Kafayı yiyeceğim cocuğu oyalayamıyor

Hanımefendi son kez yazıyorum.Konu sahibi isterse sabahtan akşama otursun banane .Ama koruyucu kapak varsa öyle büyüttü kadar birşey olmaz diyorum
Ya aslina bakarsan bazen bana aman bir cocukla onu yapamadin mi bunu yapamadin mi dedigi oluyordu.Biraz da nazlanmak istedim evet koruyucu kapak kullaniyorum ama dedigim gibi cocugum cok hareketli bir bakmmisin kapagi cekmis hic anlamazsin.Istedim ki biraz nelerle ugrastigimi anlasın kendimi zorlasam yaparim ki icretsiz izini bitince yapacagim zaten ennazindan simdi bari dikkat etmek istiyorum şu 7 ay kabus gibi gecti cok agrilar cektim dikkat edebildigim kadar edeyim diyorum.Konudan bagımsız olarak sorayim o kapakla dus alabiliyor muyuz doktoruma sormayi unuttum ? Kuru sampuanla idare ettim ama 1 hafta oldu artik

Ya aslina bakarsan bazen bana aman bir cocukla onu yapamadin mi bunu yapamadin mi dedigi oluyordu.Biraz da nazlanmak istedim evet koruyucu kapak kullaniyorum ama dedigim gibi cocugum cok hareketli bir bakmmisin kapagi cekmis hic anlamazsin.Istedim ki biraz nelerle ugrastigimi anlasın kendimi zorlasam yaparim ki icretsiz izini bitince yapacagim zaten ennazindan simdi bari dikkat etmek istiyorum şu 7 ay kabus gibi gecti cok agrilar cektim dikkat edebildigim kadar edeyim diyorum.Konudan bagımsız olarak sorayim o kapakla dus alabiliyor muyuz doktoruma sormayi unuttum ? Kuru sampuanla idare ettim ama 1 hafta oldu artik
Şu cevabı bir hanım vardı konu uzamasin diyen o iyi okusun.Demek birşey bilip yazıyorum .Doktorunuz bilgi verir o konuda

Daha yeni yeni cıkarıyorduk inanir mısınız kızim ilk defa 15 gun önce ayakkabi giydi ayakkabı giydiremiyorduk krizlere giriyordu hic cıkaramadik cıkarsak bile bebek arabasıyla asla yere bastiramadik yeni yeni alısti bir alisti pir alıstı
Neden peki? Bunca ay çıkarmadınız merak ediyorum.Cocugumu 3 gün dışarı cikarmadigim zamanlar oluyordu.Icim içimi yiyordu.Cunku dört duvar arasında hava yok açık alan yok napsin bu çocuk?Ayrıca ara sırada TV acıyorum.7/24 bakmıyor ya

1 hafta once gözümden ameliyat oldum.Egilip kalkma su degmesi agirlık kaldirmak yemek buhari ruzgar falan yasak hatta anca anca tv telefona falan bakabiliyorum o da gunluk yarim saati gecmesin dedi doktor.Kızım 16 aylık esim isten ücretsiz izin aldı kızımla o ilgileniyor alt değistirmesi banyo yaptirma falan..ben sadece kızımı emziriyorum gerektikce üstünü degistiriyorum ama cocuk fazla hareketli oldugu icin durmuyor kucağıma gelmek istiyor kucağımda sabit durmuyor tırmanmak istiyor.Bana da yapardi alt aldirmaktan nefret ediyor altini aldirmak istemiyor kacıyor eşim pesinde dolanıyor gözüme zarar gelmesin diye kendimi kollamaya calısiyorum almadıkca aglıyor eşim almak istiyor gel kızim diyor kızım kendini yere atıyor aglarken anne anne diye kendinden geciyor.Sırtına bindir gezdir yerde yuvarlan seni taklit etsin kukla oynayın diyorum yapiyorlar ama anında bunalıyor hava güzelken dışari cıkart parka gidin diyorum ben zaptedemem kacar elimden araba carpar korkuyorum diyor hakli cunkü kosuyor adeta asla yürümüyor.Arada babaannesine falan gidiyorlar esim elimden kacırırim dedigi icin yüreğim ağzımda bekliyorum o zaman da diken üstündeyim.Cıkarmasak cocuk oyuncaktan da sıkılıyor tv telefon izletmiyoruz oyuncağa da bikti cocuk oynamıyor.Yemek yemiyor esim 1 2 deniyor yemiyor işte diyip bırakıyor cocuk agladikca içim gidiyor keske ameliyat olmasaydım diyorum 😪 gececek mi bu günler de ?
Zaten yemiyorsa zorlamamali .
Haklı eşiniz

Sar makarayı falan söyluyorum elimde gösteriyorum o da yapıyor alkıs tutuyor oynuyoruz sonra tekrar gel al beni krizleri basliyor kiyamiyorum hic

Sağlığınız için , gerekirse kıyacaksınız. Çocuğunuzun yanındasınız zaten. Sadece bir süre istirahat etmeniz lazım. Ameliyatınızın sonucu çok başarılı olur , dilerim.

Geçmiş olsun, bu günler geçecek tabi ki.
Eşiniz youtube den falan bu yaş gurubu için oyunlar baksın.
Kartonlardan yapılan hatta birlikte yapacakları ve çocuğun ilgisini çekecek çok güzel tavsiyeler oluyor.
Mesela geçenlerde buzdolabı poşetine yağ ve su dökerek yapılan bir renklendirme videosuna denk gelmiştim.

Böyle bir kaç oyunla oyalayabilir belki.

Geçmiş olsun konu sahibi. Bizi gördüm sizde. Eşim evet tüm konularda anlayislidir yardım eder ama çocuklarla çok zaman geciremiyor her zaman. Çoğunlukla akşam gordugu 1-2 saat en fazla. O zamanda da tümüyle onda olmuyor tabi. Geçen bı rahatsizdım dua ediyor sana bişey olmasın diye 😁 çünkü bana olursa ev kilit olur. Buyugun her ihtiyacını giderir ama 19 aylık olanla çok zor yapması biseyleri. Allah yardımcınız olsun.

Eşiniz çocuğu oyalayamıyor değil bence elinden geleni yapıyor. İzin de almış işten. Daha önce hep siz ilgilendiğiniz için çocuk alışmamış babaya. Babası da biraz acemi sanırım. Geçecek tabi bu günler, Allah kolaylıklar ve sağlık versin. Geçmiş olsun.

Hanımefendi son kez yazıyorum.Konu sahibi isterse sabahtan akşama otursun banane .Ama koruyucu kapak varsa öyle büyüttü kadar birşey olmaz diyorum
başka üye olsa seni haksız bulurdum ama konu sahibini iyi tanıdığım için artık ne yazsan haklısın diyorummm :KK53:

Gözünüzü koruyacak bir şey yapmadılar mı hastaneden çıkarken? Şimdi beğenmedimler gelebilir ama bebekler zaten anneyi istemiyor mu devamlı. Bana tuhaf gelmedi.

Gözünüzü koruyacak bir şey yapmadılar mı hastaneden çıkarken? Şimdi beğenmedimler gelebilir ama bebekler zaten anneyi istemiyor mu devamlı. Bana tuhaf gelmedi.
vermişler zaten.bir de kayınvalidesi var çocuğa bakabilir ama kendisinden haz etmediğinden evine yollamak istemiyor çocuğunu.ev işi falan yapamayabilir ama çocuğuyla ilgilenebilir.eşinin başedememesi vs konusu hastalığından tamamen bağımsız.öyle alıştırılmış adam çünkü

vermişler zaten.bir de kayınvalidesi var çocuğa bakabilir ama kendisinden haz etmediğinden evine yollamak istemiyor çocuğunu.ev işi falan yapamayabilir ama çocuğuyla ilgilenebilir.eşinin başedememesi vs konusu hastalığından tamamen bağımsız.öyle alıştırılmış adam çünkü
Evet bu zamana kadar babası vakit geçirmeliydi ki çocuğun sevdiği şeyleri bilsin. Şimdi annem hasta rahatsız etmeyeyim diyecek hali yok bebişin.

Bundan sonra ne var ki çocuk bakmakta diyemez en azından.
Bir de 1 yaşında kızım var ve altını değişmek işkence :D buyurun kolay diyenlere özelden konum atayım :D

16 aylık çocuğu tutamıyorsa oturtur bebek arabasına gezdirir eşiniz. Hayatımda böyle saçma şey duymadım.
Tabi ki ele avuca sığmıyor şu an çocuğunuz muhtemelen ama idare edebilir eşiniz de bir yetişkin olarak pekala.
Kayınvalidenize gitmelerine müsade edin,yemek yemediği zaman,evde kriz çıkınca alıp götürsün birlikte hallederler,sizde dinlenirsiniz.
Banyo vb konularda esnek olun bu ara,2 gün yıkamasanız birşey olmaz,anı /günü kurtarmaya bakın.
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim

Back
X