Kafayı yicem az kaldı...

Ortak alan diyen o zaten.. o istemiyor sorun değil. Ben istiyorum sorun. Ayrıca ben istiyorum demedim, kaç kere bahçeye indirdim geri geldi.. evime de almak istiyorum zaten ama eşim ikna olmuyo

Ben yıllar önce bir köpek sahiplendim, başka da hayvan sahiplenmeyi düşünmedim ama şu an aşırı derecede kedi sahiplenesim var Benim oğlanın tepkilerinden çekinmesem düşünebilirdim ama biraz da cidden nasip kısmet işi. Önüne düşmeden olmuyor.

Evet geliyor. Kediyi görünce çığlık atıp arkama saklanıyor..
O iyi yapıyormuş, benim yanımda kim varsa onu itiyorum. Bakın size anormal gelebilir; ama eltiniz normal kedi fobisi bulunan bir birey. Ben asla aynı eve de giremem, bir mekana gireceğim zaman, "içeride kedi var mı ya da dışardan girebiliyor mu?" diye sorarım, giriyor derlerse o mekana girmem.

Ortak alan diyen o zaten.. o istemiyor sorun değil. Ben istiyorum sorun. Ayrıca ben istiyorum demedim, kaç kere bahçeye indirdim geri geldi.. evime de almak istiyorum zaten ama eşim ikna olmuyo
Kedi size alışmış ,eşinizi ikna edin o zaman ,kediniz varmış zaten onada arkadaş olur.

Benim de ödüm kopuyodu 5sene öncesine kadar.. ilk aldığım zamanlar aynı oda da uyumaya korkuyodum.. . Şimdi koynum da uyuyo.. o mirlamasi var yaa dünya ya bedel....

Benim de ödüm kopuyodu 5sene öncesine kadar.. ilk aldığım zamanlar aynı oda da uyumaya korkuyodum.. . Şimdi koynum da uyuyo.. o mirlamasi var yaa dünya ya bedel....
Benim çocukluğumdan beri böyle, herkes nedenini sorar ya da kedileri sevip, sevmediğimi. Bu konuda kimse anlayamıyor beni ne yazık ki. Insanlara garip geliyor; ama böyle. Aşan da varmış demek ki sizin gibi; ama ben bir kaç yavru kediye yaklaşıp, dokunmak istediğimde bile kalp krizi geçirecek seviyede rahatsızlık hissettim, vazgeçtim. Çok da zorlamamak gerekiyor fobisi olan kişiyi. :)

Iyi de birinin özgürlüğünün kısıtlandığı yerde sizin isteklerinizin olmamasi gerekir. Eltinizin fobisi var, ya o kediyi iceri alacaksiniz ya da her seferinde o cikmak istediginde soylenmeden cikacaksiniz.
Bu fobi, mantikli bir aciklamasi olmak zorunda degil. Ben de korkarim mesela. Kopeklerle deli gibi oynarım severim ama kediden korkuyorum iste. Sevmedigimden degil. Sokak kedilerini de beslerim ederim ama bana uzak olmalari sartiyla.
O yuzden onun yasam alani ihlal olduysa, anlayis gostermelisiniz.

O kadar sevap ki yaptığınız allah sizden razı olsun, helal olsun ben de böyle güzel bir şey yapanın mükafatı olacağına inanıyorum. Bu soğukta zavallı hayvan napsın, insanlar nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor anlamıyorum.. inşallah kocanız sorun çıkarmaz.

Keşke yese... Nasibim olduğuna inanıyorum...
Kesinlikle nasibiniz,bende üç yıl önce kadir gecesiydi kapıda buldum ,Allah'ım dedim ben bunu almalıyım ve şimdi kızımla birlikte büyüyor dana oldu gerci benimki de birde şey diyeceğim kesinlikle alın elti belası evinize gelemez bir tas iki kus

Tamam siz iyi güzel birşey yapıyorsunuz ona laf yok.
Ama bir insanın bir hayvana karşı fobisi olma ihtimali hiç aklınıza gelmiyor mu?
Sadece hayvanseverler mi özgür?
Korkanlar ne olacak?
Elti kişisi nasıldır bilmem ama benim de kediden köpekten aklım çıkar.
Sevmekse severim,kötü şeyler olmasın,başlarına bişey gelmesin elbet.
Ama inanılmaz korkarım,öyle böyle değil yani.
Kendimi koydum yerine eltinizin.
Bencillik ediyorsunuz diyebiliyorum size.
Malesef böyle.
Ben de korkmak istemezdim,görünce yolumu değiştirmek istemezdim ama bu durumdayım.

Benim gibileri göz ardı etmeyin lütfen.

Sokakta gorunce yolunu değiştirmiyor..bina içinde diye öyle davranıyor. Kaldı ki kışşt desen korkuyo hayvan.. kediye tekme uzatıp uzaklastirma çabasına girmeye korkmuyor.kedi ayağına yapışacak diye korkuyo. Enteresan..

Bende onu dusunuorum zaten

Aynı durumdayız kedi köpek fobim var ama babamın bahçesinde yıllardir 20 tane kadar kedi besledik hepside akraba çoğalıp durdular onlara ev yaptık yemek zaten her öğün verdik özel olarak tavuk alıp haslayip veriyor babam hepside tosun oldu sokaktalar usurler açlar diye hep aklımız kedilerde kisirlastirdik veterinere götürüp hepsini biri erkek diğerleri disiydi doğurmaktan helak olmuslardi çünkü, velhasıl çokta korksam yemeklerini hergun veriyorum koşarak uzaklaşıyorum :))))

Ne güzel...
Pasif hayvanseverlik bizimkisi.

Linç edilmek istemem ama ben de tam olarak eltın gibiyim.o yine kedilere karşıymış yine ben hayvanların bana dokunma ihtimaline bile tahammül edemiyorum.bu korkmak gibi bir şey değil bilmiyorum tüylerden mi ama hiç bir hayvana dokunamam.hele köpekler.resmen kabusum.

ozetle ya eşinizi ikna edip evinize alın yada eltinize söylenmeyin.dalga da geçmeyin inanın isteyerek yaptığı bir şey değil kiii sahsim adına hicde kolay degil

Not:bütün hayvanları da seviyorum.allahin dilsiz kulları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…