Saç Kesim Şekilleri KAHKÜL SORUNU Olanların Paylaşım Alanı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
aylardır kahkül kestirmemek arasında kararsızlık yaşarken nihayet kestirdim..vee tahminimden güzel oldu, bakımı kolay diil ama saç düzleştirici kullandıım için sorun olmuyo..değişiklik her zaman iidir arkadaşlar..

bende kesitmek çok istiyorum ama saçlarım düz değil,fön yada düzleştirici kullanmaya ara vermiştim çünkü saçlarım felaket şekilde yıprandı yani ben kestirmesem iyi olcak (

Saçları dalgalıyla düz arası olan ve kahkül kullanmak isteyen arkadaşlar bende bu konuda biraz sıkıntı yaşıyorum saçlarım hafif dalgalı ve kahkül kullanıyorum senelerdir e tabi epey zor oluyor kullanımı,dışarı çıkmadan önce fön ya da düzleştirici kullanıyorum ama dediğim gibi fönü korumak epey zor hele de yağmurlu,nemli havalarda,bir de yazın terlediğiniz zaman, saçtaki fönde hemen bozulmalar olur o zaman sinir olursunuz işte tıpkı benim gibiAma napıyım yinede kahkülden vazgeçemiyorum,keşke saçlarım pırasa gibi dümdüz olsaydı ama babama çekmişim:sm_confused:

ya benim iice cesaretim kırıldı bi de ankara da merkez bi yerde böle iyi saç kesen kuaför biliyo musunuz?bi türlü cesaret edemiyorum ya çok berbat olursa diye de kuaför iyi olursa belki cesaretim artabilir..

canımcım ben 4 senedir aynı kuaföre gidiyorum ve memnunum aslında oradakilerden sadece birisi için gidiyorum istersen adını vereyim ???

swordfish, o kahkülü nerden aldığını yazabilir misin? bir de tam adı ne? gittigidiyorda yada internette bulunur mu?Teşekkürler

ya ben bi hata işleyip kahkül kestim kendi saçıma ama hiç hoş olmadı şimdi saçımı açtığımda çok garip duruyor kahkülü nasıl şekillendirebilirim?

hanımlar bu protez kahkül internette satılmaz mı? Nolur bir cevap verin swordfish nerdesinnnn:çok üzgünüm::a015:

ben de kakul kestirdim ve hevesimi aldım alnım çok kısa o yüzden çocuk gibi durdu kestirmicem artık....

benim alnım geniş kahkül çok yakışıyor diyolar ayrıca güzel bi yönü var kaşlarım çıktığında saklayabiliyorum jeyyar

slm kızlar ben bu siteye yeni üye oldum sıcak samimi konuşmalarınızdanda çok hoşlandım benim ince ve uzun bir yüzüm var alnım çok kısa da değil çok uzun da başlangıçtan kaş hizasına kadar 5 cm saçlarımda ne çok hafif dalgalı sizce nasıl bir model kahkul bana yakışırır cevap verirseniz sevinirim..

benim saçlarım çok kıvırcık ve uzun bazen şekil vermekte zorlanıyorum işe giderken. o yüzden kahkül kestirdim arkalar kıvırcık falan olsada kahküllerime fön çekiyorum derli toplu hoş duruyor :)
perçemli yaptırdım bide önler kısa yanlar katlı böl merdiven gibi hoş duruyor

öncelikle hosgeldin... alnın kısa deilmiş o yüzden kahkul yakısabilir. benim saclarımda dalgalı kahkülümü dalgalı kullanacagım zaman yana tarıyorum düzken önde duruyor. cok kısa kestirmezsen 2 türlüde kullanabilirsin.

bnm kahküllerim çok yakışıoo bnde kahkülsüz yapamam ama kahküllere daha evden çıkmadan şekil veriorum kapıdan çıkınca bozuluo yaa snr oluorum yeşil çam artistlerine dönüorum kıvrılıo aslkında saçım flnda düzz ya bi çare söleyinn noluurrr((

sinemcim önerin için teşekkür ederim bende senin gibi düşünmmüştüm ama başkasınında benimle aynı fikirde olması beni sevindiriyor...

Kızlaaar ben de kakül kestirmeye karar verdim bugün kesitircem inşallah bakalım güzel olur umarım ya...çok sıkıldım saçımın şekilsizliğinden bi değişikliğe ihtiyacım var önlerde...alnım kısa aslında ama napiyim çok sıkıldım hep aynı saç ve bakımsız görünüyooo...yarın yazarım nasıl olduğunu canlara.s.

Eveeet kestirdim baya hoş oldu kızlaar...bu senenin modası kalın kakül kestirdim çok hoşuma gitti hep kestircemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…