Saç Kesim Şekilleri KAHKÜL SORUNU Olanların Paylaşım Alanı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Merhabalar..

Aslinda kahkullerim biraz daha dolgun ama ben bi turlu sekil vermeyi beceremiyorum cok fena..
Bence alnin genisse guzel olur.. Benimkini herkes begendi ve benim de kaslarim hem kalin hem de uzun.. Simdi biraz rengini actiricam sac rengimden dolayi ama guzel duruyo bence sen de kestir..
En olmadi tokayla tutturursun cabucak uzuyo kahkul zaten..:)

kaşlarına bi daha baktım dikkat etmemiştim :) evet seninkilerde ince değilmiş. bendede şekil verme konusunda pek beceri yoktur ama bakalım ne yapcam.kaşlarının rengi normalde çokmu sırıtıyo fotoda hiç öle kötü durmuyoda.saç rengin çok yakışmış hep bu tarzda boya bence gözlerinde renkli ve açık tenlisin ya gitmiş.güle güle kullan tekrar saçlarını )

Cok tesekkurler..

Kaslarim aslinda cok siritmiyo.. Sonucta iki haftadir kullaniyorum ama biraz acarsam daha iyi olur gibime geliyor..:)
Kahkule sekil verme konusunda ben de beceriksizim..
Duzlestiricim, masam ve de fon makinam var ama kuafor gibi yapamiyorum..:)
Masayla cok guzel buklelerim oluyo yada duzlestiriciyle dumduz yapabiliyorum ama is kahkule gelince iskence de basliyor..hehhe
Yine de degisik oluyo kotu olmuyo.. Bence denemelisin..

Kızlar ya benim saçlarım dümdüz bazen elektriklenir veya uçları kalkışır okadar.Bendede bi kahkül hevesi var sormayın=).Tek korkum yaşımı büyük gösterirmi :26:

bence tam tersi küçük bir kız çocuğu gibi oluyorum ben bugün kestirdim daha saçlarımı süreklide kahkül kullanırım herkes çocuk gibi olmuşsun diyo (gerçi hala çocuğumm 21 yaşında )

bence tam tersi küçük bir kız çocuğu gibi oluyorum ben bugün kestirdim daha saçlarımı süreklide kahkül kullanırım herkes çocuk gibi olmuşsun diyo (gerçi hala çocuğumm 21 yaşında )
Hmm hayırlı olsun cnm sana yakışıyo demekki.Ben hiç kestirmedim nasıl bir etki yaratır bilmiyorum ama sert bi görünüşüm var yakışmaz diye bi türlü cesaret edemiyorum:95:

Merhaba,
kaslarin güzelse ve kapatmak istemiyorsan kaslarini kapatmayan kisa kahkül kullanabilirsin. Alnin genisse yakisir sana. Saclarin da koyu renk gördügüm kadariyla. Koyu renk sacta cok begenirim kisa kahkülü. Yakisir mi yakismaz mi diye tereddüt ediyorsan takma kahkül bul bir yerden ve kaslarinin üstünde duracak sekilde tut onu. Takma kahkül bulamazsan kendi saclarinin uclarini koyarak bakabilirsin. Ben öyle yaptim ve yakisacagina karar verdim. Saclarim istedigim uzunluga gelince yaptiracagim.
Mesela bu kiza cok yakismis. Kaslari da belli oluyor.

Hmm hayırlı olsun cnm sana yakışıyo demekki.Ben hiç kestirmedim nasıl bir etki yaratır bilmiyorum ama sert bi görünüşüm var yakışmaz diye bi türlü cesaret edemiyorum:95:

teşekkür ederim canım şöyle yapabilirsin ki ben çoğu zaman öyle yapıyorum çok kısa kestirmiyorum kahkül yakışmadı mı hemen yana doğru tarıyorum problem olmuyo iki alternatifli kullanabileceğin ne çok kısa ne de çok uzun olab bi kahkül modeliyle deneme yapabilirsin ama bi tavsiye sana kalın kahkül kestirme çünkü bi sefer öyle kesildiği zaman düzelmiyo malesef

Canım Aslında düz perçem benim istediğim.Seninki de öyle mi yoksa yan kahkül gibimi?
Ve yanları da çene hizamda olsun istiyorum ama gelgelelim eskiden kalma kuaför korkum var
Uzarken de zor olur dimi:26:

Kizlar bebek kahkülü seven var mi aranizda? Uzun siyah sacta nasil durur sizce?

Ben çok severim bebek kahkülünü.ama bu model için yüzün oval ve biraz küçük olması gerekiyor.benim yüzüm biraz uzun.bana gitmez sanırım ama çok seviyorum dediğim gibi bu modeli.eğer yüz tipin uygunsa siyah saça çokta güzel gider bence.ben bu kahkülü zaten koyu renk saçta seviyorum.

Evet alnım geniş o yüzden düşünüyorum zaten.biraz yüzümü kısaltır ve gidebilir diye tahmin ediyorum ama cesaret edemiyorum :) takma kahkül alıcam zaten bakalım nasıl olacak.hem özel gün ve gecelerdede kullanırım kendi kahkülüm olmazsa.

Son düzenleme:
bende kahkül istiyodum kuaföre gittim ama önümde dönerim olduğu için kahkülün bana uygun olmadığını ve yüzümün küçük olduğunu söyledi şu dönere sinir oluyorum

slania,canım koyduğun resmi göremiorum yada bende görünmüooarkadaşlar bu kahkül sevdası ben de de var,bakalım sonu neyle biticek.saçlarım düz yakışır mı yakışmaz mı bilemiorum,hadi yaptım diyelim ya beni olgun,büyük,suratımı kocaman bi kare gösteririse die vazgeçiorum...yüzüm oval alnım büyük :26: saçlarım küllü açık pilatin, deneyimi olan arkadaşlardan yardım...:18:

kızlar o kadar soruya bir soru da ben ekliyim: ben kahkülü çok seviyorum geçtiğimiz iki sene kahküllü gezdim. ta ki yazın bir arkadaşın düğününde saçımı yaptırırken kuaför "bu kahkülü yana doğru alalım, çocuk gibi o ne öyle" diyene kadar. o günden sonra uzatmaya başladım yanda perçem gibi oldu şimdi. kızlar nasipse seneye evlenmeyi düşünüyorum. sizce gelin başında kahkül nasıl olur? biliyorsunuz bunu uzatması ayrı bir dert. ben kahküllü halimi beğeniyorum ama çok sık gidip kestirmek gerekiyor, kullanımı zor ama saçını toplayınca da güzel duruyor yani. ne yapsam yine mi kestirsem? kaç gündür rüyamda kahkül kestiriyorum bu arada yüzüm gerçekten çok çocuksu duruyor, alnım geniş, saçlarım koyu renk hafif dalgalı böyle elektriklenen cinsten

insomik bence kahküle devam et...kahkül kullanmasını seviyorsun,güzel durduğuna da inanıyorsun boşver sen kuaförüü güzel olan sey nie kötü olsun kiii,kahkül herkezde güzel durmuyo genel de olgun sert bi ifade veriyor die herkez kestirmek istemez...foton var sa koyabilirsin merakettim,bende bayadır düşünüyorum kahkülü:26:, yandan biraz uzun perçem şeklinde kullanıyorum herkez kestirme kullanamazsın diooo kafam cok cok karışık,

ben artık kahkülden bıktım çeneme yakın olsun istiyorum uzunluğu ya da daha da uzatmak istiyorum

ama küt kestirirken gene son bi defalık uzatmaya çalıştığım kahküllerimi düzelttirdim daha doğrusu kuaför yapıyım mı dedi e hadi bi yan perçem şeklinde kes dedim o an... allahtan çabuk uzuyolar

kahkül güzel ama hem şekil ver dur uğraştırıyo.ve sıkıyo insanı.sıkıldım artık senelerdir kullanmaktan

Son düzenleme:
Canım Aslında düz perçem benim istediğim.Seninki de öyle mi yoksa yan kahkül gibimi?
Ve yanları da çene hizamda olsun istiyorum ama gelgelelim eskiden kalma kuaför korkum var
Uzarken de zor olur dimi:26:

canım bende düz kestiriyorum yanlarıda aynı söylediğin gibi çene hizasında bende her kestiediğimde hüsranla sonulanıyo çünkü ilk kesim çok kalın ve biçimsiz olduğu için düzeltilemiyo aslında hiç kestirmeden uzun bi süre uzatıp tekrar kestirsem iyi olacak ama kahkülsüz gezemiyorum bağımlılık yaptı sanırım :)

canım ya gaza geldim fotoğraflarıma baktım, hani mesaj hakkımı tamamlayıp koyarım belki diye. ve genelde fotoğraflarımın günün sonlarında o saçlar perişan bir haldeyken çekildiğini gördüm kahkül kullanmak (benim için) ne kadar zor, bunu hatırladımbu kararı biraz daha erteleyeyim dedim

canım alnın çok darsa tavsiye etmem ama birazcık genişse,saçların elektriklenmiyor, fön tutuyorsa durma kestir bence. benim bir arkadaşıma da herkes "kestirme yakışmaz" diyordu, ama gayet yakıştı. alnı dar sayılır, ama kuaför de ona göre, daha kısa tırtıklı kesti, fıstık gibi de oldu. yani canım çok istiyorsan dene bence. hem şu uzunlu kısalı modelleri azcık uzatıp yanda da kullanabiliyorsun. yani eski saçına dönüşün zor olmaz.:80:

bende kahkül sorunu yaşıyordum kısa istiyordum biraz kuaförüm sağolsun cok güzel başardı yüzüm küçükte değil resmimi ekledim fikir edinmek isteyenler için

kahkülün seninde kalın kesilmiş biz mi acaba anlatamıyoruz derdimizi yoksa onlar mı anlamıyo bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…