• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

burçincim ben iyiyim cnm sen nasılsın sınavlarla başın dertte kolay gelsin cnm...

ayşegülcüm benim face var bende katılsam size ordan olurmuki...

a ne demek tabi olur,şimdiye kadar bunu söylemediğin hata, hem birbirimizi de görmüş oluruz fotoğrafların varsa orda :) benim bi sürü var,öğrencilerimle , eşimle, tatil fotolarım falan :) ama benden başka facede fazla takılan yok, göknur var bi, o da az takılıyor :) özelden seni nasıl bulucağımı yazarsan sevinirim, çünkü benim profilim kapalı,arasan bulamazsın beni,ben seni bulup ekliyim olur mu :)

okuyorum bölee msjları heskess öğretmenn sanki bu topikdee maşallah yaa ne güzeeel:17::17::17:

yazılı haftan hayırlı olsun burçin :)kolay şekilde atlatırsın inşl.konya süperdi bugün sabah bembeyaz bir şekilde uyandık.bir yıldır görmediğim için çocuk gibi oldum.gerçi yerde çok kalmadı eridi hemen ama olsun güzeldi.maraşlılar çatlasın :)karsız maraşlılar:))))))bugün yoğurt çorbası yani yayla çorbası yaptım.yani yarın yiyeceğiz.birde patates haşladım yanınada pataes salatası alakasız ama olsun dimi :)

eline sağlık göknurcum, güzel işte menü :) ben de yapayım patates salatası, uzun zaman oldu yapmayalı, fikir oldu :) yarın ben ızgara ciğer yapmayı düşünüyorum, yeni ızgara aldık da denemiş olurum :) soğan salatası da süper olur yanına, patates salatası da olur :))) buraya da kar yağsın yaaa :(((((

pantera14, teşekkür ederiz, 2 öğretmen var topikte:52:

ben ciğeri yemediğim için yapmıca fikrini beğenmedim yani :20::20:şimdide elmalı kurabiye yaptım delimiym ne uykumda geldi ama pişmedi daha :)
size kar yok yiyin rüzgarı işte :):21:

sevme sen ciğeri..hıh...:63::63::63: ben severim, kansızlık da var ya bende,dr tavsiyesi,haftada 1 ciğer, her sabah da pekmez yiyorum 45 gr :1: oh ne güzel işte kurabiye yapmışsın :)ben de evelsi gün iki renkli kurabiye yapmıştım, hep nette denk geliyordum resmine, yaptım güzel oldu :) kar yok mu :43:

eline sağlık göknurcum, güzel işte menü :) ben de yapayım patates salatası, uzun zaman oldu yapmayalı, fikir oldu :) yarın ben ızgara ciğer yapmayı düşünüyorum, yeni ızgara aldık da denemiş olurum :) soğan salatası da süper olur yanına, patates salatası da olur :))) buraya da kar yağsın yaaa :(((((

pantera14, teşekkür ederiz, 2 öğretmen var topikte:52:

bolu da karlı ve çook soğuukk :)
sizde öğretmensiniz sanırımm
muhasebeciyimm bende:17::17:

bolu da karlı ve çook soğuukk :)
sizde öğretmensiniz sanırımm
muhasebeciyimm bende:17::17:

ayy ne güzel bayılırım kara :16::16::16:kar olunca soğuk olmuyor ki pek,sonrasında oluyor, onun az daha ılığını biz çekiyoruz zaten,biraz daha soğusa da kar yağsa keşke :)))
hı hı ben de örtmenim:1: bi de burçin var meslektaşım. muhasebecilik nasıldır, işleri nasıldır, bilemem :) zordur sanırım... hiç muhasebeci arkadaşm da olmamış düşündüm de:44: mali müşavir var,benzer mi ki :52:

okuyorum bölee msjları heskess öğretmenn sanki bu topikdee maşallah yaa ne güzeeel:17::17::17:

:17::17:

yazılı haftan hayırlı olsun burçin :)kolay şekilde atlatırsın inşl.konya süperdi bugün sabah bembeyaz bir şekilde uyandık.bir yıldır görmediğim için çocuk gibi oldum.gerçi yerde çok kalmadı eridi hemen ama olsun güzeldi.maraşlılar çatlasın :)karsız maraşlılar:))))))bugün yoğurt çorbası yani yayla çorbası yaptım.yani yarın yiyeceğiz.birde patates haşladım yanınada pataes salatası alakasız ama olsun dimi :)

amann,iyi ki kar yok.Hiç sevemedim şu karı,mersinli olduğumdan mıdır nedir.Konyadayken yağardı ama asıl karı doğu görevinde gördüm.Kaç kez düştüm,malum zaten omurgam sorunlu :(( Yağarken neyse de bir de buz olunca yürümek işkence.Hiç unutmam bir sabah eldiven almadan çıkmıştım.Okul-ev arası 5-10 dk,epey yakın.Ama nasıl bir soğuk var anlatamam.Elim resmen dondu.Donarak ölenleri o an anladım.Elimde öyle bir ağrı ve acı oldu ki,2 dk içinde.Ağlamamak için zor tutmuştum kendimi.Çantayı taşıyamamıştım,arkadaşım yardım etmişti.

ayy ne güzel bayılırım kara :16::16::16:kar olunca soğuk olmuyor ki pek,sonrasında oluyor, onun az daha ılığını biz çekiyoruz zaten,biraz daha soğusa da kar yağsa keşke :)))
hı hı ben de örtmenim:1: bi de burçin var meslektaşım. muhasebecilik nasıldır, işleri nasıldır, bilemem :) zordur sanırım... hiç muhasebeci arkadaşm da olmamış düşündüm de:44: mali müşavir var,benzer mi ki :52:

mali müşavirler ne yapıyorlar,hep merak etmişimdir.Arkadaşım var,ayıp olur,ne cahil kız demesin diye soramıyorum :44:

mali müşavirler ne yapıyorlar,hep merak etmişimdir.Arkadaşım var,ayıp olur,ne cahil kız demesin diye soramıyorum :44:

ben sormuştum arkadaşımdı benim de,babasının iş yeriydi, o devam ettiriyordu, anlattı ama unuttum :) ilgili olmayınca ya da lazım olmayınca bilmiyoruz işte.

alllahım ya merak ettiklerine bakarmsın :):) malimüşavir adı üstünde.bence çok zor işleri hep hesapla uğraş sağın solun işlerini takip et sıkıntı yani diyim size :)benm çorbam kaldı.onu yiyeceğiz yarınada.kısmet böyleymiş demek :):)hiçte sevmem aynı yemeyi yemeği ama nafile.ayrıca kar başladı.aman yağsın yoksa çok soğuk oluyor cidden hava.erimişti zaten.

bak ya nasıl bir açıklama yapmışım.siz cahil şeyler sizi :)))))))))açıklamam için kendimi tebrik ediyorum yani.bide kızlar pazargünü arkadaşım yemeye gelecek notacam :)hadi fikirlerinizi bekliyorumben mercimek çorbası kavurmalı pilav kurbandan çıktık ya :)aha da orda tıkanıyorum yanına ne yapsam .

mali işler yaptığını anladık canım sen de göknurcum:))) daha fazlasını merak etmiştim ben :)
hmm kavurmalı pilav yerine,pilavı ayrı yapabilirsin, kavurma da domatesli biberli soğanlı ayrı olabilir.
kavurma yerine kıymalı patates olabilir:) yanına da pilav yerine sarma-dolma olabilir. yoğurtlu közleme kırmızı biber salatası olur.falan filan....kelin ilacı olsa kendisi sürermiş, ben ne yapsam akşama :9:

mali müşavirin altıyız iştee :) inş bigün onuda oluruz:16:
ama ben böle mutluyum ya büroda değilim şirkette çalıştığım için zor ama artık alıştım mesleğime allaha şükür işimiz gücümüz var yani:17::17:

mali müşavirin altıyız iştee :) inş bigün onuda oluruz:16:
ama ben böle mutluyum ya büroda değilim şirkette çalıştığım için zor ama artık alıştım mesleğime allaha şükür işimiz gücümüz var yani:17::17:

aynen canım, şükürler olsun çalışmayı seçtik ve çalışıyoruz. isteyip de bulamayanlar var...sözlün ne iş yapıyor maraşta :123:

Allah burçinin bugün nöbet günüymüş yani stresli :)neyse geçti gitti burçincik.bizim işler hep yoğun hele bu aralar berbat valla.saat 8 de çıktım işden.yeni geldim sayılır eve:)Dua et benm gibi bir mesleğe sahip değilsin.
Gerçekten şükür çıtırcık işimiz var.kafa dağıtıyoruz.ben evdeyken çok stresli oluyordum hergün nedeyse kavga ediyorduk :)ama şimdi pek görüşmediğimiz için kavgaya zaman kalmıyor.Hep du ed,yorum Allahım sağlığımızı bozma da bizde çalışakım de .
ayrıca yemek konusunda iyi oldu fikir.pilav ayrı yapacam kavurmayı arı pilavla verecem bide çorba salata falan yeter işte :)sarma dolma falan yapmıcam wallaçıtır.temizlkde var o gün.zaten yoruluyorum uğraşmıcam .yeter zaten yemekte .baklava yufkasıda var onuda yaptımmı iş tamamdır.

aynen canım, şükürler olsun çalışmayı seçtik ve çalışıyoruz. isteyip de bulamayanlar var...sözlün ne iş yapıyor maraşta :123:

astsubay :) ama şuan yanımda boluda yani maraşa çok istio tayin haliyle bende kendi memleketimi istiyorum
ortak yol bulcaz inş :)):17:

Back
X