Saç Kesim Şekilleri KAHKÜL SORUNU Olanların Paylaşım Alanı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ben canım çok sevdim onları ama suratına çok gitmeli şimdi uzadılar benimkiler ama çok farklı güzel hoşuma gidiyor böyle modeller.

Benim yüzüm oval, alnim ne cok genis ne cok dar. Olur mu ki acaba? :44: Bi de saclarin düz mü?

Benim yüzüm oval, alnim ne cok genis ne cok dar. Olur mu ki acaba? :44: Bi de saclarin düz mü?

benimde öyle cnm aynı senin ki gibi ama saçlarım düz değil hafif dalgalı kuruturken fön makinası kullanıyorum tek zorluğu bu oluyor.

benimde öyle cnm aynı senin ki gibi ama saçlarım düz değil hafif dalgalı kuruturken fön makinası kullanıyorum tek zorluğu bu oluyor.
Evet iste benim de o sorunum var. Saclarim dalgali, ön kisimlariysa kivircik. Kahküller özellikle yazin cok bozuluyor.

evet sorunu çok oluyor benimkileri yana atıyorum tekrar kestirmeyi düşünmüyorum

evet keşke fön düzleştirici vs. çatal çatal yapıyor bi süre sonra. o yüzden kahkül işi düz saç işi

evet keşke fön düzleştirici vs. çatal çatal yapıyor bi süre sonra. o yüzden kahkül işi düz saç işi

Ben yazin kendim yapmistim ama canim cikiyordu düzlestir düzlestir Bir de terliyordum iyice mahvoluyordu. Bak benimki böyle olmustu.

Simdi onun daha kisasini, kasin üzerinde olan modelini istiyorum uzun sacta müthis duruyor.
Ortadaki ayrik sacimi kahkülden önce ayirdigim yer, zamanla geciyor o. Isteyen Evde kahkül kesimi topigine bakabilir. Ben ordan ögrenmistim yapimini

evet uzun saçta çok iyi duruyor gerçekten bende aksine kestirdim saçları zaten öne getirmiyorum kahkülleri karar verdim iyice uzatıcam saçlarımı belki 3 yıl sonra tekrar gözümü karartıp yapabilirim :44:

merhabalar..

ben de sacima kahkul kestirmek istiyorum su anda yanlardan uzun kullaniyorum surekli fon cekerek.
Herkes kahkulun yakisacagini soyluyor ama gene de kararsiz kaldim foruma yeni uyeyim sizlerin de fikrini almak isterdim..

Benim yuzum :

Istedigim kahkul modeli:

icyy canım alnın geniş çokta güzel yakışır dökümlü dökümlü bence yaptırmalısın
bak bu tür iyi olur çok sert kesimlerden uzak dur yanlardan ovalce uzuyor

Cevaplariniz icin cok tesekkurler
haftasonu gittim yaptirdim hatta sac rengimi de degistirdim..

Ama elimde henuz fotolarim yok.. Elime gecince buraya da koyup tekrar yorumlarinizi merakla bekleyecegim..:)

Bayanlar iste saclarimin yeni hali ve kahkul kesimi..
Bilgisayarimda paint e bisi oldu yuzumu gizleyemedim..

icyy bence cok yakismis, sac renginde cok tatli bu arada.
ortalarini az kat kat yapsalarmis daha iyi olurmus, daha dolgun durmasi acisindan ama böylede gayet güzel

Son düzenleme:
nefret esiyorum kaküllerimden bi şekle sokamadım kısa kestiriyorum ince telli olduğu için bozuluyo
artık uzattım kulak arkası yapıcam ama takma kakül düşünüyorum

icyy çok yakışmış yeni saç rengin ve kahküllerin.biraz daha dolgunda yaptırabilirsin kahküllerini çekinme bence.

Buarada bende kahkülü çok seven ama hiç bir zaman kestirmeye cesaret edemeyenlerdenim.alnımda geniş.saçlarımda pırasavari düz değil ama dalgalıda değil.yana kahkül bir-iki kullandım yakışmıştı.benim kaşlarım öle çok incecik değildir.uzun ve hafif kalındır.acaba kaşlarımla kötü bir görüntü olurmu kahkül kestirsem.çünkü kahkül genelde kaşı çok olmayan kaşıyla dikkat çekmeyen kişilerde güzel duruyor.ama benim kaşım ve gözlerim dikkat çekici.acaba nasıl olur bilgisi ve tecrübesi olanlar cevaplayabilirmisiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…