kahkaha attıracak bi kitaba ihtiyacınız varsa:)))

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
333
Ankara
Kitap okumayı çok severim her türden de okurum. Yeri gelir cinayet kitaplari okur korkarim yeri gelir kitabın sonu ile ağlarım yeri gelir gündemden çok sevilen kitaplar bir de dünya klasikleri tutkum ama bu kitabın türü anlatılmaz yaşanır. Şu an 4.sünü okuyorum ve 14.sünün de çıkmasını ümit ediyorum. Kendinizden çok fazla şey bulabileceginiz bir kitap her satırı kahkaha doluu. Çoğunuz duymussunuzdur okumussunuzdur okumayanlar için pucca'nin günlükleri kesinlikle tavsiye edilir:))) kurmaca günlük değil kendi hayatını yazacak kadar cesaretli bir kızın anıları:))

Okudum o kitabı, eglenceli, ama o kadar... Dördüncüsü oldugunu bilmiyordum. İlk ikisini okudum, yetti. Bir yerden sonra sıktı ikinci kitapta, ablam senin erkeklerden baska bir derdin yok mu diyesim geldi.

Okudum o kitabı, eglenceli, ama o kadar... Dördüncüsü oldugunu bilmiyordum. İlk ikisini okudum, yetti. Bir yerden sonra sıktı ikinci kitapta, ablam senin erkeklerden baska bir derdin yok mu diyesim geldi.

Kız çok fazla şey yaşamış çocukluğunu anlattığı yerleri okumamissin galiba. Tek istedigi şey bi aile ve çocuklar. Ama ilişkileri yolunda gitmiyor. Yatıp kalkma olaylarını falan bu kadar anlatmasa hoşuna giderdi belki ama bi ailesi yok ki olsa da bugün annemle pazara gittim babamla maç izledim diyecek değil. Başına gelmedik kalmıyor çoğu kendi salakligindan bunları bloğa gizli kimlikle yazarken kitap teklifi gelmiş hepsi bu. Yoksa ben erkekler için deliriyorum kızlar durun size de anlatayım olayında değil kız sadece başına gelen absürd olayları günlüğüne yazıyor

Okudum o bölümleri, sempati duyuyorsun ister istemez ona, o konuda hemfikiriz...Eglenceli bir kadın oldugu da dogru, okurken cok gülmüştüm. Yatıp kalkma demen biraz cirkin oldu, onun yerine birlikte olma diyelim biz ona. Rahatsız degilim bu durumdan, her koyun kendi bacagından asılır, hayatını istedigi gibi yasar isteyen.

Benim demek istedigim; yani attıgı her adım erkekler için. İşe giriyor, sırf hos bir cocuk gördügü için...Ya da ne bileyim, tatile gidiyor, kafasındaki düsünce gene aynı...

Mükemmeliyetçisin galiba herkesin bir kusuru ve bunu yapmasinin altındaki psikolojik sebepler vardır. Yatıp kalkma demek te benim secimim onu çirkin bulmak ta senin sorunun. Mükemmeliyetciliginin altında da bir sebep vardır illa ki. Neyse kitabın iyi ya da kötü yanlarını tartısmamiz da saçma. Ben beğendim eglendim önerdim. Sen okudun ama eğlenmek için değil de eleştirmek için okudun belli. Sen de görüşünü söyledin. Renkler ve zevkler dimi:)

Çirkinden kasıt basite indirgemiş oluyorsun. Aslında asagılamıs oldun bu dediginle Pucca'yı.

Tartısmıyoruz ki <3 Fikirlerimizi söyledik... Niye tartısalım bir kitap yüzünden?

Al sana müzik atayım barısalım.

İyi geceler...

[video=youtube;VcEKPAKuvgU]http://www.youtube.com/watch?v=VcEKPAKuvgU[/video]

Pucca ya laf söyletmem demedim . Asla tek yönden bakmam. Ki o olayları fazla anlatmasini da hoş bulmadigimi söyledim. Basite indirgedigim şey aşkla gelen güzel duygular değil pucca nın zevkine yaptığı senin dediğin gibi basite indirgedigi şeyler. Yaptığı şey bana göre o ki kitabı bu kadar derinden düşünmemek lazım insana gerçekten hoş vakit gecirten kitap. Ve ilk defa da senden duyuyorum pek beğenmedim lafını:))) Teşekkürler şarkı için iyi geceler:)))))))

Son düzenleme:
Pucca'nın kitapları tek bir edebi değer taşımıyor. Kendi de aksini iddia etmiyor zaten. 4 kitabını bende okudum, bir kitabı daha çıksa yine okurum. Sadece eğlenmek için. Bir karikatür dergisini okur gibi okuyorum Pucca'nın kitaplarını sadece. Yaşadıklarını eleştirmek haddime değil. Yine de cesaretli kız vesselam.

kesinlikle size katılıyorum.:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…