Kafayı yiyeceğim cocuğu oyalayamıyor

Geçmiş olsun, bu günler geçecek tabi ki.
Eşiniz youtube den falan bu yaş gurubu için oyunlar baksın.
Kartonlardan yapılan hatta birlikte yapacakları ve çocuğun ilgisini çekecek çok güzel tavsiyeler oluyor.
Mesela geçenlerde buzdolabı poşetine yağ ve su dökerek yapılan bir renklendirme videosuna denk gelmiştim.

Böyle bir kaç oyunla oyalayabilir belki.
Denediler bir şeyler 5 litrelik su sisesine su doldurup yapay göz dudak falan koydular eglendi biraz 😄

16 aylık çocuğu tutamıyorsa oturtur bebek arabasına gezdirir eşiniz. Hayatımda böyle saçma şey duymadım.
Tabi ki ele avuca sığmıyor şu an çocuğunuz muhtemelen ama idare edebilir eşiniz de bir yetişkin olarak pekala.
Kayınvalidenize gitmelerine müsade edin,yemek yemediği zaman,evde kriz çıkınca alıp götürsün birlikte hallederler,sizde dinlenirsiniz.
Banyo vb konularda esnek olun bu ara,2 gün yıkamasanız birşey olmaz,anı /günü kurtarmaya bakın.
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim
Bebek arabasıyla cikariyor ama cocuk bu haliyle kalkmak yurumek istiyor.Aman bahane yaa hareketli evet ama zorlasa zaptedebilir.Oraya gidince kalbim sıkışıyor cocuk da o ortamda olsun hic istemiyorum inanin

Altı üstü bir çocuğu parka götürüp oynatacak ne araba çarpması Allah aşkına o_OSızlanmayı bıraksın, yarın çocuğu alıp dışarı çıksın siz de rahat edin.
Öyle bir anlatiyor ki bir de tirlar geciyor kamyon geciyor ee ben zaten ilgilenemedigim icin üzuluyorum iyice panik yapiyorum

1 hafta once gözümden ameliyat oldum.Egilip kalkma su degmesi agirlık kaldirmak yemek buhari ruzgar falan yasak hatta anca anca tv telefona falan bakabiliyorum o da gunluk yarim saati gecmesin dedi doktor.Kızım 16 aylık esim isten ücretsiz izin aldı kızımla o ilgileniyor alt değistirmesi banyo yaptirma falan..ben sadece kızımı emziriyorum gerektikce üstünü degistiriyorum ama cocuk fazla hareketli oldugu icin durmuyor kucağıma gelmek istiyor kucağımda sabit durmuyor tırmanmak istiyor.Bana da yapardi alt aldirmaktan nefret ediyor altini aldirmak istemiyor kacıyor eşim pesinde dolanıyor gözüme zarar gelmesin diye kendimi kollamaya calısiyorum almadıkca aglıyor eşim almak istiyor gel kızim diyor kızım kendini yere atıyor aglarken anne anne diye kendinden geciyor.Sırtına bindir gezdir yerde yuvarlan seni taklit etsin kukla oynayın diyorum yapiyorlar ama anında bunalıyor hava güzelken dışari cıkart parka gidin diyorum ben zaptedemem kacar elimden araba carpar korkuyorum diyor hakli cunkü kosuyor adeta asla yürümüyor.Arada babaannesine falan gidiyorlar esim elimden kacırırim dedigi icin yüreğim ağzımda bekliyorum o zaman da diken üstündeyim.Cıkarmasak cocuk oyuncaktan da sıkılıyor tv telefon izletmiyoruz oyuncağa da bikti cocuk oynamıyor.Yemek yemiyor esim 1 2 deniyor yemiyor işte diyip bırakıyor cocuk agladikca içim gidiyor keske ameliyat olmasaydım diyorum 😪 gececek mi bu günler de ?
Çocuğu olan bir erkek için fazla fazla tecrübesiz ve bilgisiz gibi geldi bana. Bence bırakın her şeyi tek yapmayı öğrensin kocanız. Büyük ihtimal çocuk da babasını yabancılamıştır. Sürekli sizi istediğine göre. Kendinize sıkıntı etmeyin. Bırakın tüm sorumluluğu babası alsın. Zaten olması gereken bunu yapabilmesiydi. Dünyanın bin türlü hali var. Alışsın çocuk da babasına

Bebek arabasıyla cikariyor ama cocuk bu haliyle kalkmak yurumek istiyor.Aman bahane yaa hareketli evet ama zorlasa zaptedebilir.Oraya gidince kalbim sıkışıyor cocuk da o ortamda olsun hic istemiyorum inanin
O zaman duymayacaksınız ,bazı şeyleri görmeyeceksiniz.
Bir süre atıyorum,her gün değilde 3 günde bir yıkanacak çocuk,yemek konusunda tabağını bitirmemesine de göz yumacaksınız. Siz toparlanınca bildiğiniz şekilde devam edersiniz yine.
Yapacak başka birşey yok ki. Babaanne de secenek değil,elinizdeki eşiniz bu durumda.
Tabi ki parkta sokakta dikkat edecek çocuk yürürken sizi korkutmasına gerek yok. Yaşlı başlı büyükanneler/büyükbabalar idare ediyorlar torunlarını,sizin eşiniz mi idare edemeyecek. Işine/kolayına böylesi geliyor emin olun.

1 hafta once gözümden ameliyat oldum.Egilip kalkma su degmesi agirlık kaldirmak yemek buhari ruzgar falan yasak hatta anca anca tv telefona falan bakabiliyorum o da gunluk yarim saati gecmesin dedi doktor.Kızım 16 aylık esim isten ücretsiz izin aldı kızımla o ilgileniyor alt değistirmesi banyo yaptirma falan..ben sadece kızımı emziriyorum gerektikce üstünü degistiriyorum ama cocuk fazla hareketli oldugu icin durmuyor kucağıma gelmek istiyor kucağımda sabit durmuyor tırmanmak istiyor.Bana da yapardi alt aldirmaktan nefret ediyor altini aldirmak istemiyor kacıyor eşim pesinde dolanıyor gözüme zarar gelmesin diye kendimi kollamaya calısiyorum almadıkca aglıyor eşim almak istiyor gel kızim diyor kızım kendini yere atıyor aglarken anne anne diye kendinden geciyor.Sırtına bindir gezdir yerde yuvarlan seni taklit etsin kukla oynayın diyorum yapiyorlar ama anında bunalıyor hava güzelken dışari cıkart parka gidin diyorum ben zaptedemem kacar elimden araba carpar korkuyorum diyor hakli cunkü kosuyor adeta asla yürümüyor.Arada babaannesine falan gidiyorlar esim elimden kacırırim dedigi icin yüreğim ağzımda bekliyorum o zaman da diken üstündeyim.Cıkarmasak cocuk oyuncaktan da sıkılıyor tv telefon izletmiyoruz oyuncağa da bikti cocuk oynamıyor.Yemek yemiyor esim 1 2 deniyor yemiyor işte diyip bırakıyor cocuk agladikca içim gidiyor keske ameliyat olmasaydım diyorum 😪 gececek mi bu günler de ?
Bebek arabası kullanıp 4 tarafı kapalı bir park bulursanız çocuğunuz güvenle dışarı çıkabilir babasıyla

Bir buçuk yaşında bebeğin kısacık bacakları vardır,ne kadar hızlı koşabilir? 60 70 yaşındaki kadınlar çocuğun peşinde koşabiliyor, gencecik eşiniz mi koşamıyor?

Back
X