Kafeste yaşam benimkisi..

Gerçek yüzünü göstermiş işte size. Ne demek okumanıza çalışmanıza karşı çıkmak ya? Siz buna layık değilsiniz

Babama anlattigımda güveni yok galiba sana ,güveni yoksa zaten olmaz yürümez dedi. Bu akşam bir daha konuş kocanla yine aynısını derse çıkar gelirsin dedi.

Oha AÖF bile izin vermiyor bu adam mağara adamı resmen , biraz babanda kal belki aklı başına gelir

bence baban ev acana kadar dayan. sabir et. babanin ev acmak istedigini söyleme esine ve 100 lira bile olsa para at kenera. altinin vs. varsa gizli gizli topla sakla. simdilik 3 maymunu oyna. baban evi acinca esinle konusursun- baktin olmuyor sabah ise gitdikten sonra atlarsin otobüse.

Babam ev açıcak demicem zaten. Anlaşmali boşanalim bu sure icinde evimde durcam sonra evi terketti diye haklı olmaya calisirlar davada cekismeliye doner diye dusunuyorum.

Ben kapı orda beğenmiyorsan git diyen adamın karısını sevdiğini ve değer verdiğini düşünmüyorum ki bu zamanla da değişmez adamın zihniyeti bozuk. Babanız sahip çıkıyor ne güzel bence kendinizi mahkum hissetmeyin bu dünyaya bir adamın kölesi olmaya gelmediniz sizin de bir hayatınız var.

Psikolojik savaşa dönmüş evliliğiniz. Sakın ezdirmeyin kendinizi zira fanusta yaşamaya mahkum bırakılabilir veya kocacım bana kıyamıyor yalanlarına inandırılabilirsiniz.

Gidemeyeceğinizi düşünüp sizi sindirmeye çalışıyor. Peki tamam deyin ve çekip gidin babanızın yanına. Geri gelip özür dilerse, bundan sonra adam olmayı öğrenir. Gelmezse zaten iyiki gitmişim dersin.

Telefon elinizde. 155’i arayın. Kocanızın sizi evden dışarı çıkarmadığını, psikolojik şiddet(fiziksel şiddet varsa onu da söyleyin) uyguladığını söyleyin ve uzaklaştırma isteyin. 6284 sayılı kanuna göre alırsınız bu uzaklaştırmayı hemen. Eve giremesin 6 ay da ‘Burası benim babamın evi, kapı orada’ lafının ne kadar da saçma olduğunu görsün. Bu arada da tedbir nafakasına başvurun. İş bulun kendinize. Babanızı çağırın tabii. 6 ayda kendinizi toplar çıkar gidersiniz o evden!

Telefon elinizde. 155’i arayın. Kocanızın sizi evden dışarı çıkarmadığını, psikolojik şiddet(fiziksel şiddet varsa onu da söyleyin) uyguladığını söyleyin ve uzaklaştırma isteyin. 6284 sayılı kanuna göre alırsınız bu uzaklaştırmayı hemen. Eve giremesin 6 ay da ‘Burası benim babamın evi, kapı orada’ lafının ne kadar da saçma olduğunu görsün. Bu arada da tedbir nafakasına başvurun. İş bulun kendinize. Babanızı çağırın tabii. 6 ayda kendinizi toplar çıkar gidersiniz o evden!

Zaten el kaldiracak gibi oldugunda diyorum sonuclarina da katlan o zaman geri cekiliyor. Ailesi cirkef evde barindirmazlar beni .

Psikolojik savaşa dönmüş evliliğiniz. Sakın ezdirmeyin kendinizi zira fanusta yaşamaya mahkum bırakılabilir veya kocacım bana kıyamıyor yalanlarına inandırılabilirsiniz.

Gidemeyeceğinizi düşünüp sizi sindirmeye çalışıyor. Peki tamam deyin ve çekip gidin babanızın yanına. Geri gelip özür dilerse, bundan sonra adam olmayı öğrenir. Gelmezse zaten iyiki gitmişim dersin.

Aynen bana kiyamadiğını da soylemiyor mu bu kadar yaptigindan sonra hiç inanmiyorum zaten.

Aynen bana kiyamadiğını da soylemiyor mu bu kadar yaptigindan sonra hiç inanmiyorum zaten.

Tabi canım hiç kıyamazlar zaten. Ne yapar sonra biricik kocişler evde ezip, egolarını tatmin edebileceği karıcıkları olmazsa...

Hiç değilse siz dik ve omurgalı duruş sergileyin lütfen :dua:

Iyi günler sevgili kk hanımları.
2 yıla yakın evliyim. Kendi memleketimden farklı bir ildeyim. Başlarda kendi evim dururken kvde de kaldık (bir yıla yakın). Daha yeni yeni kendi evime alıştım. Bütün gün dışarıyı seyrederek geçiyor. Haftasonları ise eş ailesiyle (onların kaprisleri ,istekleriyle diyelim) geçiyor.
Ben lise mezunuyum şu an. Çalışmak istediğimi söyledim. Geçen gün evden erken çıktım eşim işten gelmiş neymis evin penceresi açık kalmış. Bunu bahane ederek ben çalışamazmışım.
Geçen gün arkadaşıma gideyim dedim. Arkadaşımın kocası ile de iş arkadaşı bu arada. Neymiş o adam deģilmiş evine gidilmezmiş. Gitmeyeceksin arkadaşına dedi kestririp attı. Tartıştım sonuç aynı.
Kursa gitmeme de karşı çıkar, aöf okumama da...
Bense evde bütün gün dışardakilere özenerek bakıyorum.
Kabul etmezsen işte kapı orda dedi.
Bu rahatlığı ise gidecek tek kişi babam var onun da kendine ait bir evi yok şu an. Ama aradım anllattim durumu akşam yine konus kocan aynı lafı ederse ev açıcam gelirsin dedi. Icime bir umut oldu.
Gücüme gidense bu evlilik icin cok cabaladim ama adam bana senden eş olmaz kapı orda dedi.
Ne olduğumu anlayamadım?
kapı ordaysa bbende gitmelisin zorla kendini kabul ettirecek halin yok yaa.

Soyledim. Bak dedim bir kişi halinle yetişemiyorsun doğal olarak ben de çalışayım hayatımız güzel olsun. Am yok o ne getirirse oymuş beğenmiyorsan kapi orda dedi.
iki lafindan biri kapı orda
neden katlanıyorsunuz
eski konularınıza da baktım ya kv sorunu ya boşanma, sürekli dert.
yapmayın kendinize bunu
dışarıda güzel bir hayat var

Çekmeyin lütfen.
Babanız da ne güzel size ev açacagını beyan etmiş.
Bu adam sizin sosyalleşip gelişmenizi istemiyor çünkü gözünüz açılacak onun tabiri ile.
Bırakın çocugunuz felan olmadan.

Sizden eş olmasa sizle evlenir miydi?

Babaniz sağ olsun yanınızda.
Uzaklasin kafesinde eşiniz kendi bogulsun.

Gucleri bi size mi yetiyor zavallilar ya :/

Allah rizkimiza kefil konu sahibesi ve siz her şeyin en guzeline layiksiniz.

Babaniz ile yasar ve kariyer planlarinizi yaparsiniz.

Azicik aşım kaygisiz başım en iyisi.

Back
X