Saç Kesim Şekilleri KAHKÜL SORUNU Olanların Paylaşım Alanı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ya benim iice cesaretim kırıldı bi de ankara da merkez bi yerde böle iyi saç kesen kuaför biliyo musunuz?bi türlü cesaret edemiyorum ya çok berbat olursa diye de kuaför iyi olursa belki cesaretim artabilir..

ankarada izmir 2 de toka kuaför var. Ben gidince oraya kestiriyorum. kuzenimde oraya gider. suat var orda patronarı

ya kkibele'cim ben görmemişim senin yazını kusura bakma, ya kahküllüyüm liseden beri çok kullanışlı bence ama fotoğrafım yok yaa var ama aktarabilmem için kablom yok. ama kahkül bence her türlü yüze gidiyo, ister yuvarlak ister uzun en kullanışlısıysa yani ben öyle yapıyorum,kışın daha kısa kullanmak çünkü bozulmuyo, yazın sıcak basar ve terden bozulabilir diye azıcık daha uzatabilrsiniz.. ayrıca izmir de en iyi kesimi yapan kuaför hangisi?

teşekkür ederim canım ama artık kestirdim zaten tam istediğim gibi olmadı ama yine de iyi sayılır yani..

kusura bakmayın kızlar fotograf çekemdim ama önden kullanmıyorum ben de yana taradım ve öyle kullanıyorum :bbo:

bende dün kestirdim ama bende önden alısamadıgım için yana taradım. öne göre sestirdiğim için yanda zor duruyor :))

bende bir salaklık yapıp geçen gün metroda gördüğüm kızın kahkülünü kendim evde kesmeye çalıştım sonuçmu iğreeeeeeenççç...alnım kısa ve saçıda kısa kesmişim onun gibi olsun derken ( ama ona çok yakışmıştı yaa ) senağlama şimdi bazen dolma mı derler ne derler ondan yapıp tokayla tepemde topluyorum uzayana kadarda böyle kalacak yoksaaaa beni çok çirkin yaptı bu kahkül..öne doğru fön çekiyorum dışarıda rüzgarda hepsi havada resmen bonus kafa offffff offffffffff

benim de basıma söle bişi gelmişti kuaföre kahkül dedim ilk okul çocuğu gibi percem kesmişti allahım zaten ufak tefek bişiim ii ce cocuk gibi olmuştum sevgilim sen kendine ne yaptın deyip dalga gecer gibi ses tonu vardı kızdırmaktı amacı..bnde uzattım şşimdi kuaför secimi önmli bnm için mehmet tatlı var adı var ama nasıl bilmiorum migrosta(b.düzü)..bnce biraz uzat ve kuaföre düzelttir arkadsım..

ben de kahkül kullandm 2 kere çok memnun kaldm saçlarım düz önceleri sadece önden kestrmştm inceltilerek kısalı uzunlu 2 ay öncede kavak yellerindeki mine gibi yaptmm (tepeden kahkül) güsel olmştu tavsiye ederiim hafif dalgalı saçlar ve düz saçlı arkadaşlar rahataça kullanablr kalın saç ince saç çok farketmiyo haa bide saçlarınızı yıkadktan sonra fönle düzeltmedn önce elinizle kahkül yönnde kurutun fönle sadece uçlarını düzeltn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…