1 hafta once gözümden ameliyat oldum.Egilip kalkma su degmesi agirlık kaldirmak yemek buhari ruzgar falan yasak hatta anca anca tv telefona falan bakabiliyorum o da gunluk yarim saati gecmesin dedi doktor.Kızım 16 aylık esim isten ücretsiz izin aldı kızımla o ilgileniyor alt değistirmesi banyo yaptirma falan..ben sadece kızımı emziriyorum gerektikce üstünü degistiriyorum ama cocuk fazla hareketli oldugu icin durmuyor kucağıma gelmek istiyor kucağımda sabit durmuyor tırmanmak istiyor.Bana da yapardi alt aldirmaktan nefret ediyor altini aldirmak istemiyor kacıyor eşim pesinde dolanıyor gözüme zarar gelmesin diye kendimi kollamaya calısiyorum almadıkca aglıyor eşim almak istiyor gel kızim diyor kızım kendini yere atıyor aglarken anne anne diye kendinden geciyor.Sırtına bindir gezdir yerde yuvarlan seni taklit etsin kukla oynayın diyorum yapiyorlar ama anında bunalıyor hava güzelken dışari cıkart parka gidin diyorum ben zaptedemem kacar elimden araba carpar korkuyorum diyor hakli cunkü kosuyor adeta asla yürümüyor.Arada babaannesine falan gidiyorlar esim elimden kacırırim dedigi icin yüreğim ağzımda bekliyorum o zaman da diken üstündeyim.Cıkarmasak cocuk oyuncaktan da sıkılıyor tv telefon izletmiyoruz oyuncağa da bikti cocuk oynamıyor.Yemek yemiyor esim 1 2 deniyor yemiyor işte diyip bırakıyor cocuk agladikca içim gidiyor keske ameliyat olmasaydım diyorum

gececek mi bu günler de ?