- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
- Konu Sahibi LarkeTanner
Kızlar iyi geceler yani artık birilerine bu durumu anlatmak zorunda hissediyorum . Yoksa çatlıcam . Saçma sapan bir durumun içine düştüm. Sürekli acayip bir vesvese hali aldı beni. Herhangi güzel bir şeyi aklımdan geçirirken bi anda içimden aslında hiç istemediğim bişey geçiveriyor, engel olamıyorum kendime. Sonra oturup ,Ya ben bu olmasını istemediğim şeyi istediğim düşünülürse diye düşünmeye başlıyorum. Yani evren tarafından . Hani düşündüğümüz olur gibisinden şeyler varya onlara taktım kafayı ben
Aynı şekilde dua ederken de öyle oluyor . Bi anda hiç istemediğim bir şey aklımdan geçiyor. Dua edemez oldum artık. Çünkü korkuyorum.
Herhangi birini eleştirmekten ya da ne bilim bir konu hakkında yorum yapmaktan falan aşırı korkar oldum ya ben eleştirirsem de başıma gelirse diye düşünüyorum sürekli .
Bu olumlu düşünün , ağzınızdan çıkana aklınızdan geçene dikkat edin meselelerine biraz sarmıştım. Sonradan bu hale geldi . İmdaaat yani artık . Ben korkmaya başladım başıma ağrılar giriyor . Neden böyle oldu ? Nasıl kurtulucam ben bu durumdan ?

Herhangi birini eleştirmekten ya da ne bilim bir konu hakkında yorum yapmaktan falan aşırı korkar oldum ya ben eleştirirsem de başıma gelirse diye düşünüyorum sürekli .
Bu olumlu düşünün , ağzınızdan çıkana aklınızdan geçene dikkat edin meselelerine biraz sarmıştım. Sonradan bu hale geldi . İmdaaat yani artık . Ben korkmaya başladım başıma ağrılar giriyor . Neden böyle oldu ? Nasıl kurtulucam ben bu durumdan ?