Kahraman Tazeoğlu Sözleri

" Bir insanı en çok sevdiği güzelleştirir. Ve bir güzelliği en çok zamansız gidenler soldurur."

" Mutluluğunda seninle olanları değil, ağladığında sana sarılanları seç. Bak onlar hâlâ benim yanımda. Unuttum kimlerle güldüğümü, birlikte ağladıklarım aklımda..."

" Neden aklımızdakiler yanımızda değil?"

" Oluruna bıraktım seni; olmazların bende kaldı."

" Hayır! Hayır! Ağlamıyorum, ağlamayacağım. Söz verdim bir kere. Sadece biraz… Sensizlik kaçtı gözüme."

"Sana anlattıklarım neleri susuyor bir bilsen. Ve anlatmadıklarım neleri söylüyor."

"amansızdı gelişin. Benim başımı yaslayacak aşklara değil, bağrıma basacağım taşlara ihtiyacım vardı.
Gelişinle hatırlattıkların benim unutmak için çabaladıklarımdı. "

BUKRE'den...

"Giden de değişir kalan da. O yüzden kaldığı yerden başlamaz hiçbir ilişki. Değiştiği yerden başlar ve değişen hiçbir şey eskisi gibi olmaz!"

"Sol yanıma yatsam seni uyusam, hep rüyada kalsam."

Son düzenleme:
"Sakın geri gelme.
Açılacak bir yaraya daha yer kalmadı kalbimde..."

" Ben, her hecemde seni aşka çağırırken, sen gidip buruşuk kelimelerle aşk taslayanlara inandın."

" Aynı dili konuşup hiçbir şey anlatamamaktansa, susup anlaşılmayı beklemek daha iyidir."

" Her gözyaşı yenilgi değildir. İnsan bazen daha fazla dayanabilmek için ağlar."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…