doğru umursamıyorEşiniz sizi umursamıyor. Sizde onu hayatınızın merkezinden çıkartın.
Tabi bu sizin kskandiginiz bu durumu hakli yapar mı hayır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru umursamıyorEşiniz sizi umursamıyor. Sizde onu hayatınızın merkezinden çıkartın.
Tabi bu sizin kskandiginiz bu durumu hakli yapar mı hayır.
Size tavsiyem hiç bir şey olmamış gibi davranın kavga etmeyin ya da hesap sormayın bedeli de yüzyüze geldiğinizde ödetirsiniz. Burada konu sizin ne kadar kıskanç olduğunuz değil bence abartıda olabilir ama o size açıklama yapıp sizin gönlünüzü almak zorundaydı.Ben burda kendimi yiyorum o ordan story paylaşıyor boş yere kendimi üzüyorum
Öyl yapacağım kendimi üzmektenseSize tavsiyem hiç bir şey olmamış gibi davranın kavga etmeyin ya da hesap sormayın bedeli de yüzyüze geldiğinizde ödetirsiniz. Burada konu sizin ne kadar kıskanç olduğunuz değil bence abartıda olabilir ama o size açıklama yapıp sizin gönlünüzü almak zorundaydı.
Sizin açınızdan bakıldığında abartmışsınız gibi duruyor, evet. Fakat, aynı durumda siz olsaydınız eşiniz sizi tanımadığı bir erkeğin olduğu ortamda kalmanıza izin verir miydi? Yani tek taraflı bakmamak lazım. Neyse, yemeyin birbirinizi öpüşün barışın yine de.Merhabalar 2 yıldır evliyim. Eşimin işinden dolayı 20 günlük bir kurs için şehir dışına çıktık beni de annemlere bıraktı başka bi ile. Ama iller arası yakın mesafe. Haftasonlarında izinli. Bu haftasonu arkadı ile (yakın arkadaşı ile aynı kursa denk geldiler)arkadaşının memleketine bi araba konusu için gittiler buraya kadar sorun yok. Arkadaşının ailesinin evinde kalacağını söylediler ama evde ablası da var. Ben pansiyonda kalmasını evde ablası varken orda kalmasını istemediğimi söyledim ama benim saçmaladığımı daraltıp bunalttığımı söyledi dünden beri de konuşmuyoruz. Ne yapmam gerekiyor? Beni resmen hiç umursamadı. Aynı konuda kendisi olsa bana izinveröezdi ki daha öncesinde de vermedi. Akıl verin nasıl davranayım ?
BoşanMerhabalar 2 yıldır evliyim. Eşimin işinden dolayı 20 günlük bir kurs için şehir dışına çıktık beni de annemlere bıraktı başka bi ile. Ama iller arası yakın mesafe. Haftasonlarında izinli. Bu haftasonu arkadı ile (yakın arkadaşı ile aynı kursa denk geldiler)arkadaşının memleketine bi araba konusu için gittiler buraya kadar sorun yok. Arkadaşının ailesinin evinde kalacağını söylediler ama evde ablası da var. Ben pansiyonda kalmasını evde ablası varken orda kalmasını istemediğimi söyledim ama benim saçmaladığımı daraltıp bunalttığımı söyledi dünden beri de konuşmuyoruz. Ne yapmam gerekiyor? Beni resmen hiç umursamadı. Aynı konuda kendisi olsa bana izinveröezdi ki daha öncesinde de vermedi. Akıl verin nasıl davranayım ?
Onu ama annesine birakti ya gitmeden önceBen bu erkekleri de anlamıyorum haa kendisinin istemediğini eşinden bekliyor.Ben olsam eve almazdım bırak ömür boyu orda kalsın
haftasonu tatillerde adam yanına gelecekmiş diye anladım ben ya da konu sahibi o umutla gitti.Onu ama annesine birakti ya gitmeden önce
Neden evinizde durmadiniz acaba?
Tobe tobe ne iş yapıyor koçan seninİsinden dolayi esi Ukraynalı bayan is arkadasları ile yemege giden ben gideyim buradan.![]()
aman brad pitt kocanızı kavanoza kapatın kadınlar görmesin atlar üstüneMerhabalar 2 yıldır evliyim. Eşimin işinden dolayı 20 günlük bir kurs için şehir dışına çıktık beni de annemlere bıraktı başka bi ile. Ama iller arası yakın mesafe. Haftasonlarında izinli. Bu haftasonu arkadı ile (yakın arkadaşı ile aynı kursa denk geldiler)arkadaşının memleketine bi araba konusu için gittiler buraya kadar sorun yok. Arkadaşının ailesinin evinde kalacağını söylediler ama evde ablası da var. Ben pansiyonda kalmasını evde ablası varken orda kalmasını istemediğimi söyledim ama benim saçmaladığımı daraltıp bunalttığımı söyledi dünden beri de konuşmuyoruz. Ne yapmam gerekiyor? Beni resmen hiç umursamadı. Aynı konuda kendisi olsa bana izinveröezdi ki daha öncesinde de vermedi. Akıl verin nasıl davranayım ?
hah degıl mı ya ınsan zahmet vermekten cekınır herseyden onceEvli çalışan adamın başka insanların evinde kalması bence de doğru değil. Ablası olsun olmasın insan mahcup olur, yaşlı başlı insanları uğraştıracağım diye. Ki kendisi izin vermiyormuş konu sahibine evlilikte şartlar eşit ve her iki taraf için geçerli olmalı bence. Kadın gidip tanımadığı bir erkek olan evde kalacağını söylese eşi ne tepki verirdi acaba?
Bu devirde kimseye güven olmaz bence kadın azgın olsun olmasın bunu kimse bilemez kimse garantisini veremez. Felaket tellalı değilim ama ateşle barut yan yana durmaz derler.
He çok modern insanlar olursunuz, siz istediğiniz erkeklerle gezer yer içer eşinize de karışmazsınız o da size karışmaz okey. Ama öyle olsa yazma gereği duymazdı.
Benim çok yakın arkadaşımın evinde kalmamı problem eden eşim şimdi aynısını yapıyor. O bana bunu aşılamasaydı belki bugün bende etmezdim. Belki de ben haksızım ben sadece beni dinlemediği sözümü hiçe saydığı için nasıl davranmam gerektiğini soruyorum tecrübeli kişilere.
Bencede risk almaya değmezya abla çok güzelse?![]()
![]()
Ben de öyle düşünüyorum, yani acil durum olur gece yolculukta lastik patlar gidecek yer bulamazsın anlarım. Ama öyle bir durumda bile internetten anında rezervasyon yapabiliyorsun artık.hah degıl mı ya ınsan zahmet vermekten cekınır herseyden once
ınanın abartmıyorum turkıyenın her sehrınde yakınım ,arkadasım,tanıdıgım var ne esım ne ben gıttıgımızde onlarda kalmıyoruz otel pansıyon ne varsa orada kalıyoruz ne munasebet ınsanların evınde kalınsın gereksız ve lakayıt davranıs belkı onlar kıbarlık olsun dıye gel bızde kal demıstır ama adamın ben bır yere yerlestım bıle deyıp kabul etmeyıp otelde kalması gerekıyordu
ustelık + olarak dahası var karısını kısıtlayan bırı daha da + haftasonları ugrayacagım demıs karısına
bence bu yuzden sıkıntı yanı
katılıyorum kadın arkadasına gıdıp evınde genc adamın da oldugu evde kalabılır mı esı ızın verırmı hayır eeee o zaman