluyor ama. Kızım o kadar seviyo kii, sevgisinden bunaltio artık.. oglusum diye diye peşinde sürekli..
Hemen kavga etmedim ki.. kaç gündür doldum artık. Bir o değil ki çocuklari da aynı.. . Benim kedime de aynı tepki evime gelince çığlık çığlığa hepsi.. oglumda çok uysaldır yaklaşmaz etmez.. zaten söyledim korkabilirsin normal ama civkini çıkarmanın ne anlamı var. Uzaklastircam deyince cildirdimm. Ailesi bahçede diyorum. Banane diyo. Allah dedim bi seni bi de evlatlarıni can olarak yaratmış sanki dedim.. hakliymis gibi cevap verince tutamadım artık..Yaa ben hayvan çok severim ama asla dokunamam inanılmaz bi fobim var.. yurtdışında kaldığım dönem ev arkadaşımın kedisi vardı benim için de iyi olur diye kabul ettim ama mümkün değil ne tuvalete gidebildim ne odamdan çıkabildim gece kapımı kitleyip yatıyodum sanki hayvan kapımı açıp odaya gircek... yani gerçekten ciddi korkusu olabilir hemen kavga etmeseydiniz keşke. Hayvanlardan korkmak onları sevmediğin önemsemediğin anlamına gelmez üşümesin karnı hep tok olsun ama bana dokunacağı fikri bile aklımı oynatmama yetiyo malesefki küçükken köpeğim vardı yerlerde debelenirdik ona araba çarptı ve malesef öldü ondan sonra tüm hayvanlara dokunursam zarar vericekmişim geliyo ya da o bana zarar vercek gibi.. konuyla alakasız biraz ama keşke yenebilsem şu durumu
Evet geliyor. Kediyi görünce çığlık atıp arkama saklanıyor..Eltiniz sizin evinize hiç gelmiyor mu? Sizin kedinize nasıl davranıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?