ya benim iice cesaretim kırıldıbi de ankara da merkez bi yerde böle iyi saç kesen kuaför biliyo musunuz?bi türlü cesaret edemiyorum ya çok berbat olursa diye de kuaför iyi olursa belki cesaretim artabilir..
canımcım ben 4 senedir aynı kuaföre gidiyorum ve memnunum aslında oradakilerden sadece birisi için gidiyorum istersen adını vereyim ???
Kızlar kahkül kesmek yerine gidip perukçudan kahkül alsanıza o zaman istediğiniz an takarsınız sıkılınca çıkartırsınız ben öyle yaptım.35 liraya aldım ben ama özel boyandı,koyu renk saça daha uygununu bile bulabilirsiniz.üstelik takma olduğu anlaşılmıyor,bence gidip bir bakın derim...
ya ben bi hata işleyip kahkül kestim kendi saçıma ama hiç hoş olmadı şimdi saçımı açtığımda çok garip duruyor kahkülü nasıl şekillendirebilirim?
Kızlar kahkül kesmek yerine gidip perukçudan kahkül alsanıza o zaman istediğiniz an takarsınız sıkılınca çıkartırsınız ben öyle yaptım.35 liraya aldım ben ama özel boyandı,koyu renk saça daha uygununu bile bulabilirsiniz.üstelik takma olduğu anlaşılmıyor,bence gidip bir bakın derim...
slm kızlar ben bu siteye yeni üye oldum sıcak samimi konuşmalarınızdanda çok hoşlandım benim ince ve uzun bir yüzüm var alnım çok kısa da değil çok uzun da başlangıçtan kaş hizasına kadar 5 cm saçlarımda ne çok hafif dalgalı sizce nasıl bir model kahkul bana yakışırır cevap verirseniz sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?