KAFAYI YİYORUM

erkek ve kadını her şartta normal insan gibi değil de karşı cins olarak değerlendirmek garip bence de
O onun düşüncesi kimse hayat hocası değil burada

Herkesin farklı meşrebi var napalim herkes robot gibi tek kişiliğe mi sahip olsun 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Kadin doktor bulun karıma diyip kiz çocuklarını okutmayanzihniyetlerle de beraber yaşıyoruz

Ama bu kadar sert olmak hemen bel asaga vurmak doğru değil sizin için demiyorum

Empati yapmak lazım kimin nerede ne şekilde yaşadığını bilmiyoruz 🤷‍♀️

Ya hemen neden konu açanların ustune yürünüyor anlamış değilim

Kim ne kadar laf sokarsa yarışı var sanki .

İnsanlar karakterlerini hayata bakışlarını değiştirmek için konu açmıyor

Kendince düşünebilen empati yapabilen kişilerden kendine yakın akıl ve bir yol istiyor
Farklı düşünebilen var mi bana yeni bir bakış açısı verir mi vs diye

Garip ....
Ne diyelim git kocana sahip çık, arkadaşının ablasının saçını başını yol, kocanı da paket yap eve getir mi deseydik alala saçmaysa saçma diyoruz işte

Arkadaşının ablası için bu şekilde düşünüyosanız, eşinizi evden bile dışarı çıkarmayın öyleyse.

Ne diyelim git kocana sahip çık, arkadaşının ablasının saçını başını yol, kocanı da paket yap eve getir mi deseydik alala saçmaysa saçma diyoruz işte
Sizin bakışınız yönteminiz buysa bisey diyemem

Benim dediğimi bile ters anlayıp hemen gergin cevap veriyorsunuz 🤷‍♀️

Konu sahibine kolay gelsin

Sizin bakışınız yönteminiz buysa bisey diyemem

Benim dediğimi bile ters anlayıp hemen gergin cevap veriyorsunuz 🤷‍♀️

Konu sahibine kolay gelsin
Gergin değilim aslında emoji kullanmadım diye gergin olmuyorum hatta komik geldi mesajınız. Bdv ye konu açmış arkadaş, sadece aşırılar aşırı kıskanç kadınlar cevaplasın da dememiş. Fikirler ters diye yorum yapmayın denmesi garip asıl

O onun düşüncesi kimse hayat hocası değil burada

Herkesin farklı meşrebi var napalim herkes robot gibi tek kişiliğe mi sahip olsun 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Kadin doktor bulun karıma diyip kiz çocuklarını okutmayanzihniyetlerle de beraber yaşıyoruz

Ama bu kadar sert olmak hemen bel asaga vurmak doğru değil sizin için demiyorum

Empati yapmak lazım kimin nerede ne şekilde yaşadığını bilmiyoruz 🤷‍♀️
sizin de haklılık payınız var.mesela ben açık bir kadınım ama hiç bir yakın akrabam erkekle eşimin yakınlarıyla deniz tatiline gitmem bikinili görmelerini asla istemem.tanımadığım kişiler ya da uzak tanıdıklarımın görmesinde sakınca yok.bu da benim dünya görüşüm mesela.bazılarına normal bazılarına da tuhaf gelebilir

Merhabalar 2 yıldır evliyim. Eşimin işinden dolayı 20 günlük bir kurs için şehir dışına çıktık beni de annemlere bıraktı başka bi ile. Ama iller arası yakın mesafe. Haftasonlarında izinli. Bu haftasonu arkadı ile (yakın arkadaşı ile aynı kursa denk geldiler)arkadaşının memleketine bi araba konusu için gittiler buraya kadar sorun yok. Arkadaşının ailesinin evinde kalacağını söylediler ama evde ablası da var. Ben pansiyonda kalmasını evde ablası varken orda kalmasını istemediğimi söyledim ama benim saçmaladığımı daraltıp bunalttığımı söyledi dünden beri de konuşmuyoruz. Ne yapmam gerekiyor? Beni resmen hiç umursamadı. Aynı konuda kendisi olsa bana izinveröezdi ki daha öncesinde de vermedi. Akıl verin nasıl davranayım ?
Eşin güvenini sarsacak birşey mi yaptı geçmişte. Yoksa öc mü alıyorsun. Sen bana yaptın sıra sende gibi 😬😁

Ya hemen neden konu açanların ustune yürünüyor anlamış değilim

Kim ne kadar laf sokarsa yarışı var sanki .

İnsanlar karakterlerini hayata bakışlarını değiştirmek için konu açmıyor

Kendince düşünebilen empati yapabilen kişilerden kendine yakın akıl ve bir yol istiyor
Farklı düşünebilen var mi bana yeni bir bakış açısı verir mi vs diye

Garip ....
Neyin empatisini yapalım diye düsünüyorum düsünüyorum ama bulamıyorum. Ki empati özelligim cok yüksektir zaten.
Dikkatli okuyanlar anlayacaktır zaten. Belirtmek isterim ki adam rahatlıga öyle alısmıs ki konu sahibine sözünü geçirirken konu sahibi asla geçiremiyor burada. Bana izin vermedi diyor.
Simdi biz ne dersek diyelim konu sahibi ne kadar agzını acarsa acsın o eş kişisi anlamayacaktır.
Konu sahibi kafayı yemekle kalacaktır.

Bunun tek yolu var o da bundan sonra konu sahibinin artık korkmadan o kocayı dinlememesi. Adam kaybetmekten bile korkmuyor, dinlemiyor. Konu sahibi afedersiniz eşek bası olarak görünüyor burdan kale alan yok.

Sıyırsın kafasını. Sıyırsın ki mantıklı davranmayı bilsin. Yoksa o kafayı sıyırmadan mantıklı davranacağı yok.

Gergin değilim aslında emoji kullanmadım diye gergin olmuyorum hatta komik geldi mesajınız. Bdv ye konu açmış arkadaş, sadece aşırılar aşırı kıskanç kadınlar cevaplasın da dememiş. Fikirler ters diye yorum yapmayın denmesi garip asıl
Yok yok sakin yanlış anlamayın
Haklısınız tabii de benim demeye çalıştığım hemen adam ustunemi atlayacak ablası çok mu güzelmiş gibi yorumlar içindi

Tabi ki herkes farklı bir bakış açısıns sahip ki bu çok güzel yeni bir yol yeni bir yöntem harika birsey insan bazen disardan bir göz istiyor kendine

erkek ve kadını her şartta normal insan gibi değil de karşı cins olarak değerlendirmek garip bence de

Ben normal insan gibi goruyorum ama şu "cinsiyetsiz bakalım erkek kadın ayirmayalim" kısmı bana inandirici gelmiyor ya. 😁 Konuşurken göz temasını kesmeden devamlı gozunun icine bakiyorum diye kendisine aşık olduğumu sanan adam olmuştu, ben herkesin gözüne bakarım ama kadınlardan kendisine aşık oldum sanıp kafasında kuran çıkmamıştı mesela. 😂 Boyle degisik degisik seyler denk geldi.
Biz cinsiyetsiz baksak karşı taraf bakmaz, olmuyor yani "normal insan" gibi bakmak.

Yok yok sakin yanlış anlamayın
Haklısınız tabii de benim demeye çalıştığım hemen adam ustunemi atlayacak ablası çok mu güzelmiş gibi yorumlar içindi

Tabi ki herkes farklı bir bakış açısıns sahip ki bu çok güzel yeni bir yol yeni bir yöntem harika birsey insan bazen disardan bir göz istiyor kendine
kinaye yapıldı ama ablası çok mu güzelmiş diye.bazı kadınlar ve bazı adamlar eşlerine nefes bile aldırmıyorlar.kadın camdan baksa suç komşuya selam verse suç adam iş arkadaşıyla konuşsa suç.bu kadar abartıya gerek olmamalı onu diyoruz sadece.yoksa tabi ki herkesin bir yaşam tarzı inanç farklılığı var

aşırı kıskanç bir insan olarak hala konuyu anlamadım?
sonuçta eşinizle birlikte bu abla denilen şahsın kardeşi de gitmicek mi o eve?
bu durumda siz neden kıskançlık yapıyorsunuz ki. ablası belki yanlarına hiç çıkmıcak bile iki erkek oldukları için.
yani tek başına gitse anlıcam da bu duruma bu kadar takıyorsanız işyerindeki bayanlarla 8-9 saat birlikte oluyor eşiniz o durumda neler düşünürsünüz kim bilir

Back
X