Kahramanmaras///46

gnydn011.gif

Günaydıııııınn tatlişkolarrrŞeniz Şeniz Şeniz Harika bir hafta olsun hepimiz için inşallah, kelebekler kadar mutlu ve neşeli uçalım, olumsuzluklar dünde kalsınkaydirigubbakcemile3 a.s.
0050nz4og1.gif

w500.png

Şekerim rica ederim ni dimekkk:jeyyar: Sen bakma benim öyyyyle coştuğuma sabah kafayı yemiştim koşturmaktan:dance: malum bugün haftanın ilk günü işe yetişeyim derken kızımın kahvaltısı, beslenme çantası, ütüler, banyo, fön, giyimi kuşamı birbirine karıştırdım makyaja da işyerinde zaman ayırabildim veeee mecburen enercikk hatun oldum çıktım Maşallah Suphanallah:nazar: Şincikte hem arada buralara öpücük yolluyorum hem de borsaya bilgi gönderiyorumkaydirigubbakcemile Atlı kovalıyo sanki işlerigamyoncuiremsu Ama olsun ben sizinle yeni bir haftaya güleryüzle ve mutlulukla başlamanın keyfini taşıyorumkaydirigubbakcemile3 mucuks a.s.

kızlar ay ben bayramda perhizi bırakmıştım. kilo aldım sanıyordum. meğer 1 kilo vermişim. 69 oldum. hayret ya. inanın inanamıyorum. 60 a düşmeme az kaldı. 9 kilo. sağolasın cevizli su, sağolasın soğan suyu.

bugün ben öğleden sonra yokum kızlar. malum faturalar. o yüzden beni ararsanız kuyruklardayım. haber vereyim dedim. hepinizi seviyorum.

[QUOTE="NightRose";4548324]Maşallah ablacım yaşına göre kilon çok güzel, biz de seni seviyoruza.s.[/QUOTE]

hihoyyyt yok canım kilom var. yalnız kilom göbek bölgesinde. diğer bölgelerim normal. göbekte hareketsizlikten. bel fıtığı yüzünden o bölgeler çalışmıyor. malum o zamanda yağ topluyor.kötükedihüso a.s.

suzanımın yakışıklı oğluşu iyiki doğdun daha nice güzel yaşlara ,
inşallah senin ,mezuniyetlerini ,mürüvetinide görücez hep birlikte kutlayacağız ,
canım benim ALLAHIM ömrünü hayırlı ve uzun bahtınıda açık etsin ,
inşallah ailene milletine hayırlı bir evlat olursun ,
gün gelip sen hayırlısı ile baba olucaksın ve
suzanda buruş buruş nine olucak inşallahhhhhhhhh

dogumgunu03xa8.gif

1095726695dogumgunu10jq5.jpg

dgunu04rh8.jpg

donkey.gif

zeynebim esengülüm asiiiim betül ablam nightm kuşuuuum hepinizi çooook seviyorum
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
iyiki varsınız

bugün aranıza pek katılamayacağım canlarım akşama misafirlerimde olacak koşturucam yani hepinizi öpüyorum

kızlar arabanın arıza yapması eşimin maraşa kadar gitmesine sebep oldu
böylece oğluşuma süper bi doğum günü pastası alabildik
yaşar pastanesi sahibi eşimin arkadaşı bisürü pasta göndermiş sağolsun oğluşumada banada.
babamız oğluşlarımızın istediği uzaktan kumandalı arabayıda aldı böylece
ayyyyyyyy çok mutluyum çoooooook
geç oldu ama harika oldu
oğluşuma süper bi doğum günü hazırladık
keşke sizlerde olabilseydiniz

Bak prenses, Allah gönlüne göre verdi işteŞeniz Hep böyle güzel sürprizlerle karşılaşırsın inşallah canım, öptüma.s.

Back
X