Saç Kesim Şekilleri KAHKÜL SORUNU Olanların Paylaşım Alanı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
güle güle kullan canım....yakıştıysa sorun yok..ahh ahh bi de benimkiler uzasaÇok üzgünüm çoook

kkibele bence alnın kısa deil. ve kahkülde yakısır

ya ben de tam bilmiyorum işte yakışır mı yakışmaz mı sağolsun kuaförlerin de hiç öyle yol gösterme,öneride bulunma gibi bi özellikleri yok (en azından benim çevremdekilerin)neyse artık kestirdim ama yine öle istediğim gibi olmadı ama artık idare ediyorum ..

6 cm alnın varsa yakışır.geniş alınlısın demekki.bnde öyle.

kahkül genç gösteriyor yaa ben çok seviyorum...hem spor hem klasik kullanılabilirrr

evet kahkül bence daha bakımlı gösteriyor. bende kıyafetime göre öne yada yana tarayarak farklı bi hava katıyorum. :))

ankaradaki kuaförlerde var bi sorun galiba tek dedikleri senin saçına röfle iyi gider biliyomusun, kesim hakkında hiiiiiç bi yorum yapmıyolar, ben de istiyorum kahkül ama bi kere kestirmeyi denedim kesemediler kat verdiler sadece senağlama

bence sen fotoğrafını koyarsan daha iyi tavsiyeler de bulunulabilir...ama benim de perçemim kısalı uzunlu ben de maşayla düzleştiriyorum çok güzel oluyor...

kızlar saçlarım normalde düz burda bozulmuş bir fön var ve kahkül istiyorum ama alın kısmına düşenler kısa olsun istiyorum,hepsi eşit olsun istemiyorum,gözlük de kullanıyorum sizce nasıl olur?

arkadaşlar ben de dün başka bi kuaföre gidip kahküllerimi düzelttirdim
şimdi foto çektim az sonra koyacam bakalım begenecek misiniz? CADIARZU

(arkadaşlar resimlere yorumlarınızı alıntı yapmadan yazabilir misiniz.sonra sileyim diyorum da ne olur ne olmaz yerimseniben)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…