- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Psikolojik Deliii
-
Benim de ödüm kopuyodu 5sene öncesine kadar.. ilk aldığım zamanlar aynı oda da uyumaya korkuyodum.. . Şimdi koynum da uyuyo.. o mirlamasi var yaa dünya ya bedel....
Kedimi sokakta veteriner hekim bulmuştu. Daha iki aylikti aldigimda, o kadar korkuodu ki. Cunku zarar vermişlerdi sırtı falan yara icindeydi hep.. çok şükür yaraları falan kapandi... Şimdi kocaman azman oldu :):)Ayy keşke benim kapımada gelsee hiç düşünmeden bakardım.. Sokaktan alim bi tane diyorum esim sokak kedisine güven olur mu diyor
Bende bilmiyorum. Bir gün eşime kedi alalım mı dedim,iki gün sonra gittim aldım... İyi ki almışimm.. bazen delirtse de beni.ay şunu okuyunca bile nefesim kesildi. sanki benim koynumda gibi ellerim terledi resmen.. nasıl aştınız ki korkuyu?
bu kedi olayı çok farklı hiç bir sebep bulamıyorum bu korkuma. mesela köpekten korkmam ama kedi
Çok sağolun.. nasıl sevincliyim şuan da anlatamamAyy cok sevindim tebrik ederim sizi de eşinizi de icim rahatladi valla
Benim yavru çok sirnasikti. Bacagimiza sürünuyodu. Alması kolay oldu.Her bulduğum baktığım tedavisini ettirdiğim yavrularda feraha erdim herşeyden önce içime verdiği huzuru tarif edemem şuan gene yavru var çok üşümüş ürkek nasıl miyavlıyor az önce mama bıraktım nasıl yakalıcam bilmiyorum
Ne açıdan güvenmiyormuş sokaktaki kediyeAyy keşke benim kapımada gelsee hiç düşünmeden bakardım.. Sokaktan alim bi tane diyorum esim sokak kedisine güven olur mu diyor
Yavrucuk artık benimdir.Rabbime şükür
Allah razı olsun. Evet dünden beri anlatmaya çalıştığım buydu.... Çok sagolunÇok sevindiiimm. İnşallah uğurunuz olur, ne kadar büyük bir iyilik yaptınız.
Burada eltinin fobisi için sizi eleştirenler olmuş da kimse zaten fobisi olmasına bir şey demiyor. Ama kadının evine almasına kadar karışıyor o da at sokağa bilmem ne, madem öyle evine de gelmesin. Şahsen köpekten korkan arkadaşlarımın evime gelmesini istemiyorum. Çünkü evde köpek beslediğimi bilmesine rağmen köpeğimi görünce çığlık çığlığa hareketler yapıp "Ayyy gelmesin gittt gittt Astoria odaya kapat kilitle odayııı yaaa" yapan insanlar beni aşırı rahatsız ediyor ve köpeğimi de korkutuyor durduk yere ve bir daha da evime gelmelerini istemiyorum onların. Rahatsız olan cidden gelmesin, fobisi var diye hayvan sahibini rahatsız etmeye hakkı yok kimsenin.
Amin inşaallah. . Umarım kısa sürede yakalayabilirsinizAllah eşinizinde sizinde ne muradınız varsa versin mutluluk huzur kapınızdan ayrılmasın...benşm için de dua edin lütfen yavruyu yakalayabilim.sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?