Kahramanmaras///46

merhabalar....
herkese günaydınlar....
oğlum dün bakıcıda ağlamış,susturamamışlar,eşim gitmiş,malum benim 3.5 saatim yolda geçince(

günaydın arkadaşlar, nasılsınız görüşmeyeli ? 1-2 sayfa önce sormuştum ama diikat çekmedi demekki tecrübeli arkadaşlarım kış hazırlığı olarak neler yaptınız ? ben bu yıl ilk defa yapmaya çalışıyorum da sizden yardım alayım biraz :)

öncelikle herkese günaydınnnnnnnnnn

ben fasulye , bezelye ,bamya, vişne, siyah erik komposto için , mantı yaptık, patlıcan kızartıp koyacagım karnı yarık için , hım birde arkadaşlar biber kızartıp koyuyorlarmış güzel oluyor dediler bende bu sene biraz kızarttım koydum
şimdilik bu kadar canım

canım vişne ve eriğii nasıl koydun. bende meyve koysam dedim ama nasıl yapacağımı bilemedim :sinifsinif:
bamya, fasulye ve patlıcan kızartması yapıp koydum. domates ve biber soteleyip koydum. inşaallah güzel olurlar. :lepi:kaydirigubbakcemile5

günaydınlar...
canım ben fasulye,közlenmiş patlıcan-biber,dolmalık biber,kabak koydum,bir de biberleri doğrayıp yemeklik koydum.Domatesleri de kavonozlara koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…