evet melihacım, evde olmak da sıkıcı ama iş yerinde olmaya tercih ediyor açıkçası, maraşı, insanlarını hiç sevmiyor, artık gün sayıyor gitmek için. ben de çok sıkıldım, gitmek için acele ediyorum... bebek konusunda konuşmadık henüz benim kadın doğum dr umla, ürolog ağır hareketler yapma demişti, dikişler alınmadı zaten, 10 gün kadar sonra anca toplar sanırım bebek çalışmaları için. kadın doğuma perşembe günü gidicem sanırım tekrar, o zaman bilgi veririm, ameliyat olduğunu falan söylerim,bakalım ne diyecek. korun falan demedi kimse, öyle bi bilgim yok. 3 ay sonra sperm testi yenilenecek,sonuçlar o zaman belli olucak işte, gene olmazsa 6 ay beklenecek. 6 ayda değişme yoksa tüp bebek yötemi artık ... allahım göstermesin
göknurcum, mayalı hamurlu ekmeğini netten araştırıcam,yasin sever öyl şeyleri, denerim en azından :) ben son haftaya bıraktım ama hızlıyım de mi okul işlerinde :) bizim okulda herkes bu hafta yoğun, tek ben değilim, farklı bi durum değil...yarın okulda 4. deneme sınavımız var, biz hala sınav yapıyoruz anlıycanız :)))
dilekcim, neler yapalım işte, aynı hayat,devam ediyoruz...
burçin, ben sabah 6 buçukta çıktım ya evden,nasıl karanlıktı hava, saate kaç kez baktım yanlış mı kalktım diye, bugün gece havası vardı maraşta gündüz vakti :) sen bitirdin o zaman okul işlerini ?