Kahramanmaras///46

suzan canım ben soruna cevap verdim şimdi 1 önceki sayfaya baktım ama yok ,sinir oldum yaaa ,tekrar yazayım bari, iyiyim canım sağol 2 gündür acısı yok ALLAHA şükür

suzanım balım terziliğede el atıyor , ben istemiyorum artık valla beni küçük yaşta tiksindirdiler ,şunu dik zeynep şuna yap siftah olsun bizden para alma zeynep aklıma gelince valla nefesim daraldı ,

maillldm1.jpg

aman bana da dikişten bahsetmeyin. bööööö. nefret ettim ben. benim annem terziydi. öfff hatırladıkça tüylerim diken diken olur. bütün kızlarına zorla öğretmiştir. ama anneciğim usta terziydi. eski kız sanat okulu mezunuydu. bizede zorla diktirirdi. bir avantajı oldu. kendime dikerken zevk alırım. başkasına dikmem.

anam 87 yaşında. oda hala kurslara gidiyor. kumaş boyama kursuna gitmişti geçen sene. çok gülüyorduk. fakat yaptıklarını görünce utanıp sustuk. birde kabartma resimle, seramik kurslarına gittiydi. benim heykelimi yapmış.

fakat bana benzemiyor. suratı asık bir heykel. kızlar benim suratım asık değil. anam beni okurken suratsız bulurdu. sabah işe giderdim. akşam üniversiteye. hal kalmazdı. birde benden gülmemi beklerdi.

Back
X