Saç Kesim Şekilleri KAHKÜL SORUNU Olanların Paylaşım Alanı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kkibele yeri değil ama göz kalemin çok hoş görünüyor markası ve renk nosu nedir?

kkibele yeri değil ama göz kalemin çok hoş görünüyor markası ve renk nosu nedir?

sanırım alt tarafa sürdüğüm mordan bahsediyorsun canım ama kalem değil o ben de o renk kalem çok aradım ama hiç bulamadım :1no2: son olarak böle bütün kozmetikçilerde felan satılan ucuz tekli farlardan varya onlarda aldım ve aplikatörle ince bi hat şeklinde sürüyorum :) farın da markasını istersen yazarım ama tabi yerimseniben

ben de bulamamıştım zaten sırnaşık şey
ama ver tabi markayı çok hoş görünüyor

bende sorun var herhalde yine göremedim.işin kötüsü simdi hem kahkülünü hem göz makyajını merak ettim :)))))))))

kkibele kahkülün cok güzel olmus. sanada yakismis. gülegüle kullan. bende uzun süreden beri kahkül kestirsemmi diye düsünüyorum. benimde saclarim ne düz ne kivircik nede dalgali. hepsinden azar azar var. ben tam kahkül istiyorum. hem öne dogru fönlerim, hem yandan ayiripda kullanabilirim. ama bitüllü karar veremiyorum. tr de bi kez kestirdim. kuaför adam cok arkadan almis nerdeyse sacimin 1/3 kahkülden olusuyordu. pek kullanamadim. ama adamin kesmesine verdim. annem saclarin dalgali oldugundan kullanamazsin diyor. babam ozaman cocuksu duruyorsun diyor. ama ben bi degisiklik istiyorum. hepsi grubundaki yasemininki gibi istiyorum :

galiba bununki düz kahkül ama yana ayirmis.

sağol canım ..bence kullanabilirsin çünkü benim saçlarım da dalgalı hatta kıvırcık bile sayılabilir ama ben işte bi deneyim dedim ilk defa böle kestirdim..evet bencede çocuksu oluyo ben de kendimi öle hissettim ama bence giyiminle ,makyajınla hoş görünebilir bu çocuksuluk :) bence deneyebilirsin sen de..

en sonunda gördüm canım kahkülünü bende sac rengini cok begendim :) güle güle kullan :)))

ben göremedimya silmişsin sanırım çok şey kaçırdım neyse sağlık olsun ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…