merhaba bayanlar=) bende saçlarımda değişiklik istiyorum uzun zamandır ancak cesaret edemiyorum bi türlü.malesef alnım çok açık olduğu için saçlarımı geriye falan attığımda rahatsız oluyorum.hava alanı gbı alnım var.Sımdı ıcınızden dıyosunuz kı ee ne guzel ıste tam kahkulluk ya da percemlıkama Allah aynı zamanda bana tamda alnımın bıtımınde, saçlarımın basladığı yerde; bir döner vermiş yani saçlarımın on tarafındakı bır kısım sac arkaya dogru gitmekte eğilimlii. kısacası asağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık.nasıl cıkcam ben bu işin içinden :S kuföre gidiyorum percem nasl olur dıyorum alnın acık yakısır dıyor sonra tarakla bı gerıye falan tarayıp eliyle dağıtıyor saçlarımın gidişat yönüne bakıyor tabıkı yukarı kalkıor geriye doğru.. yok olmaz dıyor durmaz havaya kalkar o yuzden kesmıyor.bırde saçlarım ince telli o yuzden az görünüo.çok uzuluyorum yahu ='(
Bunlarda benm kahküllerim gerçi artık saçlarım siyah ve uzun bu ilk kestirdiğim zamandı ve sanırım vazgeçemicem kahküllerimden :) Eki Görüntüle 234125
canım çok yakışmış yüzüne bende senin gibi kestirebilirm çok beğendim :)
canım saolasn..saçlarımı bu renk olsn diye siyahtan açtırıp yaptırmıştım :) sonbahar kızılı saç rengim :)tilimiti
kahkullerın çok guzel yakısmıs ayrıca sac rengın ne merak ettım? bende bu renge boyatmak ıstyrm
canım saolasn..saçlarımı bu renk olsn diye siyahtan açtırıp yaptırmıştım :) sonbahar kızılı saç rengim :)
bıraz arastrdım sonbahar kızılı daha acık bır renk sanırım senın sıyahın ustune bole olmus ama çok hoş olmusş..benım saclar kahve bole bır renk ortaya cıkar mı kı acaba?
Evet büyük ihtimal siyahı açınca böyle bi renk olmş olablir bide aşk alevide olabilir karıştırmış olabilirm renkleri çok fazla değiştirdiğim için :) ama şu var ki bu ilk boyandığı zamandı yıkadıkca renk açılmıştı.. Canım saç rengini değiştirceksn tüp boyalardan al ve ensenden bi tutam saçı boya dene en garantili yöntem ortaya ne çıkacağını anlamş olursn :)
bende kahkül kestirmek istiyorum fakat annem baya karşı çıkıyor yakışmaz vs. sizce nasıl olur işte resmim:44: Eki Görüntüle 253313
canım ben nedense kahkülden asla vazgeçemeyenlerdenim resimdekiler güsel gibi ama bence cok rahat kulllanamazsın araları inceltilmiş şekilde uzunlu kısalı kahkül bence en güseli ama tabi saçının yapısıda önemli benimde ne düz ne dalgalı busekilde olunca düzleştiricide kullandıgımda cok rahat ediyorum ama basen başa cıkamadıgımda oluyor o zamanda yandan falan topluyorum ama bilmiyorum yüz seklin nasıl ama cok kısa yapma kaş aştı bence cok ii ama ben rahat edemem dersende bilemem bence seni en ii yönlendircek olan kuaförün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?