- 27 Nisan 2012
- 15.895
- 19.237
- 498
- Konu Sahibi Psikolojik Deliii
-
Yaa ben hayvan çok severim ama asla dokunamam inanılmaz bi fobim var.. yurtdışında kaldığım dönem ev arkadaşımın kedisi vardı benim için de iyi olur diye kabul ettim ama mümkün değil ne tuvalete gidebildim ne odamdan çıkabildim gece kapımı kitleyip yatıyodum sanki hayvan kapımı açıp odaya gircek... yani gerçekten ciddi korkusu olabilir hemen kavga etmeseydiniz keşke. Hayvanlardan korkmak onları sevmediğin önemsemediğin anlamına gelmez üşümesin karnı hep tok olsun ama bana dokunacağı fikri bile aklımı oynatmama yetiyo malesefki küçükken köpeğim vardı yerlerde debelenirdik ona araba çarptı ve malesef öldü ondan sonra tüm hayvanlara dokunursam zarar vericekmişim geliyo ya da o bana zarar vercek gibi.. konuyla alakasız biraz ama keşke yenebilsem şu durumu
Benim de kedi fobim var ve bunu sadece kedi fobisi olan kişiler anlayabilir. Eltiniz o kediden nefret etmiyor, sadece korkuyor ki sizin korktuğunuz bir hayvan yok mu? Mesela yılan, fare, akrep vs. siz onları gördüğünüzde ne hissediyorsanız eltiniz de kediyi görünce onu hissediyor. Ben sokakta aniden kedi görünce kendimi yola atıyorum mesela istemsiz, bir kaç defa gelen arabanın önüne atladım, hızla gelen arabadan bile daha az korkmuştum düşünün. O kediyi görmek eltiniz için eziyet şu anda. Çok istiyorsanız evinize alın derim.
kınamayın.....Sokakta gorunce yolunu değiştirmiyor..bina içinde diye öyle davranıyor. Kaldı ki kışşt desen korkuyo hayvan.. kediye tekme uzatıp uzaklastirma çabasına girmeye korkmuyor.kedi ayağına yapışacak diye korkuyo. Enteresan..
Kinadigimi kim söyledi ???pardon .... Ön yargılı bi davranış bana göre.yazdiklarimi okursaniz.. iyi olurkınamayın.....
enteresan diyorsunuz bazı yerlerde korkup bazı yerlerde korkmamasına inanmıyorsunuzKinadigimi kim söyledi ???pardon .... Ön yargılı bi davranış bana göre.yazdiklarimi okursaniz.. iyi olur
Ben korkusunu anlıyorum. Bende korkuyodum çünkü. Aşırı tepkisine tepkimm... Üstelik benim çileden çıktığım konu korkusu degil. Kediyi uzağa bırakicam demesiii. Anlatabildim umarım...enteresan diyorsunuz bazı yerlerde korkup bazı yerlerde korkmamasına inanmıyorsunuz
ön yargılı davranış değil o korku onun elinde değil... biraz empati
anlatabildinizBen korkusunu anlıyorum. Bende korkuyodum çünkü. Aşırı tepkisine tepkimm... Üstelik benim çileden çıktığım konu korkusu degil. Kediyi uzağa bırakicam demesiii. Anlatabildim umarım...
eltiniz korkabilir lakin korkan insan sizin kedili eve de gelmez
bir arkadaş kediden korkuyor-muş
çocukları okuldan alacağız bir tane kedi okulun kapısının önünde
bana benim kızı da sen alsana dedi ona söyle kedi var ben alacağım annen dışarda diye anlar dedi
kızı aldım, söyledim nerde kedi dedi kediyi sevdi annesinin yanına gitti, sonra annesi kardeşini almaya da kızı gönderdi
sonra geçen bri yerde oturduk buraya kedi giriyor mu dediler birkaç kişi ay olmaz biz oturamayız dediler görevli bulup her yeri kapattırdık
yani bu şekilde rahatsız olan kişi sayısı bayağı fazla
çözüm ya eve almak ya da bahçeye ev yapmak
eltinizin de evinden özgürce kimseye kediyi tutu demeden çıkma hakkı var
Aldım canım.. benimle artık... hem kizima hem kedime arkadaş oldu yavrucuk..Yaa sizi yaradana kurban olurum =) bi kedi aşığı olarak çok iyi anlıyorum sizi, eltinizin değil kedinin can güvenliği açısından eve alsanız ne güzel olur =) umarım minik dostunuz ve sizin için en güzeli olur =)
oyy çok sevindim benim içinde sever misiniz ?Aldım canım.. benimle artık... hem kizima hem kedime arkadaş oldu yavrucuk..
Bayıldım bu habere =))) öpün yerimeAldım canım.. benimle artık... hem kizima hem kedime arkadaş oldu yavrucuk..
Şuan opemiyorum. Ensesine damla damlatti veteriner. İki gün sonra anca öper koklarim.minigiBayıldım bu habere =))) öpün yerime
Tesadüf mü değil mi bilmiyorum ama böyle sokakta bulduğu, kapısına gelen kedileri sahiplenen arkadaşlarımın başına hep güzel olaylar geldi. Mesela sokakta bir başına bulduğu bir kediyi sahiplenen yıllardır işsiz arkadaşım kurumsal bir firmada iş sahibi oldu. Bir başkası kapısındaki kediyi sahiplenip nasıl bakacağını öğrenmek için Facebook gruplarından birine üye oldu ve orada mesajlaştığı çocukla sevgili oldu. Belki bu kedi de sizin uğurunuzdur. :) Eltinizden çekinip atmayın sokağa yazık. Eşinizi de ikna edebilirsiniz.
ay sizinki klasik mesajlar var ya onlar gibi olmuş bu mesajı on kişiye gönderirsen güzel bi haber alacaksın göndermezsen başından bela eksik olmayacak tarzında millet akın akın sokak kedisi alacak eve
Tesadüf mü değil mi bilmiyorum ama böyle sokakta bulduğu, kapısına gelen kedileri sahiplenen arkadaşlarımın başına hep güzel olaylar geldi. Mesela sokakta bir başına bulduğu bir kediyi sahiplenen yıllardır işsiz arkadaşım kurumsal bir firmada iş sahibi oldu. Bir başkası kapısındaki kediyi sahiplenip nasıl bakacağını öğrenmek için Facebook gruplarından birine üye oldu ve orada mesajlaştığı çocukla sevgili oldu. Belki bu kedi de sizin uğurunuzdur. :) Eltinizden çekinip atmayın sokağa yazık. Eşinizi de ikna edebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?