• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kahküllerimden bıktım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
yüzün de gözlerin de çok güzel kahkülsüzde kullanabilirsin ama bence kahkül acayip yakışmış sanaa ama kullanmak istemiyosanda kötü bir görüntü yok kahkülsüzde olur bence :34:

Öncelikle maşallah diyeyim sana. cildin çook güzel. kahküllü halin daha hoş kesinlikle böyle devam et

Bence hic degistirme cok yakismis bu kahkül sana gercekten cok masum gösteriyor cok tatli :31:.

Teşekkür ederim canım ama 15 yıldır kullanıyorum artık çok sıkıldım. :32:

önce maşallah diyim de

canım kahkül sana çok ama çok yakışmış ama kahkülsüz de güzel bence

çeşitli kmodeller verebilirsin

ya da hafif uzun bi kahkül olabilirEklenti 357946

bunun biraz daha uzununu düşün böyle uzatıp ortadan ayırabilirsin

Aynen canım ben de artık uzatmayı düşünüyorum. Şu an uzun sayılır bu fotoğraftaki kadar. Ortadan ayırıyorum. Daha da uzatacağım.

kahkülü yakıstırdıgım nadir kişilerden oldun gercekten bıkmasaydın keske cok yakısmıs sana kahkül ama birazda değişik kullanayım dersen sunu bir deneyebilirsin..saclarını tam yandan değilde ortadan veya cok hafif yandan ayır..o zaman alnının iki tarafı kapanır daha az görünür alnının genişliği..benimde alnım böyle kahkül bana yakısmıyor ama yandan kısa percemim vardı..sonra ben bu percemi yavas yavas kaydırmaya basladım tam ortadan değil ama hafif yandan simdi..ve bu haliyle yanlardan toplayabiliyorum bile..ama tüm arkaya veya yana ayırıp yanlara toplayamam..ama ne kadar bıksanda sana kahkülün gercekten yakıstıgını unutma

Yandan ayırınca hiç yakışmıyor maalesef canım denedim onu, inek yalamış gibi oluyor :52:

2halide yüzüne yakışıo canım bence

Teşekkür ederim canım :40:

Saçlarının toplu hali daha hoş gösteriyor
Güzelliğin ortaya çıkmış böyle daha şeker görünüyorsun canım {=

Bunu birinden duymak çok güzel gerçekten. Çünkü ben hiç toplu halini beğenmiyordum :)

yüzün de gözlerin de çok güzel kahkülsüzde kullanabilirsin ama bence kahkül acayip yakışmış sanaa ama kullanmak istemiyosanda kötü bir görüntü yok kahkülsüzde olur bence

Kahkülsüz kullanırsam eğer yine de önden uzayan kahküllerimi hiç toplamayacağım canım tokayla felan, beğenmiyorum çünkü öyle. Biraz deneyeyim uzatıp, hevesimi alınca tekrar kahkül kestiririm olmadı :34:

Öncelikle maşallah diyeyim sana. cildin çook güzel. kahküllü halin daha hoş kesinlikle böyle devam et

Canım çok teşekkür ederim iltifatların için :) Kahkülümü uzatmaya karar verdim çünkü kendimi bildim bileli kahküllüyüm, insan belli bir zaman sonra değişiklik istiyor. :40:

Her türlü model gider canım yüzün güzel maşallah,:nazar:uzun süre kehküle alıştığın için,şimdi başka model yapmak sana acayip gibi geliyor.ben dışardan bakan bi göz olarak hepsini yakıştırdım sana canım maşallah:KK51:

Back
X