Canim aklimdan noktalama isreti koyup anladim sanirim yazdiklarini.Esinin ailesiyle siz evlendinzi evleneli gorusmemissiniz sanirim.Esinizde hic ama hic ustelememis gidelim diye.Ailesi gitmiyorsunuz diye olay cikarip evlatliktan reddedince onu,suclu siz olmussunuz.Esinizde size kiziyor....dogrumu
cevaplarinizi okuyup toplu halde yaziiyorum tel zor oluyor sagolun simdiden ben neyapacami bilmiyor 1senedir bebegimde olmuyor bunuda cok takiyorum bussuru sey var
kırılmakta çok haklısın.
onlar seni hiç insan yerine koymamış tanışmamış etmemiş.
ayrıca eşinde gidelim deyip ısrar etmemiş. yine kendi aralarında kopunca topu sana atmış.
bence eşin eve geldiğinde tepkini bildir. onlar benden utandı, hor gördü,hiçbir gün tanışıp insan yerine koymadı. beniim gelmemi isteseler zaten bana bildirirlerdi. sen de müsait olup gitmek istemedin arada hepiminiz beni çiğniyorsunuz diye anlat...
eşinin yaptığı hiç hoş değil.
ama o da durumun farkında. sensiz de gidebilirdi bence. reddettim demiş babası. ama bvugüne kadar kaç kere babalık yapııp yanında olmuş. demek ki oğlan ka kıymetli.
bebek konusunda sıkıntı yapmamalısın. önce evliliğiniz iyice yoluna girsin. yaşınız kaç?
eltilerinizle ne alakası var olayın?
ayrıca madem kayınpederinizi size geliyor ve gayet samimi muhabbetiniz var madem niye gitmediniz?
Senin konunu anlamaya calisiyorum ama anlayamiyoruym .. Babasiyla araniz iyiymis .. Hani hic gorusmuyordunuz , size gelip gidiyormus ...
geldi yorgun sinirli.evet ilk evliligi ama uzan zaman once nisanliymiseşiniz daha işten gelmedi mi?
bu arada eşinizin ilk evliliği mi? o yüzden mi size tepkili oldular?
onlar size bir adım atınca siz hiç mi adım atmadınız?
ya iyi degil aramiz evlendikten sonra 2ay sonra merajtan gelmis bir iki kere bir o beni soru yamuruna tutmustu yok kotu yoldan donduysen soyle sacma sapan seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?