- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
şeriatla milliyetçilik yanyana olmaz. bundada yanılıyorsun işte. ümmetçilik ok. ama milliyetçilik olmaz
ne kadar takıntılıyız ya offf milletin derdi beni niye geriyo. siz devam edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şeriatla milliyetçilik yanyana olmaz. bundada yanılıyorsun işte. ümmetçilik ok. ama milliyetçilik olmaz
ben niiye alınayım. eşek lafını bana demedinki.
Hem sen oy kullamıyor musun kız doğru söyle günah mı acaba aa yok yok anladım şimdi senin kafa yapında 3 kadın bir araya gelip öyle tek oy kullanmalı di mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biz şeriata da fesat karıştırırız,suçu başkasına yükler onu keseriz.![]()
ayrıca şeriat ta zaten zina yapan kadının bu dünyada bi bedel çekmesi gerekiyor. Taşlanır. Doğru olan şeyler vardır. Bunu kimse yalanlayamaz. şeriat kanunları keşke geçerli olsa
müslümanlıkta yok mu. Siz hiç kuran meali okumadınız belli bi kuran açıp okuyun
ben elhamdülillah müslümanım dakarımın son damlasına kadar da senden daha türküm. Ben sana caniliği savunmuyorum. ülkemiz tabiki cumhuriyetle yönetiliyr ama zinanın bi karşlığı var bunu yapana bişey diyemezsin. Allaha karşı gelirsin.
Anlamıyorsun galiba. Bir gün bir saat vaktini ayın meal oku. öyle gel buraya. Kadının organını keseni diri diri gömeni savunan yok hoş
Keşke efendimiz dönemi adaleti olsa ama yok. bunu kimseyle tartışamam sözüm başkasına cahillerle uğraşıllmaz kıyammetin alametleri