Kafayı yiyeceğim

ecem899

askim ve oglum (L)
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
1.397
44
118
Hollanda
slm ablalarim bacilarim oncedende konu acmistim 2inci evliligim kocamla cok mutluyum ama ailesi ben dulum diye istemedi disladi esimde herseye ragmen geldi istedi bir teyzeyle evlendik ailesinden kimseyi tanimiyorum birtek annesi babasi geldi tanistik ama hic gitmedim.buraya kadar normal bugun erkek kardesinin dugunu vardi 1saat uzakta ailesi ben kimseyi tanimadigim icin gitmicem dedi evlendik evleneli esimi ne aramis ne sormus aralarinda sorun olmus esim restaurant gibi yerde calisiyor oglenden gece 3ekadar ama hemen 2kapi otede bende gitmek isteiyorum dedi babasi aramis benim icin demis gitmek istemiyor diye babasida evlatliktan red etmis mutlumusun diyor bana ya kac kere dedim senin hatrina gitmeyi dusundum ama sen ustelemeyince bise demedim daha eve gelecek saat 2 ama sadece bunlar degilde aklima takilani yazdim napiyim gozunaydin diyor tek kaldik

Yazdıklarınızdan birşey anlayamadım . Noktalama işaretlerine uyarsanız , anlayabilmemiz kolaylaşacaktır :umursamaz:

Son düzenleme:
arkadaslar kusuruma bakmayin kafamda boyle karisik iste duzeltmeye calisirim simdi

Canim aklimdan noktalama isreti koyup anladim sanirim yazdiklarini.Esinin ailesiyle siz evlendinzi evleneli gorusmemissiniz sanirim.Esinizde hic ama hic ustelememis gidelim diye.Ailesi gitmiyorsunuz diye olay cikarip evlatliktan reddedince onu,suclu siz olmussunuz.Esinizde size kiziyor....dogrumu

ya kusura bakmayin laploptu sattik tel yazinca anca bukadar ekranda kucuk o yuzden red etme konusu kardesinin dugunu bugundu ama ne evlenince nede evlendikten sonra hic biri yanimizda yoktu.ve esimde o kardesiyle sorunlar yasamis birde bu aralar maddi durum sikintiliyiz bu yuzdende oglen gidiyor geceye kadar daha gelecek ve dukkan sahibi kimseyi bulamamis mecbur calisti bugun.bende dedim ben gitmem bizim mutlu gunumuzde kimse yoktu.babasi aramis esimde bana sucu atinca halbuki kendide dedi gitmek istemiyorum bende red cekilmis.hadi gozunaydin evlatliktan red edildim mutlumusun emin mutlusundur diye mesaj atti cok kirildim

cevaplarinizi okuyup toplu halde yaziiyorum tel zor oluyor sagolun simdiden ben neyapacami bilmiyor 1senedir bebegimde olmuyor bunuda cok takiyorum bussuru sey var

kırılmakta çok haklısın.
onlar seni hiç insan yerine koymamış tanışmamış etmemiş.
ayrıca eşinde gidelim deyip ısrar etmemiş. yine kendi aralarında kopunca topu sana atmış.
bence eşin eve geldiğinde tepkini bildir. onlar benden utandı, hor gördü,hiçbir gün tanışıp insan yerine koymadı. beniim gelmemi isteseler zaten bana bildirirlerdi. sen de müsait olup gitmek istemedin arada hepiminiz beni çiğniyorsunuz diye anlat...
eşinin yaptığı hiç hoş değil.

ama o da durumun farkında. sensiz de gidebilirdi bence. reddettim demiş babası. ama bvugüne kadar kaç kere babalık yapııp yanında olmuş. demek ki oğlan ka kıymetli.

cevaplarinizi okuyup toplu halde yaziiyorum tel zor oluyor sagolun simdiden ben neyapacami bilmiyor 1senedir bebegimde olmuyor bunuda cok takiyorum bussuru sey var

bebek konusunda sıkıntı yapmamalısın. önce evliliğiniz iyice yoluna girsin. yaşınız kaç?

Keske gitseysiniz . en azindan aranizdaki buzlar erimis olurdu .. Esiniz babasindan bu sekilde telefon gorsumesi yaptiysa sinirlidir . Bu konunun ustune sen de fazla gitme en azindan esin sakinlesene kadar...

evet benimde cok zoruma gitti ama sunuda soylim dunyada tek bir insan merhametli benide cok seviyor beni uzmemek icin susar herseyim sensin der bir nimara oldugumkesin de iste ona canimi feda ederim ama bugunku soyledikleri agrima gitti mesaj geldigi an hemen dukkana indim dedim cok hosuma gitseydi gorur gormez assa inmezdim.gonlumu alir bence ama dokundu bana bacim ya cok sey oldu evlenmeden oncede ailesiyle babasi turkiyeye yolliyacakti ama simdi ise yok ben cagirmadim diyor anlamiyorum ailesine yakin oliyim diyemi acaba.ya babasi varya gelir buraya oteki 6gelini cekistirir o gelinleri gormedim hic yagci diyolar bana adamin ayagina terlik verdim diye.benide heb ovmus onlara yok cok guzelde karilar beni gormeden kiskandi cok tuhaf

bebek konusunda sıkıntı yapmamalısın. önce evliliğiniz iyice yoluna girsin. yaşınız kaç?

ben 22 esim 26 ama sunuda belirtim bacim bu konu disinda esimle tartismuz olmaz allah nazarda korusun bizi dicem ama bugunn olan oldu.ve oteki ablaya cevabim benim mutlu gunumde hicbiri olmadi eve geldim yerlestim 2ay sonra gelin diye yanima geliyorlar ne anladik benimm hic altinim yok geldiklerinde 2cocuk bilezigi taktilar sagolsunlar yinede ben huzur isterim napiyim altini dimii

eltilerinizle ne alakası var olayın?

ayrıca madem kayınpederinizi size geliyor ve gayet samimi muhabbetiniz var madem niye gitmediniz?

eltilerinizle ne alakası var olayın?

ayrıca madem kayınpederinizi size geliyor ve gayet samimi muhabbetiniz var madem niye gitmediniz?

yani adam onlari kotuluyor bana o yuzden yazdim yok ya sohbet yok kendi kendine geliyordu kesildi zaten

Senin konunu anlamaya calisiyorum ama anlayamiyoruym .. Babasiyla araniz iyiymis .. Hani hic gorusmuyordunuz , size gelip gidiyormus ...

Senin konunu anlamaya calisiyorum ama anlayamiyoruym .. Babasiyla araniz iyiymis .. Hani hic gorusmuyordunuz , size gelip gidiyormus ...

ya iyi degil aramiz evlendikten sonra 2ay sonra merajtan gelmis bir iki kere bir o beni soru yamuruna tutmustu yok kotu yoldan donduysen soyle sacma sapan seyler

eşiniz daha işten gelmedi mi?

bu arada eşinizin ilk evliliği mi? o yüzden mi size tepkili oldular?

onlar size bir adım atınca siz hiç mi adım atmadınız?

eşiniz daha işten gelmedi mi?

bu arada eşinizin ilk evliliği mi? o yüzden mi size tepkili oldular?

onlar size bir adım atınca siz hiç mi adım atmadınız?
geldi yorgun sinirli.evet ilk evliligi ama uzan zaman once nisanliymis
ama adamin bulgar italyan hollandali gelinleri var dulmu cok oluyor.bana ne adimi attilarki hazira konar gibi kac ay gecmis soru yagmuruna tutuyor adam ya.icimden gelmiyor

ya iyi degil aramiz evlendikten sonra 2ay sonra merajtan gelmis bir iki kere bir o beni soru yamuruna tutmustu yok kotu yoldan donduysen soyle sacma sapan seyler

Esinizin babasimi size kotu yoldan donduysen soyle dedi ? Esinize anlattinizmi size bunlari soyledigini ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…