yok canim ya allah yukarda herseyi alttan alir anlayisli ben sadece dunku olay icin fikir almak istedim yoksa bitanedir ama dun evet benden cikti yani sizde yanlis anlamayin dun icin yoksa baska problem yok
ama bence aranızda geçen ne olursa olsun kandavası bile olsa insan kardeşlerinin yanında olmalı siz bence eşinizi bundan mahrum ettinizslm ablalarim bacilarim oncedende konu acmistim 2inci evliligim kocamla cok mutluyum ama ailesi ben dulum diye istemedi disladi esimde herseye ragmen geldi istedi bir teyzeyle evlendik ailesinden kimseyi tanimiyorum birtek annesi babasi geldi tanistik ama hic gitmedim.buraya kadar normal bugun erkek kardesinin dugunu vardi 1saat uzakta ailesi ben kimseyi tanimadigim icin gitmicem dedi evlendik evleneli esimi ne aramis ne sormus aralarinda sorun olmus esim restaurant gibi yerde calisiyor oglenden gece 3ekadar ama hemen 2kapi otede bende gitmek isteiyorum dedi babasi aramis benim icin demis gitmek istemiyor diye babasida evlatliktan red etmis mutlumusun diyor bana ya kac kere dedim senin hatrina gitmeyi dusundum ama sen ustelemeyince bise demedim daha eve gelecek saat 2 ama sadece bunlar degilde aklima takilani yazdim napiyim gozunaydin diyor tek kaldik
ama bence aranızda geçen ne olursa olsun kandavası bile olsa insan kardeşlerinin yanında olmalı siz bence eşinizi bundan mahrum ettiniz
size orda zehir vereceklerini bile bilseydinizde keşke gitseeydiniz sizin bi ayıbınız günahınız yokki onlar utansaydı..
buyukluk bende kalsın deyip gitseydiniz br kenarda otursanız 2 saat geçer di
ve belkide aradaki sular erirdi..
hadi siz gtmediniz eşiniz gitmek istemeyince ona siz arka çıkıp
aaaaaaa olurmu hiç gideceksin tabiki onlar senin ailen diyecektiniz
ne olursa olsun göndermeliydiniz
ozaman kimse size birşey diyemezdi..
aralarındaki bağ kopsada siz vesile olmazdınız
bence ayıp etmişsiniz
herşeye rağmen sizden nefrette etseler onlar sizin aileniz
aynısı sizin anneniz babanız içinde geçerli eşinizi sevmeselerde nefret etselerde ananız babanız için önemli olan zamanlarında yanında olmak gerekir bence.
ben ona zaten dedim git diye ama dukkanda duracak kimse yokmus mecburiyetten gitmedi isinden olsa dahami iyi neylen gecinecegiz sonra benim annem babam esimin yuzde yuz arkasinda gercekten ama esimin ailesi olmadi benim mutlu gunumde olmayinin ben neden oliyim
ben eşiniz keyfi olarak gtmedi zannetmiştim özür dilerim ozaman eşinizin size diyebilecek bir şeyi yokki
siz git demişsiniz ama o gidememiş. neden size bir şey diyorki
dükkana sizmi bakacaktınız sanki
yok canim hayir dukkan baskasinin oglen gidiyor geceye kadar restaurant gibi yer kabak benim basima patladi ay sinirim yine tepemde.ablasi aramis onu tanismaya gelecekmis napacaksa tanisip ben kimseye gitmem wallaha okadar doluyumki .beni ozel num aradi onun oldugunu bilmiyorum acmadim esim aradi ablamla konustunmu hayir dedim tekrar aradi bilmem tanismak istiyoruzda dedim ben haber ederim belki bir isim cikabilir bide demezmi esim demiski ona konustuktan sonra beni tekrar ara ya ben cocuk yerinemi koyuluyorum arkamdan ablasi arayip karin sunumu dedi dicek sinirim tepemde.kendi babasi kizini semiyor demekki sorunlu kocam zaten calisiyor benimi gorecek uf lutfen biseler yazin
ya canim esim arayipta ozur falan dilemez huyuni bilirim dugunle alakasi yok gelmek istiyomusta omrumde gormedim gelse bile ben gitmem zaten esimle bir gun bos onuda baskalariyla gecirmem acikcasi yani icimten gelmiyor agirlamak ya yemin ederim bugune kadar tanismamis simdimi aklina dusmus ben cok titizim otursun banyoda yemek yesin dermisim esim cekiyor titiz hastaliimi cevap hazir
Punchshe arkadaşın yorumlarına katılıyorum . Önünüzde iki yol war . Punchshe arkadaşın önediği yol , ya da sizin seçtiğiniz yol . Tercih sizin ...
bana katıldığına sevindim :) artık pes etmek üzereydim sadece benmi böyle düşünüyorum diye
piskopat olup cikicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?