KAFAYI YİYORUM

İyi veya kötü tüm mesajlar için teşekkür ederim. Ama bana izin vermeyen bi eşim beni dinlememesi rahatsız eden olay. Yoksa kilit vursam yapacak insan yine yapar.
Siz nereye gittiniz yahu 😊

Ben de yine fake konu sandim 🤭

Ben bu kadar linç yiyeceğimi beklemiyordum açıkçası biraz sonra bakarım diye düşünmüştüm 🤷‍♀️

Benim çok yakın arkadaşımın evinde kalmamı problem eden eşim şimdi aynısını yapıyor. O bana bunu aşılamasaydı belki bugün bende etmezdim. Belki de ben haksızım ben sadece beni dinlemediği sözümü hiçe saydığı için nasıl davranmam gerektiğini soruyorum tecrübeli kişilere.

Benim çok yakın arkadaşımın evinde kalmamı problem eden eşim şimdi aynısını yapıyor. O bana bunu aşılamasaydı belki bugün bende etmezdim. Belki de ben haksızım ben sadece beni dinlemediği sözümü hiçe saydığı için nasıl davranmam gerektiğini soruyorum tecrübeli kişilere.
Sende aynısını yapacaksın. Bu kadar basit ağzını açamayacak sana.

Bakalım bir süre konuşmayı düşünmüyorum. Onun da aklına gelmez nasılsa o geziyor bende evdeyim burda arkadaş çevrem de yok. Eve dönmeye yakın aklına gelirse gelir

Bakalım bir süre konuşmayı düşünmüyorum. Onun da aklına gelmez nasılsa o geziyor bende evdeyim burda arkadaş çevrem de yok. Eve dönmeye yakın aklına gelirse gelir
Konusmamaya özen göster. Parlamayla asla laf anlatamazsın bu adama.

Ya hemen neden konu açanların ustune yürünüyor anlamış değilim

Kim ne kadar laf sokarsa yarışı var sanki .

İnsanlar karakterlerini hayata bakışlarını değiştirmek için konu açmıyor

Kendince düşünebilen empati yapabilen kişilerden kendine yakın akıl ve bir yol istiyor
Farklı düşünebilen var mi bana yeni bir bakış açısı verir mi vs diye

Garip ....
Kesinlikle katılıyorum. Doğru yanlış onun da yapısı böyle. Güzelce başka türlü düşünmesini sağlayabiliriz. Bazı acımasız yorumlara hiç anlam veremiyorum.

Çevir kazı yanmasın yorumları görünce ben...
😎

Merhabalar 2 yıldır evliyim. Eşimin işinden dolayı 20 günlük bir kurs için şehir dışına çıktık beni de annemlere bıraktı başka bi ile. Ama iller arası yakın mesafe. Haftasonlarında izinli. Bu haftasonu arkadı ile (yakın arkadaşı ile aynı kursa denk geldiler)arkadaşının memleketine bi araba konusu için gittiler buraya kadar sorun yok. Arkadaşının ailesinin evinde kalacağını söylediler ama evde ablası da var. Ben pansiyonda kalmasını evde ablası varken orda kalmasını istemediğimi söyledim ama benim saçmaladığımı daraltıp bunalttığımı söyledi dünden beri de konuşmuyoruz. Ne yapmam gerekiyor? Beni resmen hiç umursamadı. Aynı konuda kendisi olsa bana izinveröezdi ki daha öncesinde de vermedi. Akıl verin nasıl davranayım ?
Sizi bu konuda kısıtlıyorsa sizin de kısıtlamanızı abes karşılamam. Her ilişki farklı başkaları izin veriyor hoş karşılıyor diye hoş karşılamak zorunda değilsiniz zira eşiniz de benzer bir durumda izin vermemiş. Burada sadece sizin izin vermemenize takılmalarını doğru bulmadım. Karşıda her şeyi hoş karşılayan bir erkek yok çünkü. Kaldı ki kendisi yapınca iyi hoş, eşi yapınca ‘beni sıkıyorsun, bunaltıyorsun’ diyen tiplerden zerre haz etmem. Bu normal bir şeyse size neden zamanında izin vermemiş? Ne yapacaksınız ben söyleyeyim siz de benzer durumda arkadaşınızın evinde kalacaksınız demek ki normal ki o da kalabiliyor. Bunu da kendisine söyleyeceksiniz olup bitecek. He ayrıca ‘o evde erkek var kalamazsın’ diyen erkekler bi zahmet kadın olan evde de kalmasınlar.

Ben burda kendimi yiyorum o ordan story paylaşıyor boş yere kendimi üzüyorum

Ben burda kendimi yiyorum o ordan story paylaşıyor boş yere kendimi üzüyorum
Eşiniz sizi umursamıyor. Sizde onu hayatınızın merkezinden çıkartın.
Tabi bu sizin kskandiginiz bu durumu hakli yapar mı hayır.

Back
X