• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafeste yaşam benimkisi..

goldberry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
1.151
850
123
Iyi günler sevgili kk hanımları.
2 yıla yakın evliyim. Kendi memleketimden farklı bir ildeyim. Başlarda kendi evim dururken kvde de kaldık (bir yıla yakın). Daha yeni yeni kendi evime alıştım. Bütün gün dışarıyı seyrederek geçiyor. Haftasonları ise eş ailesiyle (onların kaprisleri ,istekleriyle diyelim) geçiyor.
Ben lise mezunuyum şu an. Çalışmak istediğimi söyledim. Geçen gün evden erken çıktım eşim işten gelmiş neymis evin penceresi açık kalmış. Bunu bahane ederek ben çalışamazmışım.
Geçen gün arkadaşıma gideyim dedim. Arkadaşımın kocası ile de iş arkadaşı bu arada. Neymiş o adam deģilmiş evine gidilmezmiş. Gitmeyeceksin arkadaşına dedi kestririp attı. Tartıştım sonuç aynı.
Kursa gitmeme de karşı çıkar, aöf okumama da...
Bense evde bütün gün dışardakilere özenerek bakıyorum.
Kabul etmezsen işte kapı orda dedi.
Bu rahatlığı ise gidecek tek kişi babam var onun da kendine ait bir evi yok şu an. Ama aradım anllattim durumu akşam yine konus kocan aynı lafı ederse ev açıcam gelirsin dedi. Icime bir umut oldu.
Gücüme gidense bu evlilik icin cok cabaladim ama adam bana senden eş olmaz kapı orda dedi.
Ne olduğumu anlayamadım?

Ne guzel babaniz destek olmus bence birakin gidin.gercekten seviyosa bi sekilde degisir yok sevmiyorsa birakin napiyosa yapsin

Neden 1 yıla yakın kayınvalidede kaldınız acaba?

Elinizi,kolunuzu bağlamak istiyor...

Bu istekte ısrarcı ise sizde kapının yolunu tutun bence...

Evlenirken kredi çekmiş benim haberim yok. Yükluydü odemesi evde duramiyorduk düşün.

Adamda sana karşı gram saygı yok.Bugün böyle olan evlilik yarın farklı olmayacaktır. Boşan demek hoşuma gitmez ama Bu şekilde hayat sürmek istemiyorsan ayrılman gerek.
Yazık valla nasıl buluyorsunuz böyle kazmaları hiç anlamıyorum.

Fanuslu konuya dönmesin de :işsiz:

Mutsuzsan yaşadıklarından açık açık , tüm kartları ortaya dökerek konuşun .. lise mezunu olabilirsiniz ama türlü türlü işler var

Soyledim. Bak dedim bir kişi halinle yetişemiyorsun doğal olarak ben de çalışayım hayatımız güzel olsun. Am yok o ne getirirse oymuş beğenmiyorsan kapi orda dedi.

Adamda sana karşı gram saygı yok.Bugün böyle olan evlilik yarın farklı olmayacaktır. Boşan demek hoşuma gitmez ama Bu şekilde hayat sürmek istemiyorsan ayrılman gerek.
Yazık valla nasıl buluyorsunuz böyle kazmaları hiç anlamıyorum.

Evi kendi başına idare edemiyorsun diyordu evi gayet de düzgün idare ediyorum. şimdi ise beni aşağılayarak sindirmeye çalışıyor.

Böyle bir konu daha vardı dün.
Hanımlar, kölelik kalktı!
Ya benim kölem olursun ya git diyen adama bir zahmet dittiri çekip gidiniz!
Babanız da yanınızda ne güzel, arkanıza bile bakmadan gidin. Hayat böyle çekilmez.

Haklısınız anlaşmalı bosanma önercem bakalım. Onun çirkef ailesiyle uğraşamam çünkü.
Ben sadece nerden nereye geldik eşekten düşmüş gibi oldum. Demek ki işine yararken iyi yoksa kötüymüşüm.

Haklısınız anlaşmalı bosanma önercem bakalım. Onun çirkef ailesiyle uğraşamam çünkü.
Ben sadece nerden nereye geldik eşekten düşmüş gibi oldum. Demek ki işine yararken iyi yoksa kötüymüşüm.
Gerçek yüzünü göstermiş işte size. Ne demek okumanıza çalışmanıza karşı çıkmak ya? Siz buna layık değilsiniz

Soyledim. Bak dedim bir kişi halinle yetişemiyorsun doğal olarak ben de çalışayım hayatımız güzel olsun. Am yok o ne getirirse oymuş beğenmiyorsan kapi orda dedi.
Ya biliyorum kapının yerini de .. ne bu arkadaş kapı orda diyip tehditler ..

Ben bugün iyi değilim galiba .. ağzımdan kötü şeyler çıkmasın , yorumları okuyayım köşeme çekilip :kahve:

Back
X