Kafayı yiyeceğim

lutfen canim tavrini koy
ya esine ya kayinvalidene gerekirse ikisinede ..
ya en guzel yillarimizi en guzel anlarimizi kimsenin mahvetmeye hakki yok
o cocuga bir sey olsa en cok sen uzulursun senin icin yanar kayinvalidende cok
oncelikle sen kendi ruh sagligina dikkat et psikolojin iyi olsun ki bebeginede iyi saglikli bi anne ol ...
bir kere bi hayir demeyi basarirsan inan gerisi geliyor ..
allah kolaylik versin ..

canim sen onun her dedigini yapmak, emrinde yasamak zorunda degilsin.
disini goster biraz, zaten dedigini yapsanda yaranamazsin, sen bildigin seyi yap
helede bebekle ilgili konularda kesinlikle yalan yanlis seyler uygulama onu memnun
edecem diye .ne biliym sut veriyorsundur bu cocuga str yaramaz mama ver der sende sussun
diye verirsin bu sefer cocuk anne sutunden mahrum kalir canim, buna izin verme
herhangi bir konuda bir fikir soylediyse ben oyle dusunmuyorum bildigimi yapicam
onerin icinde sagol dersin, tavrini koy yuz bulamasin ezdirme kendini.
birak laf dinlemeyen gelin desin, esinede bence anlat bu durumu usulunce.
allah yardimcin olsun

Son düzenleme:
takmamaya calisiyorum canim ama olmuyor iste bir duyma iki duyma ucuncude duyuyorum. hem esim annesini taniyor uzuldugumu kizdigimida biliyor. ben bir sey yapamam annem degismez diyor beni aradiginda senden konu actigi zaman sakin dille uyardim anne bos ver kendi bildigini yapsin karisma diyorum ama dinlemiyor diyor. basimin kara belasi cekecem artik iki senede burnumdan getirdi.

Benim kayınvalidem üvey, yani eşimin babasının 2. hanımı.. Eşime şakacıktan annelik yapar, formaliteden.. Çocuğumuzu da gönülden sevdiğini düşünmüyoruz zaten. Çocuk kaç yaşına geldi, daha eline bir gofret veya bir oyuncak alıp da getirmiş değildir. Ama iş göstermelik davranışlara gelince bir numara.. Şov konusunda üstüne yoktur, ama herşey laftadır. Neyse.. Benim kız geçenlerde grip oldu, doktora götürdük. Benim annemden öğrenmiş durumu. Telefon açtı, kurduğu cümle şu: "Ne yaptınız çocuğa gene.." Ben de dedimki önce kaynar su döktüm üstüne, sonra soğusun diye 2 gün yağmur altında bıraktım".. Çok bozuldu, ama azıcık hizaya gelmesinde yarar var sonuçta..
Canım senin durumunda eğer kayınvalidenin ilgisi-sevgisi gerçekse azıcık tahammül göstermeye çalış. Torun evlattan kıymetliymiş, meraklanıyordur doğal olarak. Ama sana tavırları konusunda ufak ufak (incitmeden) tavrını koy, yoksa kabullendiğini düşünür ve dozu arttırır, ileride hiç tahammül edilmez hale gelir..

Benim kayınvalidem üvey, yani eşimin babasının 2. hanımı.. Eşime şakacıktan annelik yapar, formaliteden.. Çocuğumuzu da gönülden sevdiğini düşünmüyoruz zaten. Çocuk kaç yaşına geldi, daha eline bir gofret veya bir oyuncak alıp da getirmiş değildir. Ama iş göstermelik davranışlara gelince bir numara.. Şov konusunda üstüne yoktur, ama herşey laftadır. Neyse.. Benim kız geçenlerde grip oldu, doktora götürdük. Benim annemden öğrenmiş durumu. Telefon açtı, kurduğu cümle şu: "Ne yaptınız çocuğa gene.." Ben de dedimki önce kaynar su döktüm üstüne, sonra soğusun diye 2 gün yağmur altında bıraktım".. Çok bozuldu, ama azıcık hizaya gelmesinde yarar var sonuçta..
Canım senin durumunda eğer kayınvalidenin ilgisi-sevgisi gerçekse azıcık tahammül göstermeye çalış. Torun evlattan kıymetliymiş, meraklanıyordur doğal olarak. Ama sana tavırları konusunda ufak ufak (incitmeden) tavrını koy, yoksa kabullendiğini düşünür ve dozu arttırır, ileride hiç tahammül edilmez hale gelir..

canim inan torununu gercekten seviyormu yoksa gosterismi yapiyor anlamadim ama millete torun evlattan cok sevilirmi oyle zirt birt kucaga alinip sevilirmi opulurmu evlat baska torun baska diyen kadindan evladimi sevmesini beklemiyorum sevsede kizmam hatta cok sevinirim ama benim kizdigim nokto oz evladimi benim dogurdugum cocugu benden kiskanmasi buna dayanamiyorum sinirden iki haftadir saclarim dokuluyor hasta oldum resmen beterin beteri var ama insan sinirleri yipraninca tahammul edemiyor.

aman tek oğlunu çoçugu ayrı bir kıymetlidir
laf işte ya
çoçukları torunları arasında ayrım yapanları hiç anlamadım ya
nasııl iş.
sana diyecegim tek sabır canım sabır.

sabreden dervis beklemekten gebermis. yada muradina ermis insallah erenlerden oluruz derdimi paylastiginiz icin cok tsk ederim hepinizi boyle seyler etrafindakilerle konusulmuyor sagolun ALLAH dert keer aci gostermesin hic birimize

Back
X