Kahramanmaras///46

valla biz pek et yiyemedik.bugun yaptim ilk.esim disardaydi hep.turkiyeden misafirleri vardi.onlarla ilgilendi.haliyle o olmaynca bende tek basima yemek yiyesim gelmiyo.bugun sukur evde.artik bas basa soyle agiz tadi ile bi yemek yeriz

benn yiyorum bee bombaa yedirmiyoo diyettesin sen giyorrrrrrrrrrrr yoksaa kebab yenmez miii

aman bosverrrrrrr ne demisler can bogazdan gelir.:teytey:sen yemene bak hayatim.benim bir ninem var zavallinin disleri takma kizim der disiniz basiniz varken yeyin.sonra hic yiyemezsiniz benim gibi der:roflol::roflol:

vallahi sizin yaşlarınızdayken bana deselerdi tombul olacaksın. hayatta inanmazdım. şimdide fazla önemsemiyorum. çünkü sıska halimi hatırlayınca üzülüyorum. giydiğim yakışmıyordu. şimdide yakışmıyor ya neyse.

oooooo ablaa senin oğlann yokluk görmemiş anlaşılann:oklava: kendisinee selam söylee bendennnaniknanik o ucuz dediği tavuğuu aylarca sofrasına alıp koyamayann çok kişi biliyorum benn :çok üzgünüm:.sadece ramazanlardaa yardım paketlerinde tavuğu bulan varr oooooooo:1no2: zaman zor bir zaman ablaa gördüklerim varya çok zaman ağlatırr benii büyüklre değil amaa çocuklarr yok muu çok boynumu büküyorr yaaaa:utangac:

gençler yokluktan anlamıyor canım. biz ona yetiştiriyoruz ama ne güçlüklerle. bunu anlamıyorlar. zamanı gelince oda bize hak verir sanırım. şimdiye kadar marka hastası olarak yaşadı. bu yüzden çok mücadele ettim. ama dinletemedim. şimdi öğrenci ama lüks içinde yaşıyor. anne babayı düşünmüyorlar. ne yapalım. birgün anlayacak diye bekliyoruz.benneyaptımki

evett yaa can boğazdan gelir amaa yine boğazdan da çıkar anacımm hocaa sözüü dinlemek lazım benceee doktorlara koşmaktansa bombayıı dinliyim benn .

he ya ne kadarda doğru. şimdi sebze yiyoruz biz. evde hep perhiz yemeği yapıyoruz. arada bozuyoruz bu perhizi. şimdi gibi. oda hakkımız.cokacimcoook

canım benim oğlan tutumludur. fakat arkadaş işte bizi bu bitirdi. anadolu lisesinde okudu. hep zengin çocuklar vardı sınıfında. bizimkine habire nipet yaptılar. bu eve gelip bizle çatışıyordu. biz onlarla yarışamayız diye çok konuştuk. dersleride çok iyi idi. aman okulu çok iyi filan dedik. ayırmak istemedik. küçük şehirlerde bu tür sorunlar çok oluyor. birde o nispet yapanlarla aynı binada oturduk. benim gözüme baka baka çocuğumu fişekliyorlardı. iyiki bize düşman olmadı çocuğumuz. şimdide o çocukla aynı üniversiteyi kazandılar. ah konuyu hiç açmayacaktım ya neyse. çocuk hala benim oğlanı fişekliyor. birtürlü ondan uzak tutamadık. aynı evide paylaşıyorlar. çok şükür bu sene onun okulu bitiyor. çocuğumun yakasından düşecek. yurt dışına çıkacakmış. aman uğurlar olsun. benim oğlanda anlamaya başladı. bazı olaylarını hoş karşılamıyor. ama o aile bizi bayağı üzdü. markada o aile yüzünden oğluma yapıştı. fakat maddi yönden bizi fazla yormamaya dikkat ediyor. uzak olunca bir nebze bize hak verdi.

selam nasılsınız dünden beri yoktum yazamandım keyifler nasıl heeey kimse yokmuuuu

Back
X