Kafayı yicem az kaldı...

+1 malesef bende böyleyim
seviyorum kedileri hayvanları ama dokunamam dokunmasın
anlıyorum eltinizi.. benim de komşum kedi vs beslese kovala başını bekle diye söylerim
elde değil bayılacak gibi oluyorum

Kinadigimi kim söyledi ???pardon .... Ön yargılı bi davranış bana göre.yazdiklarimi okursaniz.. iyi olur
enteresan diyorsunuz bazı yerlerde korkup bazı yerlerde korkmamasına inanmıyorsunuz

ön yargılı davranış değil o korku onun elinde değil... biraz empati

enteresan diyorsunuz bazı yerlerde korkup bazı yerlerde korkmamasına inanmıyorsunuz

ön yargılı davranış değil o korku onun elinde değil... biraz empati
Ben korkusunu anlıyorum. Bende korkuyodum çünkü. Aşırı tepkisine tepkimm... Üstelik benim çileden çıktığım konu korkusu degil. Kediyi uzağa bırakicam demesiii. Anlatabildim umarım...

Ben korkusunu anlıyorum. Bende korkuyodum çünkü. Aşırı tepkisine tepkimm... Üstelik benim çileden çıktığım konu korkusu degil. Kediyi uzağa bırakicam demesiii. Anlatabildim umarım...
anlatabildiniz
korkudan o hareketleri yapıyor malesef.. bende yapıyorum ister istemez ama tekme atmak vs değil
işyerime girerken kedi görüyorum genelde arkadaşlarımla giriyorum birini görene adar bekliyorum mesela

Mekanlarin hayvanlari döverek kovması, ustlerine sicak su atarak kovmasinda bu "kedii giriyooo muuu" diyen tiplerin de payı varmis yani. Ben kedi, kopekten korkana anlam veremiyorum. Hadi korkuyorsun, dokunamiyorsun anladikta yakinina gelmesi bile olaysa git tedavi ol be insan. Şu hayvan yanina yaklastimi ciyak ciyak eden tipler gercek manada midemi bulandiriyor. Bir insandan tanimadan anca bu kadar nefret edebilirim heralde.

Benim kuzenim de çok istiyordu kedi , kocası hayatta olmaz tüy pislik olur her yer istemiyorum dedi. yavaş yavaş alıştırdılar kediye, şimdi kedisiz uyuyamıyor kocası :)

birazcık göz yaşı her şeyi halleder bebişim biraz dudak bük eşin kabul edecektir hem minik kuzuna da arkadaş olur, eminim zamanla eşin iyi ki almışız diyecek

Yaa sizi yaradana kurban olurum =) bi kedi aşığı olarak çok iyi anlıyorum sizi, eltinizin değil kedinin can güvenliği açısından eve alsanız ne güzel olur =) umarım minik dostunuz ve sizin için en güzeli olur =)

Aldım canım.. benimle artık... hem kizima hem kedime arkadaş oldu yavrucuk..

ay sizinki klasik mesajlar var ya onlar gibi olmuş bu mesajı on kişiye gönderirsen güzel bi haber alacaksın göndermezsen başından bela eksik olmayacak tarzında millet akın akın sokak kedisi alacak eve

ay sizinki klasik mesajlar var ya onlar gibi olmuş bu mesajı on kişiye gönderirsen güzel bi haber alacaksın göndermezsen başından bela eksik olmayacak tarzında millet akın akın sokak kedisi alacak eve

Ehehe harbi öyle olmuş ha okudum da tekrar. :) Cidden öyle oldu ama -ki benim kedim yok mesela köpeğim var. Okuyan benim de kedim olduğunu düşünebilir mesela alakası yok. :)

Peki şimdi oğluma nasıl davranmam lazım. Çünkü kedi savaşları başlıyor rahat vermiyo yavruya. Hani yavru da rahat durmuyor

Beni de unutmayın Tatlı bir kedi sayesinde sevgilimi buldum

Konu sahibi çok tatlısınız, iyi dileklerim sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…