istediğin gibi hitap edebilirsin sibelcim, hiç sorun değil, ayşegül ya da abla...:) yaş olarak beni 17 sandıkları için, abla dendiğinde kendimi abla gibi hissedip alınmıyorum zaten, hem yaşça da büyüğüz, bu da bi gerçek

neler yapıyosun bu arada,nasıl gidiyor hayat ?
göknuuur, kız kocana nasıl takım aldın, o yokken yani, iyi cesaret valla,tebrikler :) kravat gömlek alınır da ceket ve pantolon riskli yani. mahçup etmişsin kocanı,utanmıştır :) gönüller bir olsun, mutlluğunuz sonsuz olsun :) biz hediye almadık.sık sık çarşıya gittiğimizde birbirimize hadi sana şunu alıyım, bunu ben ödeyim gibi şeyler yaşıyoruz, hediye almak gelmiyor artık içimizden herhalde :) ayol ben maraşlıları o kadar yakından tanıyamamışım daha, neden diye sor, çünkü maraşlı arkadaşım olmamıştı, hep il dışından gelen öğretmenler en iyi arkadaşlarımdı, diğerleriyle meraba meraba. gerçi bekarken 2 maraşlı arkadaşım vardı, biri bikaç kez evine çağırdı sağolsun da diğeri hiiiç çağırmadı. benim ailem burda otrcak, bekar yalnız yaşayan bi arkadaşım olucak da evime çağırmıycam, bekar olarak ben çağırdım evime onları bi kaç kez, onlarda yok, şimdi görşmüyorm da zaten,o derece de umursamazlar...amaan çok çekiştirdik maraşlıları, iyiler de var kesinlikle,karalamak olmaz :)
eşim dr a kendi gitmek istemişti de ben gerek yok demiştim, şimdi dr da gitsin dedi, öyle çekincesi yok benimkinin :)
burçincim, göknur abarttı gerçekten, 31 bitiyor daha sizin :)
bence d ekkıskandı o kadın beni, uzak duruyorum zaten, eve falan çağırıyolar da hayatta gitmedim gitmem de, bi sürü aynı kafada kadın, sohbet onuları, sürekli kocaları çocukları görümcelerinden bahsetmeleri deli ediyr beni, insan biraz başka konulardan konuşur :)